UFC 275: Shevchenko vs. Santos - analýza, kurzy a tip

Na turnaji UFC 275 dojde na titulový souboj ženské muší váhy. Valentinu Shevchenko čeká v další obhajobě nebezpečná Taila Santos. Sázkový tip a rozbor zápasu najdete v článku.

Valentina Shevchenko - Zdroj Dawid S Swierczek, Shutterstock.com Foto: Dawid S Swierczek/Shutterstock.com

UFC 275: Valentina Shevchenko vs. Taila Santos preview, kurzy

Na číslovaném turnaji v Singapuru jde do akce také nejlepší UFC bojovnice současnosti. Valentina Shevchenko bude v neděli 12. června okolo 5:30 našeho času čelit vyzyvatelce Taile Santos. Dokáže tvrdá Brazilka sesadit královnu z Kyrgyzstánu? Sledujte všechny zápasy UFC 275 živě online na Fortuna TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Valentina Shevchenko má před sebou už šestou obhajobu titulu muší váhy. Na turnaji UFC 275, kterému vévodí hlavní zápas Teixeira vs. Procházka se fenomenální fighterka s přezdívkou Bullet poměří s Tailou Santos.

Shevchenko vybojovala titul v roce 2019 v nezapomenutelném zápase s Jessicou Eye, kterou knockoutovala head kickem. Od té doby rozdílem třídy doslova přejela Carmouche, Chookagian, Maiu, Andrade a naposledy v září minulého roku Lauren Murphy.

BILANCE
Valentina Shevchenko (22-3) Taila Santos (19-1)

Taila Santos působí v organizaci UFC teprve od roku 2019 a hned při své premiéře zaznamenala dosud jedinou porážku profesionální kariéry. Od té doby je ale k nezastavení a po 4 výhrách v řadě má před sebou v 28 letech první titulovou šanci.

Brazilská bojovnice je především vynikající postojářkou. Hned 11 svých soupeřek ukončila na KO/TKO v prvním kole! V posledním vítězném zápase s Joanne Wood naznačila i svoje BJJ schopnosti, neboť zvítězila technikou Rear Naked Choke. S tak kvalitní a komplexní zápasnicí, jakou je Valentina Shevchenko, ale dosud ani zdaleka neměla šanci zápasit.

TIP: Shevchenko zvítězí, v kurzu 1,12 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Valentina Shevchenko jde do zápasu jako velká favoritka

Jak a kde sledovat zápas Shevchenko vs. Santos živě? Online livestream a přímý přenos v televizi

Všechny zápasy turnaje UFC 275 vysílá v livestreamu Fortuna TV. Galavečer se koná v Indoor Stadium v Singapuru, kde se očekává parádní atmosféra. Kompletní program také nabídne stanice Premier Sport a možností je i zakoupení oficiálního PPV UFC Fight Pass.

Duel Shevchenko vs. Santos je hlavním předzápasem celé karty. Věřme, že nás ideálně naladí na hlavní tahák večera (pro české fanoušky rána) v podobě největšího MMA v české historii Procházka vs. Teixeria o titul polotěžké divize. Jak je poslední dobou zvykem, také tentokrát se dočkáme hned dvou titulových bitev i dalších atraktivních zápasů, kterým například odveta Zhang vs. Jedrzejczyk.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Glover Teixeira a jeho typické gesto na váze

Glover Teixeira - životopis a statistiky UFC bojovníka

Brazilec Glover Teixeira je bývalý šampion ⭐ polotěžké divize UFC, jehož kariéra a život nabízí jeden z nejsilnějších příběhů ❤️ napříč...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Sázková kancelář Fortuna má speciální sázky na titulový zápas Jiřího Procházky v Singapuru

Fortuna vypsala speciální sázky na bitvu Procházka - Teixeira

Titulový zápas Jiřího Procházky s Gloverem Teixeirou na UFC 275 je mimořádnou sportovní událostí také pro sázkaře ❤️. Fortuna proto...