UFC 273: Volkanovski vs. The Korean Zombie - info a fight card

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sobotní číslovaný galavečer UFC 273 nabídne neuvěřitelně našlapanou kartu. K vidění budou hned dva titulové souboje i další vystoupení kontroverzního Khamzata Chimaeva. Návod, kdy a kde sledovat celý turnaj živě i sázkovou inspiraci najdete v článku.

ANALÝZA A TIPPROGRAM, VÝSLEDKYLIVESTREAM

Alexander Volkanovski je v UFC stále neporažen Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 273: 9,7/10

  • Datum a místo konání: 9. dubna 2022, Jacksonville, Florida, USA
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

UFC 273: Volkanovski vs. The Korean Zombie: program a informace

Na turnaji UFC 273 budou k mání hned dva titulové opasky. Šampion Alexander Volkanovski bude trůn pérové divize hájit proti Chan Sung Jungovi, známého spíše pod přezdívkou The Korean Zombie. Právě on se poměrně nečekaně propracoval k titulovému zápasu kvůli zranění Maxe Hollowaye. Turnaj startuje v neděli od půlnoci, hlavní karta začne ve 4:00 ráno našeho času.

V bantamu si to podruhé rozdají velcí nepřátelé Petr Yan a Aljamain Sterling, jejichž první duel stále budí vášně. Neporažený čečenský vlk Khamzat Chimaev má na mušce další kořist. Tentokrát ho čeká těžký kalibr v osobě fenomenálního zemaře Gilberta Burnse. Tento turnaj je skutečná lahůdka pro všechny MMA fanoušky, proto sledujte UFC 273 v živém přenosu na Fortuna TV i vy!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA UFC 273: Volkanovski vs. Korean Zombie preview, kurzy, sázkový tip

Alexander Volkanovski má před sebou třetí titulovou obhajobu. Po dvou velice sporných bodových výhrách nad Maxem Hollowayem se schylovalo k jejich trilogii, zranění na straně bývalého držitele pásu ale tento zápas prozatím odsunulo. Šanci tak dostává Korean Zombie, který si na titul dlouho brousí zuby.

Volkanovski je specialista na dlouhé zápasy, které končí bodovým rozhodnutím rozhodčích. Poslední 4 soupeře přetlačil právě tímto způsobem a celkově čítá jeho série v UFC od nástupu v roce 2016 deset zápasů bez prohry. Úřadující šampion byl několikrát během své kariéry blízko ukončení, asi nikdy ale nebyl blíž porážce, jako ve 3. kole posledního souboje s Brianem Ortegou (video níže). Ani čistě nasazená gilotina, či triangle choke ale nedonutili 33letého rodáka z Austrálie odklepat.

BILANCE
Alex Volkanovski (23-1) The Korean Zombie (17-6)

"The Korean Zombie" Chan Sung Jung může v tomto zápase vyloženě překvapit, čemuž odpovídá jeho pozice obrovského outsidera. V posledním zápase si poradil na body s Danem Igem, předtím však padl s Ortegou na body. Celkově z 23 duelů došel ale jeho zápas až k rozhodnutí pouze 6x. Zajímavý sázkový kurz s vysokou value  najdeme v nabídce vypsaných kol. Navzdory posledním zápasům tipujeme, že tento zápas pozná svého vítěze už v úvodních 4 kolech.

TIP: Méně než 4,5 kol v zápase, v kurzu 2,38 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Sázkový kurz na méně než 5 kol má velice solidní hodnotu

UFC 273 fight card, program, zápasy, výsledky

Zápasová fight card UFC 273 nabídne několik vynikajících zápasů, a to už na prelims kartě. Tady si o pozornost říká například souboj těžkých vah Rozenstruik vs. Tybura. Na hlavní kartě je to pak co zápas, to naprostá bomba. Kompletní výsledky všech duelů najdete po skončení na tomto místě.

UFC 273 PROGRAM + VÝSLEDKY
Hlavní karta
Featherweight title fight Alexander Volkanovski (TKO) vs. Chan Sung Jung
Bantamweight title fight Petr Yan vs. Aljamain Sterling (body)
Welterweight
Gilbert Burns vs. Khamzat Chimaev (body)
Strawweight Mackenzie Dern (body) vs. Tecia Torres
Lightweight Vinc Pichel vs. Mark Madsen (body)
Prelims
Welterweight
Ian Garry (body) vs. Darian Weeks
Featherweight Aspen Ladd vs. Raquel Pennington (body)
Welterweight Mickey Gall vs. Mike Malott (TKO)
Early prelims card
Heavyweight Aleksei Oleinik (submise) vs. Jared Vanderaa
Middleweight Anthony Hernandez (body) vs. Josh Fremd
Flyweight Piera Rodriguez (body) vs. Kay Hansen
Bantamweight Julio Arce (body) vs. Daniel Santos

Jak a kde sledovat UFC 273 živě online? Livestream i v TV

Zápasy UFC 273 můžete sledovat živě na Fortuna TV zde. Za registraci dostanete i parádní sázkový bonus, za který si můžete tipnout své favority. Hlavní karta poběží v neděli od 4:00 na stanici Premier Sport, která je ovšem součástí placeného balíčku. Alternativou ke sledování turnaje je samozřejmě i oficiální UFC PPV Fight Pass.

Petr Yan vs. Aljamain Sterling 2

Jedním z nejočekávanějších duelů turnaje UFC 273 je bezesporu vyhrocená odveta mezi Petrem Yanem a Aljamainem Sterlingem. Poprvé se oba střetli 6. března 2021 a zápas ukončilo nepovolené koleno do hlavy Sterlinga, po kterém byl zápas ukončen a Yan diskvalifikován. Oba se měli potkat daleko dříve, jenže Sterlinga potkala série zranění, a tak mezitím Yan vybojoval prozatímní titul v duelu s Cory Sandhagenem. Nyní si to oba rozdají o právoplatného šampiona bantamu a přímo v kleci si vyříkají dlouhotrvající osobní sporty.

Khamzat Chimaev vs. Gilbert Burns

27letý přízrak UFC Khamzat Chimaev (10-0) má před sebou nejtěžší zkoušku kariéry. Poté, co na konci října zlikvidoval Jianlianga Li, ho tentokrát prověří zkušený Brazilec s černým pásem v BJJ Gilbert Burns (20-4), který dokázal zatopit i Kamaru Usmanovi a naposledy porazit Stephena „Wonderboye“ Thompsona.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde proběhne turnaj UFC 273?

Galavečer UFC 273 s dvěma titulovými zápasy se uskuteční od půlnoci v noci ze soboty 9. dubna na neděli 10. dubna našeho času v Jacksonville na Floridě. Kompletní informace a fight card najdete zde.

2️⃣ Jaké jsou na hlavní zápas UFC 273 kurzy?

Sázkové kurzy v rámci hlavního duelu Volkanovski vs. Korean Zombie výrazně favorizují v UFC neporaženého šampiona Alexandera Volkanovskiho. Původně se měl přitom potřetí v kariéře utkat s Maxem Hollowayem, který se ale zranil. Analýzu a sázkový tip najdete uvnitř článku.

3️⃣ Kde je možné sledovat UFC 273 live?

Velmi zajímavý turnaj UFC 273 půjde sledovat online živě několika způsoby. K dispozici je i možnost sledovat UFC 273 na mobilu i v televizi. Podrobnosti přinášíme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Mnohokrát odložený turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek✔️. Vše důležité o MMA galavečeru v Ostravar Aréně najdete v...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...