UFC Fight Night: Krylov vs. Spann fight card, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nadcházející UFC Fight Night nabídne parádní hlavní duel rozjetých polotěžkých vah. Nikita Krylov bude v Las Vegas čelit Ryanu Spannovi a vítěz utkání udělá zásadní krok směrem k titulové výzvě. Analýzu i návod na sledování livestreamu najdete v tomto článku.

Ryan Spann v posledním zápase knockoutoval Dominika Reyese Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC FIGHT NIGHT: 8,8/10

  • Datum a místo: 25. 2., od 22:00 SEČ, Apex, Las Vegas
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly na všechny duely mnoho kurzů

UFC Fight Night Las Vegas: Nikita Krylov vs. Ryan Spann datum, info a kurzy

Oba mají dvě výhry v řadě a logicky lační po titulu. Souboj fighterů z elitní TOP 10 polotěžké váhy slibuje fantastickou podívanou, která proběhne v noci ze soboty na neděli v Las Vegas. Kdo vzejde z tohoto zápasu vítězně a komu se naopak sen o titulu vzdálí? Sledujte UFC Fight Night živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nikita Krylov je stále teprve 30letý zápasník, přestože v organizaci UFC působí už 10 let. V posledních letech střídá výhry a porážky, momentálně má však na kontě dva nesmírně cenné skalpy v řadě. Nejprve v červenci nekompromisně knockoutoval vracejícího se Gustafssona a v říjnu si vyšlápl i na Volkana Oezdemira, kterého udolal na body.

Aktuálně mu patří 6. příčka žebříčku polotěžké divize, a pro udržení titulových ambicí je pro něj duel se Spannem extrémně důležitý. Krylov v poslední době udivuje svou komplexností, přestože jde spíše o zemaře, který většinu svých výher získal díky submisi. Nebezpečí ale od něj hrozí prakticky kdykoliv.

BILANCE
NIKITA KRYLOV (29-9) RYAN SPANN (21-7)

Ryan Spann si vysloužil obrovskou pozornost poté, co v listopadu brutálně knockoutoval Dominicka Reyese v 1. kole. Předtím utáhl nebezpečného Iona Cutelabu a rázem se i on řadí k aspirantům na nejvyšší příčky divize.

Spann se do UFC dostal skrze Contender, avšak až na druhý pokus v roce 2018. Ani on není mezi světovou elitou žádným nováčkem a během 9 zápasů ho dokázal porazit pouze Johnny Walker a Anthony Smith.

Také on spoléhá v zápasech na svůj grappling, na kontě má celkově už 12 vítězných submisí. V tomto případě tedy uvidíme souboj dvou podobných stylů na 5x5min. Ani jeden z borců nemá zkušenosti s pětikolovými zápasy, a tak by mohla o vítězi rozhodovat právě fyzická kondice.

Sázkové kurzy favorizují ukrajinského bojovníka, ve skutečnosti jsou ale šance mnohem vyrovnanější. V tomto případě bereme atraktivní kurz na vítězství Ryana Spanna, jehož nabyté sebevědomí po poslední výhře posune jeho výkon ještě výše.

TIP: Ryan Spann zvítězí, v kurzu 2,41 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

kurzy Krylov vs Spann

UFC Fight Night Krylov vs. Spann (UFC on ESPN+ 78) karta: program, zápasy, výsledky

Na kompletní složení turnajové fight card se podívejte v přiložené tabulce. Hlavní předzápas obstará velmi zajímavý duel mezi André Munizem a Brandanem Allenem. Utnout sérii porážek nutně potřebuje Brazilec Augusto Sakai a do klece se po letech vrací i neporažená Tatiana Suarez.

UFC Fight Night: Krylov vs. Spann
Hlavní karta
Light heavyweight 5x5 Nikita Krylov vs. Ryan Spann
Middleweight Andre Muniz vs. Brendan Allen
Heavyweight Augusto Sakai vs. Don'Tale Mayes
Flyweight Tatiana Suarez vs. Montana De La Rosa
Welterweight Mike Malott vs. Yohan Lainesse
Lightweight Erick Gonzales vs. Trevor Peek
Prelims
Flyweight Gabriella Fernandes vs. Jasmine Jasudavicius
Lightweight
Jordan Leavitt vs. Victor Martinez
Flyweight
Ode Osbourne vs. Charles Johnson
Lightweight
Joe Solecki vs. Carl Deaton III
Lightweight
Nurullo Aliev vs. Rafael Alves
Bantamweight Hailey Cowan vs. Ailin Perez

Kde sledovat UFC živě online? Spann vs. Krylov livestream na Fortuna TV

Všechny zápasy tohoto UFC turnaje najdete na Fortuna TV ZDE. Pokud zde ještě nemáte účet, máme pro vás dobrou zprávu. Za jednoduchou online registraci dostanete obratem sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority. Hlavní kartu odvysílá v přímém přenosu také stanice Premier Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor by se měl v roce 2023 vrátit do klece

Jaké jsou kurzy na zápas McGregor vs. Chandler? Aktuální nabídka

Začátkem února byly oznámeny detaily ohledně očekávaného návratu Conora McGregora. Fortuna již vypsala kurzy na duel s Michaelem...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

KSW 79 Liberec

KSW 79: De Fries vs. Duffee kurzy, analýza, program a livestream

Polská organizace KSW se poprvé se svým turnajem představí v Česku✔️. Podívejte se na kompletní informace i zajímavý sázkový tip ✏️ a...