UFC 274: Oliveira vs. Gaethje - kurzy, fight card, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další z velkých číslovaných galavečerů UFC nabídne hned dvě titulové bitvy. Obhajoba pásu měla čekat krále lehké divize Charlese Oliveiru a šampionku slámové váhy Rose Namajunas. Oliveira ale nesplnil váhový limit a o titul se může ucházet pouze Justin Gaethje. V článku najdete kompletní informace, sázkovou inspiraci i návod, kde se podávat na turnaj UFC 274 živě.

KURZYKARTALIVESTREAM

Charles Oliveira už po několikáté v kariéře nesplnil váhový limit. Tentokrát ho to stálo titul. Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 274: 9,2/10

  • Datum a místo konání: 7. května 2022 (od 01:00 ze soboty na neděli SEČ)
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

UFC 274: Charles Oliveira vs. Justin Gaethje datum, informace

V souboji o titul lehké váhy UFC dojde na bitvu dvou naprosto rozdílných stylů. Rekordmana v počtu vítězných submisí, šampiona Charlese Oliveiru prověří v hlavním zápase v noci ze soboty na neděli okolo 05:30 obávaný a zkušený striker Justin Gaethje.

Zápas ovšem do velké míry poznamená nesplněná váha v podání Charlese Oliveiry, díky čemuž přišel Brazilec v tuto chvíli o titul, o který se v zápase bude ucházet pouze Justin Gaethje. Rose Namajunas bude čelit nebezpečné Carle Esparze a parádní pozvánkou je i duel Chandlera s Fergusonem.

Sledujte všechny zápasy UFC 274 živě na Fortuna TV. Po jednoduché a rychlé registraci dostanete i pěkný vstupní bonus na vaše první sázky.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC live: Charles Oliveira - Justin Gaethje analýza a sázkový tip (Oliveira váha a ztráta titulu)

Charles Oliveira měl mít před sebou druhou obhajobu titulu lehké váhy, který vybojoval před rokem v památném souboji s Michaelem Chandlerem. V prosinci si pak poradil s Dustinem Poirierem, kterého uškrtil RNC na začátku třetí kola a připsal si svou jubilejní 20. vítěznou submisi!

Oliveira měl ale na váze před zápasem s Gaethjem obrovské problémy, což nakonec vyústilo v nesplněný váhový limit o 200 gramů. Kvůli tomu přišel o šampionský pás a v utkání s Gaethjem nemůže pomýšlet na titul. V případě jeho vítězství zůstane divize bez šampiona a Oliveira se utká v nejbližším termínu s dalším vyzyvatelem.

„Do Bronx“ není jen specialistou na BJJ a boj na zemi. V posledních měsících udělal neuvěřitelný progres také v postoji, kde těží z prvků thajského boxu a k tomu snese opravdu tvrdé bomby. Velkou devizou Brazilce Charlese Oliveiry je excelentní fyzická kondice a právě kombinace těchto aspektů z něj po zásluze dělá současného krále našlapané lehké divize.

BILANCE
Charles Oliveira (32-8) Justin Gaethje (23-3)

Justin Gaethje je bývalý prozatímní šampion lehké váhy, který ale ve dvou klíčových titulových bitvách pokaždé selhal. V rámci dosud poslední titulové šance ho v říjnu 2020 ve svém posledním zápase utáhl na triangle choke Khabib Nurmagomedov. Nejsilnější zbraní Gaethjeho je jednoznačně postoj, kde dokáže vyvíjet neustálý tlak a řadí se také k vynikajícím kopáčům s drtivými calf kicky a low kicky. Přestože je Gaethje bývalý vynikající wrestler, boj na zemi patří mezi jeho slabší stránky.

Zapomínat rozhodně nelze ani na jeho zvedák, díky kterému v úžasné válce rozebral Michaela Chandlera. Jeho 19 KO/TKO z celkových 23 výher hovoří za vše. Při celkovém srovnání je však Oliveira komplexnějším zápasníkem a pokud vezme soupeře na zem, nebo se mu dostane do zad, znamená to téměř vždy konec zápasu.

TIP: Ch. Oliveira vyhraje, v kurzu 1,57 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Šampion Oliveira jde do zápasu v roli jasného favorita

UFC program: Oliveira vs. Gaethje fight card UFC 274: výsledky, zápasy

Podívejte se na kompletní složení fight card turnaje UFC 274. O pozornost si mimo jiné říká i zápas legendárního Ovince St. Preuxe, nad kterých se snáší hrozba třetí porážky v řadě.

UFC 274 PROGRAM + VÝSLEDKY
HLAVNÍ KARTA
Lightweight title fight Charles Oliveira (nemůže získat titul) (submise) vs. Justin Gaethje
Strawweight title fight Rose Namajunas vs. Carla Esparza (body)
Lightweight Michael Chandler (KO) vs. Tony Ferguson
Heavyweight Ovience St. Preux (body) vs. Maurício Rua
PRELIMS
Welterweight Andre Fialho (KO) vs. Cameron Van Camp
Welterweight
Randy Brown (body) vs. Khaos Williams
Featherweight Macy Chiasson (body) vs. Norma Dumont
Flyweight
Brandon Royval (submise) vs. Matt Schnell
Heavyweight Blagoy Ivanov (body) vs. Marco Rogério de Lima
Welterweight
Francisco Trinaldo (body) vs. Danny Roberts
Flyweight
Tracy Cortez (body) vs. Melissa Gatto
Flyweight Kleydson Rodriguez vs. C.J. Vergara (body)
Strawweight
Lupita Godinez (body) vs. Ariane Carnelossi
Bantamweight Journey Newson (body) vs. Fernie Garcie

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Jak a kde sledovat UFC 274 živě zdarma? Online live stream Fortuna TV, přímý přenos UFC 274 v televizi

Přehlídku toho nejlepšího světového MMA si rozhodně nenechte ujít. Všechny zápasy UFC 274 můžete sledovat živě na Fortuna TV, kde máte zároveň nejlepší možný přehled o všech live kurzech během utkání. Hlavní karta poběží živě v neděli od 4:00 na placené stanici Premier Sport. Možností, jak se podívat na tento nabitý turnaj je také pořízení oficiálního PPV z dílny UFC (UFC Fight Pass).

1️⃣ Kdy a kde se koná UFC 274 dnes?

Turnaj UFC 274 hostí Footprint Centre ve Phoenixu v Arizoně v sobotu 7. května 2022. Fanoušci v Česku uvidí tento turnaj kvůli časovému posunu od 1 hodiny ráno v noci ze soboty na neděli. Hlavní karta UFC 274 startuje okolo 4:00 a hlavní zápas Oliveira vs. Gaethje přijde na řadu mezi 5-6 hodinou. Analýzu a sázkový tip najdete zde

2️⃣ Jaké jsou sázkové kurzy Oliveira vs. Gaethje?

Sázkové kurzy poměrně výrazně favorizují současného šampiona Charlese Oliveiru, přestože na oficiálním vážení nesplnil váhový limit a přišel o titul. Preview a fight card turnaje UFC 274 najdete v tomto článku.

3️⃣ Je možné UFC 274 sledovat online zdarma?

Po založení účtu u Sázkové kanceláře Fortuna můžete sledovat všechny turnaje UFC živě na Fortuna TV. Platí to například i o nadcházejícím zápase Jiřího Procházky s Gloverem Teixeirou (11. června 2022).

Bojové sporty, MMA zápasník Justin Gaethje - Zdroj ČTK, PA, JONATHAN HAYWARD Foto: ČTK/PA/JONATHAN HAYWARD

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kamaru Usman

Kamaru Usman - životopis, kariéra a zápasy UFC bojovníka

Kamaru Usman je bývalým šampionem ⭐ velterové váhy UFC i bývalou jedničkou P4P žebříčku. V článku se dozvíte vše o jeho kariéře, zápasech i...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Zápasník Michael Chandler

Michael Chandler - profil, kariéra a úspěchy MMA bojovníka

Železný muž Michael Chandler je v současnosti jednou z nejlepších lehkých vah planety✨. Bývalý trojnásobný šampion Bellatoru při svém...