UFC 273: Chimaev vs. Burns - analýza, tip a livestream

Na turnaji UFC 273 jde do akce neporažený čečenský vlk Khamzat Chimaev. Prosadí si proti brazilskému Gilbertu Burnsovi znovu svůj agresivní styl? Tady je náš sázkový tip.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Khamzat Chimaev ve skvělém zápase porazil Gilberta Burnse na body

Gilbert Burns a Khamzat Chimaev na oficiálním staredownu Foto: Profimedia

UFC 273 Jacksonville, Florida: Khamzat Chimaev vs. Gilbert Burns

Hvězdný Khamzat Chimaev má před sebou pátý zápas v UFC. V noci ze soboty na neděli okolo 5:00 ráno ho prověří zkušený Brazilec a bývalý titulový vyzyvatel Gilbert Burns. Zápasy Chimaeva jsou vždy zárukou skvělé podívané, proto sledujte zápasy UFC 273 živě a zdarma zde

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC 273 dnes (Burns vs. Chimaev kurzy) - analýza

Khamzat Chimaev je mnohými označován jako hlavní nastupující hvězda organizace UFC. Obrovsky komplexní bojovník s čečenskými kořeny a švédským pasem se aktuálně pyšní skóre 10-0, přičemž všechny své soupeře dokázal ukončit před časovým limitem (6x KO/TKO, 4x submise). Pouze ve třech případech se dostal za brány prvního kola. Pozoruhodný je i způsob, jakým nad svými soupeři dominuje, jeho fyzická kondice i schopnosti jsou na špičkové úrovni, což se výrazně podepisuje na jeho sebevědomí i štiplavém trashtalku směrem k dalším velkým hvězdám.

Gilbert Burns je zejména vynikající grappler, o čemž svědčí černý pás v BJJ. Také on se pyšní vynikajícím profi rekordem 20-4. Z posledních 8 zápasů prohrál pouze se šampionem Kamaru Usmanem, a to navíc po velmi dobrém výkonu. Z těchto důvodů představuje pro Chimaeva v rámci turnaje UFC 273 nejtěžší prověrku v jeho dosavadní kariéře. Chimaev má ale to nejlepší v UFC teprve před sebou a jeho hlad po vítězství bude v tomto zápase mnohem větší, což se odrazí na jeho dalším dominantním výkonu.

TIP: Chimaev vyhraje na KO/TKO, v kurzu 2,15 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Kurz na další dominantní vítězství Chimaeva má solidní hodnotu

Kde sledovat UFC 273 živě online? Livestream na Fortuna TV / V kolik je UFC 273?

Hlavní karta parádně obsazeného turnaje UFC 273 startuje v neděli ráno ve 4:00 a vy můžete zápasy sledovat živě na Fortuna TV. Po jednoduché online registraci dostanete i sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit. UFC 273 v televizi vysílá i placená stanice Premier Sport (hlavní karta) a k variantou pro sledování přímého přenosu je i placený PPV stream UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Alexander Volkanovski je v UFC stále neporažen

UFC 273: Volkanovski vs. The Korean Zombie - info a fight card

Sobotní číslovaný galavečer UFC 273 nabídne neuvěřitelně našlapanou kartu⭐. Návod, kde sledovat celý turnaj živě i sázkovou inspiraci...