UFC 282: Blachowicz vs. Ankalaev analýza, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se v Las Vegas uskuteční poslední číslovaný UFC galavečer tohoto roku. Bohužel bez účasti zraněného Jiřího Procházky. Český zápasník uvolnil titul polotěžké váhy, o který se na tomto turnaji utkají Jan Blachowicz s Magomedem Ankalaevem. Sázkový tip a návod na livestream vám přinášíme v tomto článku.

KURZY A TIPKARTALIVESTREAM

Magomed Ankalaev má obrovskou šanci stát se šampionem UFC Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 282: 9,2/10

  • Datum a místo: 10. prosince 2022, od 23:45 SEČ, T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Nabídka kurzů: Na všechny zápasy si vsadíte u sázkových kanceláří

Online UFC 282 Las Vegas: Blachowicz vs. Ankalaev

Turnaj UFC 282 i přes zrušení původní titulové bitvy nabídne velmi atraktivní zápasy. Šampion Jiří Procházky kvůli vážnému poranění ramene nuceně uvolnil titul polotěžké váhy, o který se v neděli ráno okolo 6:00 našeho času porvou Jan Blachowicz a Magomed Ankalaev. Kdo z nich využije nečekanou šanci? Sledujte turnaj UFC 282 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev kurzy a sázkový tip

Jan Blachowicz držel titul polotěžké váhy UFC 13 měsíců (2020-2021), než ho o něj připravil Glover Teixeira. Teď dostává „polská síla“ šanci vzít si pás zpět, proti němu se však postaví velmi těžký protivník.

Duel Blachowicz vs. Ankalaev měl být původně hlavním předzápasem turnaje na 3 kola, po událostech okolo zranění Jiřího Procházky se z něj ale stala hlavní titulová bitva na 5 kol o právoplatný titul polotěžké divize. Jan Blachowicz je i v 39 letech považován za naprostou špičku ve váze do 93 kilogramů.

Naposledy ukončil vítěznou sérii Aleksandara Rakiče, kterého v zápase zradilo zdraví. „Janek“ se může pochlubit velkou komplexností, díky které mu nevadí průběh boje v postoji, ani na zemi. Zároveň disponuje obrovskými zkušenostmi, což by v tomto zápase měla být jeho vůbec největší zbraň.

BILANCE
Jan Blachowicz (29-9) Magomed Ankalaev (17-1)

Magomed Ankalaev je v tuhle chvíli nejnebezpečnějším bojovníkem divize. 30letý Dagestánec od roku 2018 táhne devítizápasovou vítěznou sérii a na svém kontě má několik parádních knockoutů. Postoj je obrovsky silnou stránkou rodáka z Machačkaly a právě pro to je často srovnáván s Jiřím Procházkou. Tím ale výčet jeho zbraní určitě nekončí.

Ankalaev má skvěle nadrilovaný wrestling a výjimečná je i jeho rychlost a kondice. Z tohoto roku má navíc poměrně čerstvou zkušenost s pětikolovým zápasem, kdy na body jasně porazil Thiaga Santose. V posledním ukončil TKO ve druhém kole houževnatého Smitha. Tipujeme, že to bude právě Ankalaev, kdo po Procházkovi převezme šampionský pás.

TIP: Ankalaev zvítězí, v kurzu 1,33 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Magomed Ankalaev je v tomto utkání jasným kurzovým favoritem

Vrací se i oblíbený Paddy Pimblett

Původně plánovaná odveta Procházka vs. Teixeira se sice musela pro zranění českého bijce zrušit, i tak ale jde o víkendu celá řada hvězd, včetně Paddyho Pimbletta. Ten jen mnohými označován jako nástupce Connora McGregora a nutno dodat, že si v kleci zatím počíná výborně.

Tento příměr se nabízí i pro jeho kontroverzní vystupovaní, známé jsou například jeho šílené stravovací návyky a s tím spojené extrémní shazování váhy. Tohoto chlapíka se zkrátka vyplatí sledovat. Tentokrát změří síly s Jaredem Gordonem.

Zápasy UFC 282: Blachowicz, Ankalaev, Du Plessis, Till a další (výsledky UFC dnes)

Na tomto místě najdete všechny výsledky, včetně času a způsobu ukončení jednotlivých utkání.

UFC 282 FIGHT CARD
Hlavní karta
Light heavyweight title fight Jan Blachowicz remíza Magomed Ankalaev
Lightweight Paddy Pimblett (body) vs. Jared Gordon
Welterweight Santiago Ponzinibbio (KO) vs. Alex Morono
Middleweight Darren Till vs. Dricus Du Plessis (submise)
Featherweight Bryce Mitchell vs. Ilia Topuria (submise)
Prelims card
Heavyweight Jairzinho Rozenstruik (TKO) vs. Chris Daukaus
Bantamweight Jay Perrin vs. Raul Rosas Jr. (submise)
Middleweight
Edmen Shahbazyan (TKO) vs. Dalcha Lungianbula
Middleweight
Chris Curtis (TKO) vs. Joaquin Buckley
Featherweight
Billy Quarantillo (TKO) vs. Alexander Hernandez
Featherweight
Erik Silva vs. TJ Brown (submise)
Bantamweight
Cameron Saaiman (TKO) vs. Steven Koslow

Jak a kdy sledovat UFC 282: Blachowicz vs. Ankalaev živě online (UFC free stream)

Sledujte všechny zápasy UFC 282 na Fortuna TV ZDE. Pro nově zaregistrované hráče je připraven krásný vstupní bonus a zúčastnit se můžete i celé řady pravidelných soutěží. Livestreamy u Fortuny vám po registraci poběží 7 dní zdarma, poté je pro spuštění streamu nutné splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech což platí i pro stávající sázkaře.

UFC v TV nabídne placená stanice Premier Sport 2. Hlavní karta tam startuje okolo nedělní 4. hodiny ranní. Alternativou, jak sledovat UFC turnaj živě je nákup oficiálního PPV UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jak sledovat UFC livestream online Blachowicz vs. Ankalaev?

Turnaj UFC 282 proběhne již o tomto víkendu v Las Vegas a vy ho můžete sledovat kompletně celý na Fortuna TV zdarma. Jak na to, se dozvíte uvnitř článku tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz – profil a zápasy UFC bojovníka

Jan Blachowicz je polský zápasník🛡️, který nastupuje v nejlepší lize smíšeného bojového umění UFC.✅ V září 2020 vybojoval titul polotěžké...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.