UFC 280: Muradov vs. Borralho živě - livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Očekávaný návrat Machmuda Muradova do klece je tady. Na turnaji UFC 280 ho prověří rozjetý Brazilec Caio Borralho. Analýzu a sázkový tip najdete v tomto článku.

Makhmud Muradov má před sebou důležitý zápas Foto: Profimedia

UFC 280: Makhmud Muradov vs. Caio Borralho datum, informace

Našlapaný turnaj UFC 280 je velkou událostí i z pohledu českých fanoušků. Po více než roce a mnoha osobních strastech se do akce vrací oblíbený Makhmud Muradov. V sobotu 22. října okolo 19:00 bude čelit velmi nepříjemnému Caiu Borralhovi. Dokáže se vrátit na vítěznou vlnu? Sledujte turnaj UFC 280 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Muradov vs. Borralho kurzy, sázkový tip, analýza

Makhmud Muradov má před sebou na turnaji UFC 280 svoje páté vystoupení mezi světovou elitou. Jeho 14ti zápasovou šňůru neporazitelnosti ukončil v srpnu 2021 Američan Gerald Meerschaert. Machovi se stala osudným technika Rear Naked Choke ve druhém kole, přestože v úvodní pětiminutovce měl obávaného zemaře na lopatě.

Po této porážce následovalo velmi složité životní období. Rozchod s partnerkou Monikou Bagárovou, zranění, vyhoštění z Česka a problémy s udělením víz, díky čemuž byl změněn soupeř a termín pro další zápas. Jak velký dopad to bude mít na výkon Muradova, se teprve dozvíme. Příprava probíhala doma v Uzbekistánu a ve druhé fázi na tradičním kempu v Poznani v Ankos MMA a 32letý zápasník je s ní podle vlastních slov spokojený.

BILANCE
Makhmud Muradov (25-7) Caio Borralho (12-1-1NC)

Caio Borralho je jedním z nejzajímavějších prospektů střední divize UFC. 29letý Brazilec se do nejlepší světové organizace dostal skrze DWCS a momentálně táhne sérii 11 výher v řadě. Naposledy si poradil s houževnatým kickboxerem Armenem Petrosyanem, kterého udolal na body.

Mezi nejsilnější zbraně Borralha patří rychlost a skvělá fyzická kondice. Zároveň se může opřít o pověstnou brazilskou školu Jiu-Jitsu a za zmínku stojí i jeho schopnost měnit v zápase taktiku podle aktuálního vývoje. Pro Macha Muradova představuje tento bojovník rozhodně obrovskou zkoušku.

Muradov jde do zápasu v pozici kurzového outsidera, na což u něj nejsme rozhodně zvyklí. Může za to současné rozpoložení i komplexnost Brazilce. Muradov má v hlavě jen a pouze výhru, kterou by se přiblížil nové smlouvě. K tomu potřebuje podat bezchybný výkon a spolu s trenérem Monsterem Knížetem vymyslet účinnou taktiku pro toto nesmírně těžké utkání. Zaskočit Borralha může i velmi kvalitní obranou proti takedownům, kterou piloval ve zmíněném polském Ankosu.

TIP: Muradov zvítězí, v kurzu 2,57 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Muradov je v tomto zápase outsiderem

Jak a kdy zápas Borralho vs. Muradov sledovat živě dnes online? Live stream Fortuna TV

Důležitou bitvu Makhmuda Muradova můžete sledovat živě na Tipsport TV zdarma, kde najdete livestreamy ze všech utkání turnaje UFC 280. Pokud zde ještě nemáte účet, pak vás potěšíme informací, že si za snadnou a rychlou registraci přijdete na parádní vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit. Zápas Borralho vs. Muradov v TV nabídne placená stanice Premier Sport 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení turnaje UFC 280: 9,6/10

  • Datum a místo: 22. 10. 2022, Yas Island, Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty
  • Nabídka sázek: Na všechna utkání vypsaly sázkové kanceláře kurzy

1️⃣ Kdy a s kým má Makhmud Muradov dnes UFC zápas?

Makhmud Muradov se po několika zrušených zápasech konečně vrací do klece. Na turnaji UFC 280 ho v sobotu 22. října vyzve brazilský zápasník Caio Borralho. V kolik hodin Mach nastoupí a na co si v tomto utkání vsadit, se dozvíte v článku ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Tereza Bledá podepsala s UFC

Tak přece! Tereza Bledá má v kapse UFC smlouvu

Česko slaví druhou zástupkyni něžného pohlaví v nejlepší světové MMA organizaci. Neporažená Tereza Bledá si smlouvu vysloužila...