UFC 277: Peña vs. Nunes 2 kurzy, fight card a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Očekávaný galavečer UFC 277 nabídne dvě skvělé titulové odvety. Vrátí se Amanda Nunes na trůn bantamové váhy? Kompletní informace, návod na sledování všech zápasů živě, i sázkovou inspiraci, najdete v článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Amanda Nunes plánuje vzít si zpět titul bantamové váhy Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 277: 9,6/10

  • Datum a místo konání: 30. 7. (od 23:55 SEČ), Dallas, Texas, USA
  • Kurzová nabídka: U sázkových kanceláří najdete kurzy na všechny zápasy

UFC 277: Julianna Peña vs. Amanda Nunes - datum, informace

Číslovaný event UFC 277 servíruje fantastický program zápasů. V odvetě o královnu bantamu si to rozdá úřadující šampionka Julianna Peña s brazilskou legendou Amandou Nunes. O prozatímní titul muší váhy se utkají Brandon Moreno a Kai Kara-France. Zápas Ankalaev vs. Smith zase extrémně zajímá české fanoušky, neboť vítěz tohoto utkání může zkřížit cestu Jiřímu Procházkovi. Sledujte celý turnaj UFC 277 živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC 277 Peňa vs. Nunes 5x5 min. - analýza, sázkový tip (preview)

Když Amanda Nunes (21-5) v prosinci loňského roku padla s Juliannou Peňou ve druhém kole na škrcení Rear Naked Choke, byl to obrovský šok. Jedna z nejlepších bojovnic v historii organizace UFC se po této porážce rozhodla udělat zásadní změnu a opustila vyhlášený American Top Team.

Její aktuální forma a rozpoložení vyvolává mnoho diskuzí a přitahuje pozornost. Po založení rodiny s partnerkou Ninou Nunes se totiž vášnivě debatuje o tom, zda je pro brazilskou lvici MMA stále na prvním místě. Odveta s Peňou nám dá odpověď. Všeobecně se ale očekává, že se podobné selhání ze strany někdejší dvojnásobné šampionky nebude opakovat, a proto je Nunes v zápase jasnou kurzovou favoritkou.

Julianna Peña (11-4) předvedla v úvodním utkání s Nunes fantastickou komplexnost a odolnost. Specialistka na wrestling a práci na zemi, trápila favoritku i v postoji a nakonec legendární soupeřku zlomila i psychicky. Tentokrát jde Peňa do zápasu v naprosto jiné roli, což se může na její lehkosti a celkovém výkonu negativně podepsat. Hned 5 z posledních 7 zápasů Julianny Peňi došlo až do 3. kola, což by se nyní mohlo opakovat. Sázka na tuto příležitost nabízí velmi atraktivní kurz.

TIP: Více než 2,5 kol v zápase, v kurzu 1,75 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Zápas půjde do třetího kola

Brandon Moreno vs. Kai Kara-France

O prozatímní pás muší divize si to rozdají nedávný šampion Brandon Moreno a Australan Kai Kara-France. K tomuto titulovému zápasu dochází vzhledem ke zranění právoplatného držitele šampionského pásu Deivesona Figueireda.

V prvním měření sil Moreno Kai Karu France jednoznačně přejel jednomyslně na body, přestože šel do zápasu jako kurzový outsider. I tentokrát sázkové kanceláře poměrně jednoznačně favorizují mexického zápasníka Brandona Morena. Utkání mimo jiné nabídne zajímavé srovnání zemaře (Moreno) s postojářem (Kara-France).

BILANCE A KURZY
Brandon Moreno Kai Kara-France
19-6-2 24-9-0
1,48 2,50

Magomed Ankalaev vs. Anthony Smith

Extrémně zajímavý zápas z pohledu šampiona polotěžké váhy UFC Jiřího Procházky. Vítěz tohoto střetnutí totiž může v dalším zápase pomýšlet na titulovou šanci. Před BJP momentálně stojí odveta s Gloverem Teixeirou. Nahlas se ozývá také polský Jan Blachowicz. Přesto tento duel nabídne srovnání dvou zápasníků ze špičky divize. Obrovským favoritem je čtyři roky neporažený Magomed Ankalaev.

BILANCE A KURZ
Magomed Ankalaev Anthony Smith
17-1-0 36-16-0
1,16 4,69

UFC 277 program: Peña vs. Nunes karta, fight card, zápasy, UFC 277 výsledky

Vysoko na hlavní kartě turnaje UFC 277 figuruje zápas dvou těžkých vah Lewis vs. Pavlovich. O pozornost si kromě zmíněných duelů říká i bitva neporaženého Kolumbijce Michaela Moralese s Adamem Fugittem. Podívejte se v tabulce na kompletní program UFC 277.

UFC 277 DALLAS - PROGRAM + VÝSLEDKY
HLAVNÍ KARTA
Bantamweight title fight Julianna Peña vs. Amanda Nunes (body)
Flyweight title fight Brandon Moreno (TKO) vs. Kai Kara-France
Heavyweight Derrick Lewis vs. Sergei Pavlovich (TKO)
Flyweight Alexandre Pantoja (submise) vs. Alex Perez
Light heavyweight Magomed Ankalaev (TKO) vs. Anthony Smith
PRELIMS
Welterweight
Alex Morono (body) vs. Matt Semelsberger
Lightweight Drew Dober (KO) vs. Rafael Alves
Heavyweight Don'Tale Mayes vs. Hamdy Abdelwahab (body)
Lightweight
Drakkar Klose (body) vs. Rafa Garcia
Welterweight
Michael Morales (TKO) vs. Adam Fugitt
Flyweight Ji Yeon Kim vs. Joselyne Edwards (body)
Light heavyweight Nick Negumereanu (TKO) vs. Ihor Potieria
Welterweight Orion Cosce (body) vs. Blood Diamond

Jak sledovat online UFC 277 Peña vs. Nunes živě? Livestream Fortuna TV

Všechny zápasy nabité fight card UFC 277 můžete bez reklam sledovat v přímém přenosu na Fortuna TV. Tam jsou kromě skvělého vstupního bonusu za jednoduchou registraci připraveny i live kurzy během každého utkání. Kompletní program odvysílá i stanice Premier Sport, která je součástí placených balíčků. Hlavní zápasy přijde na řadu po 5. hodině ranní v neděli 31. července. Alternativou je také nákup oficiálního PPV streamu UFC Fight Pass, který výjde na $9.99/měsíc.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná UFC 277?

Galavečer UFC 277 proběhne v Dallasu ve státě Texas v noci ze soboty na neděli od půlnoci našeho času. V hlavním zápase dojde na odvetu mezi Juliannou Peňou a Amandou Nunes. (neděle, 6:00). Na analýzu a sázkový tip se podívejte tady

2️⃣ Je možné sledovat živě UFC 277 zdarma?

Všechny zápasy turnaje UFC 277 najdete v nabídce livestreamů na Fortuna TV. Ke spuštění streamu se stačí pohodlně online zaregistrovat, nebo mít vsazený tiket v posledních 7 dnech a kladný zůstatek na herním účtu. Více informací se dočtete uvnitř článku

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová si znovu vyzkouší UFC

Lucie Pudilová zná termín i soupeřku pro svůj UFC návrat

Elitní česká fighterka Lucie Pudilová ještě tohle léto znovu otevře brány nejlepší světové organizace UFC. Kdy, kde a s kým se utká?...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

MMA bojovnice Amanda Nunes - Zdroj ČTK, ZUMA, Hans Gutknecht

Amanda Nunes - životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Brazilská lvice Amanda „Lioness" Nunes🦁 je nejúspěšnější MMA bojovnicí všech dob.⭐ Je bývalou držitelkou UFC titulů ve dvou váhových...