UFC 285 živě: Jones vs. Gane - analýza, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

UFC zažije očekávaný návrat někdejšího šampiona polotěžké váhy Jona Jonese. Jednoho z nejlepších bojovníků v historii MMA vyzve na turnaji UFC 285 nebezpečný Ciryl Gane. Vše, co potřebujete o galavečeru v Las Vegas vědět, vám přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Legendární Jon Jones se chystá na svůj návrat Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 285: 9,9/10

  • Datum a místo: 4. března 2023, od 23:55 SEČ, Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

UFC 285: Jon Jones vs. Ciryl Gane – datum, informace, dějiště

3 roky a 24 dní. Přesně tolik uplyne o víkendu od posledního zápasu Jona Jonese. Legendární bojovník a držitel mnoha rekordů se v neděli okolo 7:00 ráno našeho času pokusí restartovat svoji fantastickou kariéru, tentokrát ale v těžké váze. Tam na něj jako první v řadě číhá francouzský zápasník Ciryl Gane a ve hře je uvolněný šampionský pás. Jak dopadne ostře sledovaný comeback Jona Jonese do klece?

sipka Sledujte UFC 285 živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace UFC má před sebou velkou událost. Vedle McGregora, Khabiba či Georgese St. Pierra je Jon Jones jedním z nejslavnějších bojovníků v dějinách MMA. Jeho návrat si nemůže nechat ujít žádný fanoušek tohoto sportu.

UFC 285
✔️Kdy: 4. 3. 2023, 23:55 SEČ
✔️Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
✔️Karta: Program a výsledky zde
✔️Livestream: Fortuna TV, PPV

UFC 285 kurzy Jon Jones vs. Ciryl Gane - sázky, tip, analýza

Jméno Jona Jonese představuje ve světě MMA obrovský pojem. Je doslova živoucí legendou UFC, členem síně slávy i autorem mnoha nezapomenutelných momentů. Jeho výčet úspěchů i bouřlivý životopis najdete zde. Teď má před sebou 35letá ikona bojových sportů velkolepý a ostře sledovaný návrat do klece.

Vůbec poprvé v kariéře se představí v těžké váze, kam po dobu svého dlouhého absentování směřoval své kroky v tréninku i v hlavě. Hned při své premiéře v nejtěžší váhové kategorii zabojuje o titul, který nedávno uvolnil Francis Ngannou.

Aktuální projev a forma Jona Jonese bude velkou neznámou. MMA se v posledních letech hodně vyvinulo a bude zajímavé sledovat, jakým způsobem se na současnou úroveň dokáže fenomenální bijec adaptovat. Jisté je, že bude znovu spoléhat na svoji komplexnost i čtení soupeře, které ho po celou kariéru zdobilo.

BILANCE
JON JONES (26-1-1) CIRYL GANE (11-1)
35 let 32 let
193 cm 195 cm

Ciryl Gane si na Jonese věří, podle něj už to není ten bojovník, co dříve

Ciryl Gane je jedním z nejtechničtějších a nejlépe pohybově vybavených bijců, jaký byl za poslední roky v těžké váze k vidění. Může se pochlubit parádním wrestlingem a dělovým KO úderem, kterým naposledy vypnul rozjetého Taie Tuivasu. Jedinou porážku zaznamenal v titulovém souboji se zmíněným Francisem Ngannou, který ho zdolal chytře zvolenou taktikou.

Co naopak Ganeovi trochu chybí, je více zápasových zkušeností. V UFC působí od roku 2019 a celkově stihl ve 32 letech 12 profesionálních duelů, což není mnoho. V tomto ohledu bude mít Jones obrovskou výhodu, navzdory dlouhé pauze.

Gane představuje prototyp moderního bojovníka, který je na těžkou váhu až neuvěřitelně dynamický. V tomto souboji navíc nemá co ztratit, celý svět totiž vyhlíží velké vítězství Jona Jonese a jeho usednutí na trůn těžké divize. Gane bude legendě srdnatě vzdorovat, na výhru to ale nejspíš stačit nebude. Důležitým faktorem bude totiž mentální odolnost, kterou má Jones nejlepší na světě.

TIP: Jon Jones zvítězí, v kurzu 1,58 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Jones je kurzovým favoritem

UFC 285 zápasy, fight card, program a výsledky

Na turnaji UFC 285 se dočkáme hned dvou titulových bitev. Už 8. obhajoba titulu muší váhy čeká Valentinu Shevchenko, kterou tentokrát prověří mexická vyzývatelka Alexa Grasso. Do akce jdou i stále neporažení bojovníci Farid Basharat či Shavkat Rakhmonov.

UFC 285: JONES VS. GANE
Hlavní karta
Light heavyweight 5x5 Jon Jones (submise, 1. kolo) vs. Ciryl Gane
Flyweight 5x5
Valentina Shevchenko vs. Alexa Grasso (submise, 4. kolo)
Welterweight Geoff Neal vs. Shavkat Rakhmonov (submise, 3. kolo)
Lightweight Mateusz Gamrot (body) vs. Jalin Turner
Middleweight
Jamie Pickett vs. Bo Nickal (submise, 1. kolo)
Prelims
Bantamweight Cody Garbrandt (body) vs. Trevin Jones
Middleweight
Derek Brunson vs. Dricus Du Plessis (TKO, 2. kolo)
Flyweight Viviane Araujo vs. Amanda Ribas (body)
Middleweight Julian Marquez vs. Marc-André Barriault (TKO, 2. kolo)
Welterweight Ian Machado Garry (TKO, 3. kolo) vs. Kenan Song
Bantamweight
Mana Martinez vs. Cameron Saaiman (body)
Strawweight Jessica Penne vs. Tabatha Ricci (armbar)
Bantamweight Farid Basharat (body) vs. Da'Mon Blackshear
Lightweight Loik Radzhabov (body) vs. Esteban Ribovics

Kdy a kde sledovat Jones - Gane živě online? Livestream, UFC free stream

Na Fortuna TV najdete streamy ze všech utkání UFC 285 živě. Přímé přenosy si rozklikněte v sekci live, kde máte kromě sledování zápasu ideální přehled o všech sázkových live kurzech. Pokud nemáte u Fortuny účet, jeho založení zvládnete za pár minut a po dokončení registrace dostanete příjemný bonus na vaše sázky. UFC v TV nabídne placená stanice Premier Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy, kde a s kým má Jon Jones zápas UFC?

Bývalý šampion polotěžké váhy se po více než 3 letech vrací do klece na turnaji UFC 285 v Las Vegas. Kompletní info, fight card a tip najdete uvnitř článku

2️⃣ Kdy a v kolik hodin bude zápas Gane - Jones live?

Jon Jones se utká s Cirylem Ganem v neděli ráno okolo 7:00 SEČ v T-Mobile Aréně v Las Vegas. Analýzu i sázkovou inspiraci máte k dispozici zde

3️⃣ Jak zápas o titul Jones vs. Gane sledovat živě online zdarma?

Celý turnaj nabídne UFC 285 opět v online livestreamu Sázková kancelář Fortuna. Podrobnosti najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma se opět chystá do boje v Ostravě

Oktagon 40: Tipsport Gamechanger - zápasy, kurzy a livestream

Turnajem Oktagon 40 v Ostravě startuje velkolepá pyramida Tipsport Gamechanger. ✔️ Kozma, Pirát, Apollo, Lohoré a další elitní bijci. Kdo...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...