UFC Fight Night: Krylov vs. Ankalaev – analýza a tip

Jedním z extrémně zajímavých zápasů víkendového UFC Fight Night je duel mezi Nikitou Krylovem a Magomedem Ankalaevem. Vítěz se na žebříčku polotěžké váhy výrazně přiblíží Jirkovi Procházkovi.

Nikita Krylov, zápasník MMA - Zdroj Dokshin Vlad, Shutterstock.com Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

UFC Fight Night: Nikita Krylov – Magomed Ankalaev informace a kurzy

Stejný ročník narození, ale naprosto rozdílné zápasové zkušenosti. Ostříleného Nikitu Krylova čeká v bitvě fighterů bývalého Sovětského svazu v noci ze soboty 27. 2. na neděli 28. 2. hladový Magomed Ankalaev, který se řítí do TOP 10 polotěžké váhy. Natáhne svou vítěznou sérii na 6 zápasů v řadě? Vsaď si na UFC Fight Night s bonusem ZDE – registraci hravě zvládneš během několika minut

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nikita Krylov (27-7) aktuálně drží na žebříčku polotěžké váhy organizace UFC 8. pozici. V posledních letech střídá vítězství a porážky. Naposledy se v kleci ukázal v březnu minulého roku a na body porazil Johny Walkera. V září 2019 naopak nestačil na Glovera Teixeru a v roce 2018 ho „uškrtil“ Jan Blachowicz. Hlavní zbraní Krylova jsou obrovské zápasové zkušenosti. Ve svých 28 letech má za sebou přes 30 profi zápasů, což se na této úrovni často nevidí. V UFC působí od roku 2013.

Magomed Ankalaev (14-1) je spolu s Jiřím Procházkou a Aleksandarem Rakičem jedním z nejzajímavějších zápasníků polotěžké divize. V roce 2020 si střihl hned 2 fighty s Ionem Cutelabou a oba dokázal vyhrát. Celkově si z 6 vystoupení v UFC připsal jedinou porážku, a sice hned ve své premiéře s Paulem Craigem v roce 2018.

TIP: Ankalaev vyhraje KO/TKO, nebo diskv., v kurzu 1,85 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Ankalaev vyhraje na KO či TKO před časovým limitem

Tento zápas bude zajímavý také v tom, že zatímco Nikita Krylov je rozený grappler (15 výher na submisi), síla Magomeda Ankalaeva je především v postoji. Kurzové sázky na tento duel jsou vypsány až příliš jednoznačně ve prospěch ruského bojovníka, my očekáváme daleko vyrovnanější průběh, kde se ale na konci přeci jen bude radovat právě Ankalaev.

Kde sledovat Ankalaev vs. Krylov živě: live stream na Fortuna TV, přímý přenos v TV

UFC Fight Night s hlavním zápasem Rozenstruik vs. Gane nabídne zajímavou kartu, a proto si ji rozhodně nenech v noci ze soboty na neděli ujít.

Ideální volbou ke sledování je kliknout ZDE a pustit si tento event na Fortuna TV zdarma. Televizní vysílací práva vlastní pro rok 2021 stanice Premier Sport, která je ale placená.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rozenstruik (vpravo) bude bojovat na sobotním UFC Fight Night

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gane fight card, kurzy

Turnaj UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gane ✅ nabídne velmi zajímavý hlavní zápas. Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování ...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Khamzat Chimaev v UFC

Khamzat Chimaev – profil a statistiky MMA zápasníka

Khamzat Chimaev⚡ je hvězda velterové a střední váhy organizace UFC. Rodák z Čečenska, který se svojí rodinou emigroval do Švédska, vlétl...