UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenský zápasník Ľudovít Klein má před sebou klíčovou bitvu v UFC. V zápase, který vzal na poslední chvíli, změří síly s obrovsky kvalitním strikerem Devonte Smithem. Radu, kde sledovat tento duel i celý galavečer UFC 272 živě online najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM

Ludovít Klein se utká s Devontem Smithem Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 272: 9,1/10

  • Datum konání: 6. 3. 2022, od 00:00, T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

UFC 272: Ľudovít Klein - Devonte Smith informace, preview

Lajoš Klein má před sebou souboj, který hodně napoví o jeho budoucnosti. Historicky první slovenský bojovník v UFC se v neděli 6. března okolo 00:30 postaví na extrémně sledovaném galavečeru nebezpečnému Devonte Smithovi. Řekne si o novou smlouvu? Sledujte čtvrtý zápas Kleina v UFC živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přední slovenský fighter Lajoš Klein znovu ukazuje, že je bojovníkem tělem i duší. Pro nadcházející turnaj UFC 272 přijal „short notice“ nabídku zápasu proti velmi kvalitnímu soupeři.

UFC 272: KLEIN VS. SMITH
✏️Bilance: Klein: 17-4 vs. Smith 11-3
✏️Váha: Lehká (70kg)
✏️Zajímavost: Klein vzal zápas týden před turnajem
✏️Kde sledovat: Fortuna TV

Lajoš Klein porazil Devonte Smithe na body

Ludovít Klein se po dvou porážkách v řadě vrátil na vítěznou vlnu! V zápase s nebezpečným postojářem Devontem Smithem výborně těžil ze svého pohybu a už v prvním kole byl blízko ukončení zápasu po protažené zadní. Tento moment, stejně jako několik typických high kicků z dílny slovenského bijce utkání neukončily.

Ve druhém kole Smith změnil taktiku a byl to naopak on, kdo hrozil nebezpečnými kopy na hlavu. V prostřední části se hodně klinčovalo na pletivu, což paradoxně sedělo skvěle připravenému Kleinovi, který působil fyzicky o něco lépe než Smith, navzdory tomu, že vzal zápas na poslední chvíli. Lajoš si navíc v klinčích pomáhal účinnými údery ramenem, což na Smithe platilo a bralo mu vítr z plachet.

Ve třetím kole Lajoš inkasoval několik tvrdých úderů, žádný z nich ale nebyl fatální. První Slovák v UFC se pokoušel v tomto kole i o takedown, ten ale úspěšný nebyl, a tak se zápas kompletně odehrál v postoji a došel až do bodového vyústění. Lajoš si především díky prvním dvoum kolům připsal obrovsky cennou výhru split decision. Tento výsledek mu dává velkou šanci na to, že s ním UFC bude chtít spolupracovat i nadále!

Devonte Smith vs. Lajoš Klein kurzy a sázkový tip

Ľudovít Klein jde znovu do akce. Na turnaji UFC 272 ho čeká čtvrtý duel a je jasné, že právě tento zápas nejvíce ovlivní případný podpis nové smlouvy a jeho další účinkování mezi světovou elitou. Naposledy nestačil na Natea Landwehra, který ho ve 3. kole uškrtil na anakondu. Oproti předchozím zápasům jde nyní do zápasu v nové roli.

Původní soupeř Smitha Erick Gonzalez se v přípravě zranil a organizace UFC oslovila týden před konáním akce právě svěřence Attily Végha. Klein nabídku přijal, což samo o sobě vysílá směrem k vedení v čele s Danou Whitem dobrý signál.

Člen SFG dostal minimální čas na přípravu a z těchto důvodů zápas proběhne v lehké váze, ve které Smith na rozdíl od Lajoše běžně nastupuje. V tomto utkání půjde o srovnání dvou vynikajících postojářů. Klein i Smith jsou specialisty na nekompromisní KO.

Kromě kvalitního postoje má slovenský borec v rukávu oproti soupeři velké eso v podobě 8 ukončení na submisi. Je sice pravdou, že od posledního RNC již uplynuly 4 roky, tento záložní plán by ale v zápase mohl slavit úspěch. Minulost nás několikrát přesvědčila o tom, že zápas dvou elitních postojářů se může klidně odehrávat na zemi, kde má více zkušeností právě outsider zápasu Lajoš Klein.

TIP: L. Klein zvítězí, v kurzu 2,87 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Tento zápas bude daleko vyrovnanější, než tomu napovídají sázkové kurzy

Klein zápas na UFC 272 vzal na poslední chvíli: „Takto to mám rád“, hlásí Mr. Highlight

Celkově by Lajošovi styl Smitha měl sedět. V rychlosti úderů se Američanovi určitě vyrovná. Důraz na strategii a taktiku, stejně jako klinče na pletivu by v tomto zápase neměly hrát rozhodující roli, což taktéž zvyšuje šance slovenského borce na úspěch. Nevýhodou je naopak kromě krátké přípravy také fakt, že Attila Végh kvůli účasti v taneční show Let’s Dance a narození dcery nebude tentokrát Lajošovi v rohu.

Devonte Smith je 28letý americký fighter, který si smlouvu s UFC vybojoval v roce 2018 na Dana White’s Contender Series. Jeho doménou je zmiňovaný KO úder, tímto způsobem dosáhl svých 10 vítězství z 11 zápasů. Nikdy naopak nedošel jeho zápas do bodového rozhodnutí.

UFC 272 karta (Fight card) - zápasy, výsledky

Hlavním zápasem turnaje UFC 272 je třaskavá bitva dvou nepřátel. Zlý muž UFC Jorge Masvidal vyzve Colby Covingtona. Oba spojuje mimo jiné to, že v minulosti hned dvakrát padli s Kamaru Usmanem. Program a výsledky všech zápasů najdete na tomto místě.

UFC 272: PROGRAM A VÝSLEDKY / FIGHT CARD ZÁPASY
Welterweight Colby Covington (body) vs. Jorge Masvidal
Catchweight 72,6kg Rafael Dos Anjos (body) vs. Renato Moicano
Featherweight Edson Barboza vs. Bryce Mitchell (body)
Welterweight Kevin Holland (TKO) vs. Alex Oliveira
Heavyweight Sergey Spivak (TKO) vs. Greg Hardy
Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Lightweight Jalin Turner (TKO) vs. Jamie Mullarkey
Women's Strawweight Marina Rodriguez (body) vs. Yan Xiaonan
Light Heavyweight Nicolae Negumereanu (body) vs. Kennedy Nzechukwu
Women's Flyweight Maryna Moroz (submise) vs. Mariya Agapova
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Featherweight Brian Kelleher vs. Umar Nurmagomedov (submise)
Flyweight Tim Elliott (body) vs. Tagir Ulanbekov
Lightweight Devonte Smith vs. Ľudovít Klein (body)
Light Heavyweight Michał Oleksiejczuk vs. Dustin Jacoby (body)

Kdy a kde sledovat zápas Lajoše Kleina živě online i v televizi

Třetí číslovaný UFC turnaj tohoto roku nechybí v nabídce livestreamů na Fortuna TV. Právě tady si můžete vychutnat zápas zápas Lajoše Kleina živě a díky vstupnímu bonusu za registraci si zároveň i vsadit. V televizi figuruje hlavní část karty v neděli od 4:00 našeho času v programové nabídce Premier Sport. Na poslední chvíli už je jasné, že Premier Sport odvysílá celý turnaj od 00:00.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy má Klein zápas v UFC?

Lajoš Klein se ve svém dalším zápase v UFC představí už v sobotu 5. března. Přesný čas a analýzu jeho zápasu najdete uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Kde sledovat prelims Devonte Smith vs. Lajoš Klein UFC zápas online?

Kleinovi jde v tomto utkání o hodně. Stávající smlouva mu končí a nový kontrakt mu s vysokou pravděpodobností zaručí jen výhra před časovým limitem. Zápas Klein vs. Smith na UFC 272 lze sledovat živě online na internetu. Návod najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.