UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Těžká váha Martin Buday má před sebou svůj druhý zápas v UFC. Na turnaji UFC on ESPN: Vera vs. Cruz v kalifornském San Diegu prověří jeho formu nedávný dopingový hříšník Lukasz Brzeski.

KURZY A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Martin Buday má před sebou druhý zápas v UFC Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje UFC FIGHT NIGHT: 8,6/10

  • Datum a místo konání: V neděli 14.8. od 01:00 SEČ, San Diego, Kalifornie, USA
  • Nabídka kurzů: Sázkové kanceláře pravidelně vypisují všechny zápasy UFC

UFC Fight Night San Diego: Martin Buday vs. Lukasz Brzeski - datum, informace

Slovenský zápasník Martin Buday má před sebou další velkou výzvu mezi světovou elitou. V noci ze soboty na neděli ho vyzve debutant Lukasz Brzeski z Polska. Tento zápas přijde na řadu okolo 3:00. Hlavní zápas obstará skvělý duel v bantamové váze mezi Marlonem Verou a Dominickem Cruzem. Zvládne Badys i druhou UFC prověrku vítězně? Sledujte celý turnaj UFC Fight Night živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC online: Lukasz Brzeski vs. Martin Buday kurzy, analýza, tip

Martin Buday zvládl svou premiéru v organizaci UFC skvěle, když v polovině dubna zdemoloval obávaného Chrise Barnetta a zvítězil na body. Šlo sice o lehce kontroverzní vítězství kvůli hraničnímu úderu do zátylku, přesto byl tento výsledek pro slovenského obra extrémně důležitý.

Obecně je fanoušky oblíbený Martin Buday v současnosti zřejmě nejlepší těžkou váhou česko-slovenského MMA. Je to bývalý šampion organizace Oktagon a ve své kariéře pouze jedinkrát zakusil hořkost porážky. Zdobí ho vynikající práce na krátkou vzdálenost i tvrdost jeho úderů. Dosud se jeho zápasy odehrávaly na zemi naprosto výjimečně, vzhledem k jeho fialovému pásu v BJJ má ovšem i tady rozhodně co nabídnout.

Právě díky své komplexnosti je pro soupeře prakticky nečitelný a přímo v kleci z toho dokáže těžit. Vyzdvihnout musíme i jeho práci v klinči na pletivu, což dokonale ukázal v posledním zápase s Barnettem.

BILANCE
Martin Buday (10-1-0) Lukasz Brzeski (8-1-1)

Lukasz Brzeski si odbude svůj debut v UFC poté, co po vítězném utkání a zisku smlouvy v Dana White’s Contender Series neprošel dopingovými testy. Po 9měsíčním zákazu činnosti a finanční pokutě je momentálně pod drobnohledem antidopingového týmu USADA. Brzeski v minulosti porazil i Alexe Cvernu na škrcení ve druhém kole na jednom z turnajů zaniklé organizace XFN.

30letý Brzeski bude pro Budaye velmi těžkou zkouškou. Jde o urostlého chasníka, který dokáže hrozit v postoji i na zemi a v neposlední řadě má vynikající wrestling. Přestože tipuje daleko vyrovnanější průběh utkání, než jak to napovídají sázkové kurzy, Martin Buday by měl v tomto utkání dvou typologicky podobných fighterů zaknihovat druhé vítězství.

TIP: Martin Buday zvítězí, v kurzu 1,44 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Martin Buday jde do zápasu v pozici velkého kurzového favorita

UFC Fight Night Marlon Vera vs. Dominick Cruz

Rozjetý Marlon Vera (19-7) se v hlavním zápase poměří se zkušeným Domickem Cruzem (24-3), pro kterého to bude první zápas v tomto roce. Pokud by se kolumbijskému bojovníkovi připsat si čtvrtou výhru v řadě, stane se velmi žhavým kandidátem na post titulového vyzyvatele bantamové váhy. Sázkové kanceláře v tomto případě výrazně favorizují právě Marlona Veru, který mimo jiné dosud jako jediný porazil Seana O'Malleyho.

Kurzy na vítězství
Marlon Vera (1,50) Dominick Cruz (2,45)

UFC San Diego: fight card - program, výsledky, zápasy

Na tomto turnaji se kromě Martina Budaye představí i několik bývalých soupeřů česko-slovenských borců, jako Gerald Meerschaert či Nate Landwehr. Do akce jde i partnerka dvojnásobné šampionky UFC Amandy Nunes, Nina Nunes.

UFC FIGHT NIGHT: VERA VS. CRUZ
Hlavní karta
Bantamweight Marlon Vera (KO) vs. Dominick Cruz
Featherweight Nate Landwehr (body) vs. David Onama
Women's Strawweight Yazmin Jauregui (body) vs. Iasmin Lucindo
Light Heavyweight Devin Clark vs. Azamat Murzakanov (KO)
Women's Bantamweight Ariane Lipski vs. Priscila Cachoeira (KO)
Middleweight Gerald Meerschaert (submise) vs. Bruno Silva
Prelims
Catchweight (120 lb) Angela Hill (body) vs. Lupita Godinez
Heavyweight Martin Buday (body) vs. Łukasz Brzeski
Women's Flyweight Cynthia Calvillo vs. Nina Nunes (body)
Lightweight Gabriel Benítez (TKO) vs. Charlie Ontiveros
Flyweight Ode' Osbourne vs. Tyson Nam (KO)
Catchweight (180 lb) Jason Witt vs. Josh Quinlan (KO)
Bantamweight Youssef Zalal remíza Da'Mon Blackshear

Jak a kde sledovat Brzeski - Buday živě online? Livestream Fortuna TV

Pro sledování tohoto turnaje UFC můžete znovu využít Fortuna TV, kde poběží všechny zápasy v online livestreamu a ve skvělé kvalitě, navíc bez reklam. Po jednoduché registraci se můžete zapojit do celé řady soutěží a dostanete i pěkný vstupní bonus na první sázky.

Celý turnaj odvysílá také kanál Premier Sport 1, který je ovšem součástí placených balíčků. K dispozici je také možnost pořídit si oficiální PPV stream UFC Fight Pass. Na to, jakým způsobem si Buday vysloužil UFC smlouvu se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov zná termín a soupeře pro svůj pátý zápas v UFC

Muradov vyzve na velkolepém UFC 280 nebezpečného Brazilce

Mach Muradov má potvrzeného příštího soupeře. Tentokrát se představí na číslovaném turnaji UFC 280 v Abu Dhabí. Právě tady bude podle...

UFC fighter Nate Diaz

Nate Diaz - životopis, kariéra a zápasy MMA bojovníka

Životní příběh Natea Diaze nepřestává přitahovat pozornost.🧨 Jaký ale ve skutečnosti je ☝, a proč mu tolik lidí nemůže přijít na jméno?

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...