UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis fight card a datum

Odložený duel Curtise Blaydese a Derricka Lewise uvidíme už tuto sobotu 20. února. Podívejte se na informace, vypsané kurzy a návod ke sledování zdarma.

Curtis Blaydes bude bojovat na UFC Fight Night Foto: Profimedia.cz

UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis informace a kurzy

Další turnaj UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis proběhne jako obvykle v sobotu 20. února 2021. Opět se bude bojovat v Apex Center v Las Vegas. Hlavním tahákem je bitva těžkých vah Curtise Blaydese a Derricka Lewise. Čeští fanoušci mohou celý event sledovat kvůli posunu času v noci ze soboty na neděli. Klikněte zde a zapněte si livestream UFC zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Curtis Blaydes (12-2) je aktuálně na druhém místě žebříčku těžkých vah organizace UFC. Předním je pouze šampion divize Stipe Miocic a titulový vyzyvatel (1.) Francis Ngannou. Právě s Ngannounem Blaydes v roce 2018 prohrál. Následně ovšem dokázal zvítězit čtyřikrát v řadě a obvzláště poslední skalp Alexandera Volkova je obvzláště cenný.

TIP Vítěz Curtis Blades v kurzu 1,22 sipka Vsadit a sledovat zdarma u Fortuny

Blaydes zvítězí nad Lewisem

Derrick Lewis (24-7) má na kontě rovněž tři výhry v řadě. Vždy to ovšem bylo proti výrazně lehčím soupeřům, pokud je porovnáme s Blaydesem. Curtis Blaydes bude v sobotním souboji jednoznačně rychlejší než stárnoucí Lewis a zároveň má i výrazně lepší techniku. V tomto duelu překvapení neuvidíme. Na tiket patří výhra favorita.

UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis fight card, program a výsledky

Původně se měl Curtis Blaydes s Derrickem Lewisem utkat už v listopadu 2020. Blaydes byl ovšem pozitivně testován na koronavirus. Na turnaji UFC FN: Blaydes vs. Lewis uvidíme 15 zápasů. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

UFC FIGHT NIGHT: BLAYDES VS. LEWIS VÝSLEDKY
Derrick Lewis def. Curtis Blaydes KO
Yana Kunitskaya def. Ketlen Vieira body
Darrick Minner def. Charles Rosa body
Chris Daukaus def. Aleksei Oleinik TKO
Phil Hawes def. Nassourdine Imavov body
Tom Aspinall def. Andrei Arlovski Submission
Preliminary card (ESPN+)
Jared Gordon def. Danny Chavez body
John Castañeda def. Eddie Wineland TKO
Julian Erosa def. Nate Landwehr TKO
Casey O'Neill def. Shana Dobson TKO
Aiemann Zahabi def. Drako Rodriguez KO
Sergey Spivak def. Jared Vanderaa TKO

UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis sledovat livestream zdarma online živě

Livestream všech zápasů turnaje UFC Vegas 19 (UFC Fight Night: Blaydes vs. Lewis) bude možné sledovat na Fortuna TV. Na webu sázkové kanceláře Fortuny si v live sázkách stačí vybrat konkrétní zápas, který chcete zdarma vidět. K dispozici jsou i streamy na Prelims, které nevysílá ani televize. Hlavní kartu pak živě přinese rovněž i kanál Premier Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.