UFC 271: Derrick Lewis vs. Tai Tuivasa kurzy a analýza

Derrick Lewis má před sebou další zápas. Obávaný těžkotonážník se utká s Taiem Tuivasou. Podívejte se na vypsané kurzy a předzápasovou analýzu.

Derrick Lewis bude bojovat na UFC 271 Foto: Profimedia

UFC 271: Derrick Lewis vs. Tai Tuivasa kurzy a analýza

Hlavním předzápasem na turnaji UFC 271 bude bitva v těžké váze mezi Derrickem Lewisem a Taivem Tuivasou. UFC 271 proběhne 12. února v Texasu. Hlavní karta by tak pro české fanoušky měla odstartovat přibližně ve 4 hodiny v neděli ráno.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Derrick Lewis se po těžkém knockoutu od Ciryla Ganea opět vrátil na vítěznou vlnu, když už v prvním kole dokázal ukončit Chrise Daukause. Fighter s přezdívkou The Black Beast má v posledních letech výbornou výkonnost a proti Tuivasovi bude zaslouženě nastupovat v roli favorita.

Tip vítěz: Derrick Lewis v kurzu 1,47 sipka Vsadit a sledovat živě u Fortuny

Lewis zvítězí

Tai Tuivasa je dobře známý díky svému rituálu, kdy po výhře vypije pivo z boty. Australský fighter vyhrál už čtyřikrát v řadě. Derrick Lewis bude ovšem kvalitou výrazně jinde než jeho dosavadní soupeři. Lewis je totiž i ve svých 36 letech stále velmi rychlý a jeho údery jsou smrtící. Na tuto kombinaci nenajde Tuivasa odpověď. Na tiket patří výhra favorita.

UFC 271: Derrick Lewis vs. Tai Tuivasa live stream online zdarma

Očekávaný duel dvou 120kilových fighterů na UFC 271 bude jako obvykle možné vidět zcela zdarma v livestreamu na webových stránkách sázkové kanceláře Fortuna. Fortuna TV bude vysílat kompletně všechny zápasy turnaje UFC 271. K dispozici budou samozřejmě i live sázky. Pro nově zaregistrované sázkaře má navíc Fortuna připravené bonusy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Israel Adesanya nastoupí v odvetě s Robertem Whittakerem na UFC 271

UFC 271: Adesanya vs. Whittaker 2 informace, datum a stream

UFC 271 nabídne očekávanou bitvu Adesanya vs. Whittaker 2. ⭐ Podívejte se na kompletní informace, program, kurzy a návod na sledování live...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...