UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Galavečer UFC 284 servíruje dvě titulové bitvy a hlavně útok Volkanovskiho na zápis do historie. Podívejte se na důležité info, sázkový tip i návod na sledování přímého přenosu.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVE STREAM

Alex Volkanovski vyzve Islama Makhacheva o titul lehké váhy Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 284: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 11. 2. 23:55 SEČ, Perth, Austrálie
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

UFC 284 Perth, Austrálie: Alexander Volkanovski vs. Islam Makhachev datum, info

Nejlepší UFC bojovník současnosti má na dosah historický milník. Alexander Volkanovski se v neděli ráno okolo 6:00 našeho pokusí na domácí půdě přidat k titulu pérové váhy i pás lehké divize. Proti je dagestánský fenomén Islam Makhachev, pro kterého to bude první obhajoba titulu. Stane se Volkanovski pátým dvojnásobným držitelem dvou pásů současně v dějinách UFC? Sledujte UFC 284 ŽIVĚ A ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC live: Volkanovski vs. Makhachev kurz, analýza a sázkový tip

Alexander Volkanovski je v UFC neporaženou jedničkou P4P žebříčku a neoddiskutovatelným králem pérové váhy. Poté, co „The Great“ vyčistil celou divizi, včetně 3 výher nad Maxem Hollowayem, zaútočí na zisk titulu vyšší váhové kategorie do 70 kilogramů.

Šampioni UFC v různých divizích se spolu střetnou poosmé v historii. Volkanovski se může stát celkově teprve pátým bojovníkem, který by držel dva tituly současně (McGregor, Cormier, Nunes, Cejudo). Právě po Conoru McGregorovi, který nedávno ohlásil návrat, může Australan držet tituly pérové a lehké váhy současně. V dnešním pojetí MMA je to v rámci mužů naprosto nevídaný jev.

UFC 284
📆 Kdy: V noci ze soboty na neděli SEČ
🎟️ Kde: RAC Arena, Perth, Austrálie
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Fortuna TV

Alex Volkanovski je neuvěřitelně komplexním typem bojovníka s fantastickým okem a fyzickým fondem. Nenechte se zmást jeho výškou, díky nízkému těžišti má velmi nepříjemný wrestling a neodbytný je i v klinčích. Jeho schopnosti v postoji jsou všeobecně považovány za TOP úroveň, co kdy byla v UFC k vidění.

Islam Makhachev vybojoval titul teprve nedávno, na turnaji UFC 280 utáhl na konci října Charlese Oliveiru, čímž definitivně vystoupal na vrchol lehké váhy. Svěřenec a nástupce Khabiba Nurmagomedova je specialistou na submise, na svém kontě jich má už 11, což z něj dělá obávaného zemaře.

Jenže mentor a trenér Khabib nedávno ohlásil kompletní odchod z prostředí MMA, což může v tomto duelu Makhachevovi uškodit v rámci mentální přípravy, kterou jsou jinak Dagestánci pověstní.

Zkušený Volkanovski je BJJ black belt, a tak bude zajímavé sledovat, zda dokáže Makhachevovi na zemi efektivně vzdorovat. Právě odpověď na tuto otázku pravděpodobně celý zápas rozhodne. Dagestánský fighter je díky váze i obrovské výškové převaze jasným kurzovým favoritem. Volkanovski ale vlastně nemá co ztratit a za historickým zápisem ho požene bouřlivá domácí atmosféra a obrovská motivace.

TIP: Volkanovski zvítězí, v kurzu 4,13 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Volkanovski je v tomto utkání velkým underdogem

UFC 284 zápasy, program a výsledky (fight card)

Díky útoku Volkanovskiho na titul lehké váhy dojde na stejné turnaji na zápas o prozatímní titul pérové divize mezi Joshem Emmetem a Yairem Rodriguezem. Do akce jde pochopitelně celá řada australských bojovníků, včetně 7 let neporaženého Jacka Della Maddaleny. Program a výsledky UFC 284 najdete v této tabulce.

UFC 284: Program a výsledky
Hlavní karta
Lightweight 5x5 Islam Makhachev (body) vs. Alexander Volkanovski
Featherweight 5x5 Yair Rodriguez (submise) vs. Josh Emmet
Welterweight Randy Brown vs. Jack Della Maddalena (submise)
Heavyweight Justin Tafa (KO) vs. Parker Porter
Light heavyweight Jimmy Crute remíza Alonzo Menifield
Prelims
Light heavyweight
Tyson Pedro vs. Modestas Bukauskas (body)
Featherweight Joshua Culibao (submise) vs. Melsik Baghdasaryan
Flyweight Kleydson Rodrigues (TKO) vs. Shannon Ross
Lightweight Jamie Mullarkey (body) vs. Francisco Prado
Featherweight Jack Jenkins (body) vs. Don Shainis
Strewweight Loma Lookboonmee (submise) vs. Elise Reed
Featherweight
Blake Bilder (body) vs. Shane Young
Featherweight
Zubaira Tukhugov vs. Elves Brenner (body)

Kdy a kde sledovat Makhachev vs. Volkanovski živě online? Live stream Fortuna TV

Výborně obsazenou kartu UFC 284 si ani tentokrát nenechte ujít na Fortuna TV, kde v sekci LIVE najdete streamy všech utkání. Podmínkou je snadná online registrace, kterou zvládnete za pár minut a za její dokončení dostanete pěkný vstupní bonus, anebo vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 7 dnech.

UFC v TV nabídne opět stanice Premier Sport, která nabídne divákům hlavní kartu od 4:00. Možností, jak sledovat všechny UFC galavečery online je i nákup UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná galavečer Volkanovski vs. Makhachev UFC 284?

Turnaj UFC 284 se koná v sobotu 11. února 2023 netradičně v Austrálii. Vzhledem k časovému posunu uvidí čeští diváci turnaj od půlnoci ze soboty na neděli. Kompletní info a sázkový tip najdete v článku zde

2️⃣ Jak sledovat Makhachev vs. Volkanovski zdarma online live stream?

Souboj o titul lehké váhy UFC, stejně jako všechny zápasy turnaje, můžete sledovat živě online na Fortuna TV. Jednoduchý návod najdete v článku.

3️⃣ Jaké jsou kurzy Volkanovski vs. Makhachev dnes?

Aktuální šampion lehké váhy Islam Makhachev jde do své první obhajoby proti Alexi Volkanovskimu v pozici obrovského favorita. Detaily a zajímavosti se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Lucie Pudilová

Na Lucii Pudilovou si v UFC brousí zuby rozjetá La Pantera

Česká bojovnice Lucie Pudilová už zná termín a jméno soupeřky pro nadcházející bitvu v UFC. Naváže na poslední vítězství? Detaily se...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.