UFC 286 Londýn: Edwards vs. Usman 3 karta, kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další velkou zastávkou organizace UFC je londýnská O2 Arena. V hlavním zápase večera dojde na mimořádně zajímavou trilogii mezi Leonem Edwardsem a Kamaru Usmanem. Do akce jde na turnaji UFC 286 také Slovák Lajoš Klein, či knokauteři Justin Gaethje s Rafaelem Fizievem. Kompletní informace a sázkový tip vám přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA, KURZYPROGRAM A VÝSLEDKY
ONLINE LIVESTREAM

Kamaru Usman a Leon Edwards Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 286: 9,5/10

  • Datum a místo konání: 18. března 2023, Londýn
  • Kurzová nabídka: U sázkových kanceláří najdete mnoho kurzů na všechny duely

UFC 286 Londýn: Edwards vs. Usman 3 aktuální info, datum

Po 8 měsících se kolos s názvem UFC vrací do Londýna. Už v sobotu 18. března se v tamní O2 aréně koná hvězdně obsazený, číslovaný galavečer UFC 286, kterému vévodí trilogie mezi Usmanem a Edwardsem. Díky evropské destinaci proběhne tento turnaj ve skvělém čase od 18:00. Dokáže Nigerijská noční můra dát zapomenout na drtivé KO a vezme si zpět ztracený titul? Sledujte všechny zápasy UFC v Londýně živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavní hvězdou večera tentokrát nebude aktuálně zraněný Angličan Tom Aspinall, který figuroval v hlavních zápasech posledních dvou londýnských UFC zastávek. Největší lákadlo UFC 286 ale patří k tomu nejzajímavějšímu, co může momentálně slavná organizace nabídnout.

Ve třetím vzájemném utkání se totiž střetnou aktuální šampion velterové váhy, domácí Leon Edwards a jeden z nejlepších UFC bojovníků všech dob, Kamaru Usman. U toho nesmíte chybět!

UFC 286 LONDÝN
📌Kdy: Sobota, 18. 3., od 18:00 SEČ
📌Kde: O2, Londýn
📌Karta: Zápasy, výsledky
📌Livestream: Fortuna TV

UFC v Londýně online: Leon Edwards vs. Kamaru Usman analýza, sázkový tip, preview

Kamaru Usman byl ještě do nedávna neochvějným vládcem velterové divize i šampionem P4P žebříčku UFC. Titul držel více než 3 roky a v kleci demoloval jednoho vyzyvatele za druhým (Burns, Masvidal, Covington). Více než 10letou neporazitelnost šokujícím způsobem ukončil v srpnu loňského roku Leon Edwards neuvěřitelným head kickem v poslední minutě 5. kola.

Po devastujícím KO se teď "Nigerijská noční můra" vrací a všichni netrpělivě čekají zda, a jakým způsobem se na něm poslední porážka podepíše. Zápasníci, experti i fanoušci se totiž shodují, že taková fatální porážka může zanechat následky jednak na sebevědomí, ale i fyzické odolnosti.

To ale ukáže až samotný zápas. Pravdou je, že komplexnějšího bojovníka, byste v UFC hledali marně. Usman je skutečná extratřída zejména v postoji a wrestlingu. Těžko u něj hledat slabinu.

BILANCE
Kamaru Usman (20-2) Leon Edwards (20-3-1NC)
35 let 31 let
183 cm 183 cm

Leon Edwards dokázal něco, v co možná už nevěřil ani on sám. V prvním vzájemném zápase s Usmanem v prosinci 2015 jasně prohrál na body. Ke stejnému výsledku kráčel i přes zlepšený výkon také v srpnové odvetě, jenže jeden kop na hlavu vše změnil. Edwards vystoupal na vrchol a nesmazatelně se zapsal do historie UFC. Za svůj KO head kick posbíral celou řadu ocenění.

V rámci sobotní trilogie bude mít výhodu domácího prostředí, což ale proti tak zkušenému soupeři nemusí hrát takřka žádnou roli. Naopak, existuje varianta, že mu to může „svázat ruce“ a podepsat se na celkové nervozitě, což Usman bude připravený trestat.

Říká se, že obhajoba titulu je vždy těžší, než jeho samotný zisk a tohle by měl být přesně ten případ. Podíváme-li se na schopnosti obou borců, pak není příliš cest, jak by mohl Edwards šampionský pás obhájit.

Usman je mnohem vyspělejší zápasník s famózním kardiem, což mu umožňuje měnit tempo zápasu podle potřeby. Po minulé zkušenosti je navíc prakticky vyloučené, že by polevil v koncentraci. Až do osudné porážky ho zdobila psychická odolnost a právě ta by se teď měla výrazně podepsat na jeho vítězství.

TIP: Kamaru Usman vyhraje, v kurzu 1,35 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny zde

Kurzy Edwards vs Usman

UFC Londýn zápasy: program, výsledky, fight card UFC 286

Na londýnské kartě najdeme celou řadu atraktivních zápasů. Lajoš Klein v rámci prelims vyzve domácího Jaie Herberta. Prodloužit svou neporazitelnost je připravený hvězdný UFC prospekt Muhammad Mokaev.

Na své si přijdou i milovníci ženského MMA, neboť dojde hned na 3 duely zástupkyň něžného pohlaví. Na program a výsledky UFC Londýn se podívejte zde.

UFC 286: Program, výsledky
Hlavní karta
Welterweight title fight 5x5 Leon Edwards (body) vs. Kamaru Usman
Lightweight Justin Gaethje (body) vs. Rafael Fiziev
Welterweight Gunnar Nelson (submise) vs. Bryan Barbarena
Flyweight
Jennifer Maia (body) vs. Casey O'Neil
Middleweight Marvin Vettori (body) vs. Roman Dolidze
Prelims
Featherweight Jack Shore (submise) vs. Makwan Amirkhani
Lightweight Chris Duncan (body) vs. Omar Morales
Lightweight Sam Patterson vs. Yanal Ashmoz (TKO)
Flyweight
Muhammad Mokaev (submise) vs. Jafel Filho
Featherweight Lerone Murphy (body) vs. Gabriel Santos
Middleweight Christian Leroy Duncan (TKO) vs. Duško Todorovič
Flyweight
Jake Hadley (TKO) vs. Malcolm Gordon
Flyweight Joanne Wood (body) vs. Luana Carolina
Lightweight Jai Herbert remíza Ludovít Klein
Flyweight Veronica Hardy (body) vs. Juliana Miller

Jak sledovat UFC 286: Edwards vs. Usman živě online? Livestream, přímý přenos v TV

Vynikající atmosféru v Londýně můžete vidět v online livestreamu na Fortuna TV. V záložce live najdete živé streamy ze všech utkání UFC 286. Pro nově registrované sázkaře je připravený parádní vstupní bonus. Stávající sázkaři musí pro spuštění livestreamu splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech. Všechny zápasy odvysílá také placená stanice Premier Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy se koná UFC 286 v Londýně?

Turnaj UFC 286 se v Londýně odehraje v sobotu 18. března a tuzemští diváci ho uvidí v parádním čase od 18:00. Program zápasů a sázkový tip najdete v článku zde

2️⃣ Je možné turnaj UFC 286 sledovat živě zdarma?

Všechny zápasy UFC 286 budete moci sledovat v online livestreamu. Jednoduchý návod a další informace najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leon Edwards knockoutoval Kamaru Usmana

Přehlídka KO 2. díl: TOP 10 knockoutů v UFC za rok 2022

V minulém roce bylo v UFC k vidění spoustu parádních ukončení⚡. Vybrat desítku těch nejlepších není jednoduché. Které KO se zapsaly do...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...