UFC Fight Night Londýn: Jones vs. Klein - kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj UFC Fight Night se po 4 měsících znovu koná v Londýně. Na ostře sledované kartě se představí i Slovák Ľudovít Klein. Hlavní zápas obstará duel těžkých vah Blaydes vs. Aspinall. Podrobnosti a návod na sledování přímého přenosu najdete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Lajoš Klein předvedl fantastický výkon. Masona Jonese vůbec k ničemu nepustil, v druhém kole ho téměř knockoutoval, nakonec ale Velšan vydržel až do bodového rozhodnutí. Klein si připisuje důležité vítězství na body.

ANALÝZA A TIPPROGRAM A VÝSLEDKYLIVESTREAM

Lajoš Klein má před sebou další zápas v UFC Foto: Fortuna

Hodnocení turnaje UFC FIGHT NIGHT 208: 9,4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 23. července, od 17:00, O2 Arena Londýn
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

UFC Londýn: Ľudovít Klein vs. Mason Jones - datum, informace

Lajoš Klein jde s novou smlouvou v kapse do další UFC bitvy. I tentokrát doprovázely jeho zápas změny. Původně měl totiž startovat na jiném turnaji, proti jinému soupeři. Nakonec se však v sobotu 23. července utká v Londýně s obrovsky nebezpečným Velšanem Masonem Jonesem. Kleinův zápas bude hlavním duelem prelims karty, takže přijde na řadu okolo 21:00Sledujte turnaj UFC v Londýně živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Londýn UFC: Klein vs. Jones kurzy, sázkový tip

Ľudovít Klein má před sebou 5. zápas v UFC s bilancí 2-2. Na začátku března si ve veledůležitém utkání na short notice poradil s Devonte Smithem na split decision, což mu vyneslo novou smlouvu na další 4 zápasy. Mr. Highlight byl v plné přípravě na dlouhána Bahamondese, toho však do utkání nepustily problémy s vízy a Klein se tak postaví jinému soupeři. Pro rodáka z Nových Zámků však nejsou změny na poslední chvíli ničím novým a na samotný průběh utkání to nebude mít vliv.

Lajoš Klein definitivně postoupil do lehké váhy, která mu sedí daleko více. V zápase bude znovu spoléhat na svůj skvělý pohyb a KO úder. Otázkou je jeho práce na pletivu a hlavně na zemi, kde toho v rámci UFC zatím příliš nepředvedl. I tak má ale proti typologicky podobnému soupeři solidní šance na úspěch.

BILANCE
Ľudovít Klein (18-4) Mason Jones (11-1-1)

Mason Jones je někdejší dvojnásobný šampion organizace Cage Warriors, což samo o sobě budí respekt. Do organizace UFC ovšem nevstoupil ideálně, když v lednu 2021 proti Mike Davisovi zapsal první červené políčko v kariéře kvůli těsné porážce na body. Následoval „No Contest“ zápas kvůli píchnutí do oka a poté výhra nad Davidem Onamou. Zajímavostí je, že Jones naposledy zápasil před 9 měsíci, zatímco Klein je v solidním zápasovém rytmu.

Mason Jones je komplexní typ bojovníka, jeho silnou zbraní je především postoj a wrestling. Silově je na tom skutečně výborně, což by s přibývajícím časem mohlo hrát v zápase důležitou roli. Spolehnout se navíc bude moci i na domácí atmosféru.

Vysoký kurz na vítězství Lajoše Kleina ovlivňuje skutečnost, že na poslední chvíli došlo ke změně soupeře i místa. V kleci to však bude hodně vyrovnané bitva, která klidně může skončit slovenskou výhrou.

TIP: Lajoš Klein zvítězí, v kurzu 3,00 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Kurz na výhru Kleina vykazuje solidní hodnotu

UFC Fight Night Blaydes vs. Aspinall fight card: program, výsledky, zápasy

V Londýně se v sobotu představí celá řada známých MMA bojovníků. Do akce jde například někdejší přemožitel Karlose Vémoly, Jack Hermansson. Po dvou letech se v kleci znovu objeví i jeho krajan Alexander Gustafsson.

Nechybí ani vycházející hvězda UFC Paddy Pimblett či další z Britů, neporažený Muhammad Mokaev. Zpět na vítěznou vlnu se pokusí vrátit českým fanouškům dobře známý Volkan Oezdemir. Tahle karta rozhodně stojí za sledování! Kompletní program a UFC Londýn výsledky najdete v této tabulce.

UFC LONDON: BLAYDES VS. ASPINALL OOO
Hlavní karta
Heavyweight Curtis Blaydes (TKO) vs. Tom Aspinall
Middleweight Jack Hermansson (body) vs. Chris Curtis
Lightweight Paddy Pimblett (submise) vs. Jordan Leavitt
Light heavyweight Nikita Krylov (KO) vs. Alexander Gustafsson
Flyweight Molly McCann (TKO) vs. Hannah Goldy
Light heavyweight Paul Craig vs. Volkan Oezdemir (body)
Prelims
Lightweight Ľudovít Klein (body) vs. Mason Jones
Lightweight Marc Diakiese (body) vs. Damir Hadžovič
Featherweight
Nathaniel Wood (body) vs. Charles Rosa
Featherweight Makwan Amirkhani vs. Jonathan Pearce (TKO)
Flyweight Muhammad Mokaev (body) vs. Charles Johnson
Lightweight Jai Herbert (body) vs. Kyle Nelson
Flyweight Mandy Böhm vs. Victoria Leonardo (body)
Welterweight Nicolas Dalby (body) vs. Claudio Silva

Kdy a kde sledovat Klein živě proti Jonesovi UFC Londýn livestream (UFC Fight Night 208 live)

Všechny zápasy londýnského UFC turnaje živě najdete v nabídce livestreamů na Fortuna TV. Galavečer startuje v nezvyklém, avšak atraktivním čase od 17:00. Hlavní karta pak začne od 22:00. Všechny zápasy nabídne v přímém přenosu také sportovní kanál Premier Sport. Možností, jak sledovat UFC Londýn live je také nákup oficiálního PPV streamu UFC Fight Pass.

Nezapomeňte, že za jednoduchou online registraci u Fortuny si přijdete na skvělý sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority. Pro nové i stávající hráče zde běží spousta zajímavých promo akcí, jako je například soutěž o VIP setkání s Jiřím Procházkou a mnoho dalšího.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy se koná turnaj UFC Londýn?

Nadcházející turnaj UFC Fight Night proběhne v sobotu 23. července od 17:00 našeho času v O2 Aréně v Londýně. Kompletní info, program a výsledky najdete uvnitř článku tady

2️⃣ Kdy má Lajoš Klein zápas v kolik hodin?

Slovenský bojovník Ludovít Klein se postaví Masonu Jonesovi na turnaji UFC Fight Night v Londýně v sobotu 23. července v 21:00. Tento zápas bude hlavním duelem prelims karty. Analýzu a sázkový tip najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Denisa Procházka, Ivana Roháčková, MMA, tiskovka Praha 22.10.2021  (43)

Šampion Procházka překvapil, chce se znovu pobít s Teixeirou

Ani Blachowicz, ani Anklaev. Král polotěžké váhy UFC Jiří Procházka má o svém dalším soupeři jasno. Proč chce dát znovu šanci brazilskému...