UFC 283: Teixeira vs. Hill datum, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Brazilské Rio de Janeiro je dějištěm prvního číslovaného galavečeru organizace UFC. O uvolněný pás polotěžké váhy se utká Glover Teixeira s Jamahalem Hillem. V samém srdci Brazílie se uskuteční i historicky první UFC tetralogie mezi Deivesonem Figueiredem a Brandonem Morenem. To ale pořád není všechno! Kompletní info a návod na sledování všech zápasů najdete uvnitř článku.

KURZY A TIPKARTALIVESTREAM

Glover Teixeira se znovu utká o titul Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 283: 9,4/10

  • Datum a místo: 22. ledna 00:05 SEČ, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Šampion Jamahal Hill ve skvělém zápase přejel Teixeiru a slaví titul polotěžké váhy

Moc se od něj nečekalo, on to přesto dokázal. Americký bojovník Jamahal Hill porazil Glovera Teixeiru jednomyslně na body a teprve ve svém 14. profesionálním zápase získal nejcennější světový titul. V zápase s domácím ranařem předvedl skvělý výkon, byl rychlejší, přesnější a zároveň ukázal skvělou obranu proti takedownům. Podrobný průběh utkání se dočtete tady.

Bezprostředně po utkání se mu dostalo také gratulace od Jiřího Procházky, který skrze video vzkázal, že si brzy pro pás přijde. Glover Teixeira po utkání ukončil svoji parádní kariéru vhozením rukavic do středu oktagonu.

UFC Rio de Janeiro (283): Glover Teixeira vs. Jamahal Hill - informace

Už o tomto víkendu se koná první velký UFC event letošního roku. Od půlnoci ze soboty na neděli je na programu UFC 283 hned se dvěma titulovými zápasy a v hlavní roli se představí největší brazilské hvězdy. Vezme si veterán Teixeira zpět uvolněný pás polotěžké váhy? Sledujte všechny zápasy živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace UFC pro první číslovaný event v roce 2023 připravila fantastické menu. Na domácí půdě zabojuje o titul Glover Teixeira, kterému se vlivem různých okolností postaví překvapivý vyzyvatel, Jamahal Hill.

Obrovskou pozornost přitahuje čtvrtý vzájemný souboj mezi Figueiredem a Morenem o titul muší váhy, který by měl definitivně rozseknout roky trvající rivalitu. Do akce jde i Gilbert Burns, nebo Jessica Andrade. Celkem na kartě uvidíme 17 brazilských bojovníků.

UFC 283
📆 Kdy: 22. 1. od 00:05 SEČ
🎟️ Kde: Jeunesse Arena, Rio de Janeiro
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Fortuna TV

UFC live: Glover Teixeira vs. Jamal Hill analýza a sázkový kurz

Glover Teixeira se konečně dočkal a na turnaji v Riu půjde o titul polotěžké váhy. Původně měl být v prosinci v Las Vegas jeho soupeřem Jiří Procházka, kvůli zranění ale na tuto odvetu nemohlo dojít. Vedení UFC nahradilo tento zápas titulovým duelem Blachowicz vs. Ankalaev, který se ale příliš nepovedl a po nečekané remíze zůstala divize bez šampiona.

Brazilský veterán má nyní všechny předpoklady, aby opět vystoupal na vrchol. V zádech má totiž extrémně kvalitní a dlouhý kemp, mimo jiné se šampionem střední váhy, svým svěřencem a velkým kamarádem Alexem Pereirou. Přestože Teixeira již dlouhé roky žije a trénuje v USA, v Brazílii je 43letý zkušený matador nesmírně populární, což se na atmosféře během zápasu jednoznačně promítne.

BILANCE
Glover Teixeira (33-8) Jamal Hill (11-1-1NC)

Vzhledem k tomu, že se Teixeira před 7 měsíci utkal v památném zápase s Jiřím Procházkou, není potřeba ho českým fanouškům příliš představovat. Jde o rekordmana a mistra submisí i neuvěřitelně tvrdého postojáře s dechberoucím životním příběhem.

Jamahal Hill může v tomto zápase jen a pouze překvapit. Aktuální sedmička váhy dostává na základě zmíněných okolností a hlavně zranění Procházky obrovskou příležitost. 31letý Američan debutoval v UFC v roce 2020 a svými dosavadními výkony na sebe hodně upozornil.

Aktuálně má za sebou 3 vítězné zápasy. Nejprve parádně knokautoval Jimmyho Cruteho a následně také Johnnyho Walkera. V posledním zápase ukončil pomocí ground and pound Thiaga Santose, který následně ligu mistrů MMA opustil.

Jamahal Hill je velmi nebezpečný protivník, avšak absence větších zkušeností se na jeho výkonu může podepsat. Z jeho pohledu navíc není Teixeira ani zdaleka ideální soupeř, protože boj na zemi bude nejspíše představovat obrovský problém. Sázkové kurzy jsou vyrovnané, avšak mírným papírovým favoritem je Glover Teixeira.

TIP: Teixeira zvítězí, v kurzu 1,86 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Glover Teixeira v tomto zápase prodá větší zkušenosti

UFC 283 zápasy, program a výsledky (Teixeira vs. Hill fight card)

Na rozpis jednotlivých zápasů se podívejte v následující tabulce. Tento turnaj je velkou brazilskou sambou, ve všech duelech totiž uvidíme rodáka z této země. Hlavní karta startuje v neděli okolo 4:00. Duel Teixeiry s Hillem přijde na řadu okolo 6:00.

UFC 283 BRAZÍLIE: PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Light heavyweight 5x5
Glover Teixeira vs. Jamahal Hill (body)
Flyweight 5x5 Deiveson Figureiredo vs. Brandon Moreno (TKO, 3. kolo)
Welterweight
Gilbert Burns (submise, 1. kolo) vs. Neil Magny
Flyweight
Jéssica Andrade (body) vs. Lauren Murphy
Light heavyweight
Paul Craig vs. Johnny Walker (TKO, 1. kolo)
Prelims
Light heavyweight Mauricio Rua vs. Ihor Potieria (TKO, 1. kolo)
Middleweight Gregory Rodrigues vs. Brunno Ferreira (TKO, 1. kolo)
Lightweight
Thiago Moisés (submise, 2. kolo) vs. Melquizael Costa
Welterweight
Gabriel Bonfim (submise, 1. kolo) vs. Mounir Lazzez
Heavyweight Jailton Almeida (TKO, 2. kolo) vs. Shamil Abdurakhimov
Lightweight Terrance McKinney vs. Ismael Bonfim (TKO, 2. kolo)
Welterweight Warlley Alves vs. Nicolas Dalby (body)
Featherweight Josiane Nunes (body) vs. Zarah Fairn
Bantamweight Daniel Marcos (TKO, 2. kolo) vs. Saimon Oliveira

Kde UFC 283 sledovat živě? Online livestream i v TV live (přímý přenos)

Minimálně na papíře vypadá tento galavečer opravdu skvěle, a proto si ho nenechte ujít v livestreamu na Fortuna TV. Zde najdete všechny zápasy živě, a pokud dosud nemáte založený účet, dostanete za rychlou registraci pěkný vstupní bonus na první sázky. Pro stávající hráče platí podmínka pro sledování livestreamu mít vsazený tiket v posledních 7 dnech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde a kdy se koná turnaj UFC 283: Teixeira vs. Hill?

Galavečer UFC 283 se uskuteční od půlnoci ze soboty 21. 1. na neděli 22. 1. našeho času v Riu de Janeiru. Program a výsledky najdete uvnitř článku tady

2️⃣ Jak sledovat UFC 283 živě zdarma?

Zápasy turnaje UFC 283 můžete sledovat zdarma online na internetu. Jednoduchý návod a podrobné informace si přečtěte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dana White má plnou hlavu starostí

Třesk v těžké váze UFC: Odchod šampiona i návrat krále

Těžkou divizi organizace UFC potkalo doslova zemětřesení. Dojmy jsou však rozporuplné. Ligu mistrů opouští současný šampion Francis...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...