UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Kompletní informace, včetně livestreamu i zápasové analýzy, najdeš si přečti v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Makhmud Muradov prohrává ve druhém kole na submisi (Rear naked choke). Více o průběhu fightu najdeš ZDE.

INFORMACE A PREVIEWSÁZKOVÝ TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě Foto: Instagram/makhmud_muradov

Hodnocení zápasu Muradov vs. Meerschaert: 9,3/10

  • Datum konání: 28. 8. 2021 (29. 8. 2021, okolo 4:00)
  • Nabídka sázek: Na tento duel si můžeš vsadit u všech českých sázkových kanceláří

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert - informace a termín zápasu

V pořadí 4. výzva mezi světovou elitou UFC se nezadržitelně blíží. V noci ze soboty 28. 8. na neděli 29. 8. po 4 hodině ranní se Uzbek s českým srdcem Makhmud Muradov pokusí navázat na předchozí výhry a prodloužit svoji parádní sérii bez porážky. Proti němu se tentokrát postaví velezkušený zemař Gerald Meerschaert. Dočkáme se Machova umění i v souboji na zemi a obstojí v nejtěžší zkoušce kariéry? Sleduj duel Meerschaert - Muradov ŽIVĚ na TIPSPORT TV!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Uzbecký zápasník Mach Muradov, který dlouhodobě žije a trénuje v České republice, má v UFC našlápnuto k velkým zápasům a do TOP 15 střední váhy. Všechny dosavadní 3 bitvy zde dokázal vyhrát a řekl si tím o novou smlouvu. Tu podepsal v květnu 2021 a hned vzápětí oznámil jméno soupeře, kterým je dobře známý americký bojovník Gerald Meerschaert.

📌Zápas Makhmud Muradov vs. Gerald Meerschaert
📌Věk 31 / 33
📌Bilance (25-6) / (32-14)
📌Světový žebříček 35. / 38. místo (middleweight)
📌Kde sledovat utkání Tipsport TV

UFC on ESPN 30: Mach Muradov zápas číslo 4 v UFC - bitva s Meerschaertem mnohé ukáže

Jedna z největších hvězd domácí scény jde opět do boje. 31 letý Mach Muradov, svěřenec Petra Monstera Knížete, znovu absolvoval tvrdou přípravu v polském Ankosu a domovském Monster Gymu. V organizaci UFC vůbec poprvé poměří síly s typickým wrestlerem a grapplerem.

Vítězná série Macha momentálně čítá 14 zápasů v řadě, málokdy byla ale v poslední době možnost sledovat jeho úroveň boje na zemi. To se nyní velmi pravděpodobně změní a pro českého fanouška je to v rámci atraktivity zápasu jen a jen dobře. V tomto ohledu je drobnou nepříjemností zranění dvorního sparingpartnera Karlose Vémoly, jenž s Machem dlouhodobě trénuje.

V posledním zápase si Mach poradil s houževnatým Andrew Sanchezem, kterého prakticky k ničemu nepustil a ve třetím kole ho ukončil na TKO. I tentokrát půjde Muradov do zápasu jako obrovský kurzový favorit.

Američan střídá porážky a výhry, zápasy většinou přenáší na zem

Gerald Meerschaert toho má v kariéře odboucháno opravdu hodně. Mezi světovou elitu nakoukl už v roce 2016 a celkově má na svém kontě v kariéře téměř 50 zápasů. V minulosti se postavil takovým jménům jako Thiago Santos (prohra), Jack Hermansson (prohra), či Eric Spicely (výhra). Posledně jmenovaného pak dobře znají fanoušci organizace Oktagon, neboť se zde nedávno utkal o titulový zápas s Terminátorem.

Mezi jednoznačně největší zbraně Geralda Meerschaerta patří zápasové zkušenosti a ukončování na submise. Vzhledem k tomu, že je majitelem černého pásu BJJ k tomu má ideální předpoklady. Tímto způsobem si v posledním zápase připsal výhru s Bartoszem Fabinskim, kterého uškrtil už v první kole.

V předchozím duelu ovšem velice tvrdě narazil. Tehdy ho po pouhých 17 vteřinách boje nekompromisně vypnul Khamzat Chimaev. Knockout ale utrpěl "GM3" během své bohaté kariéry teprve potřetí. Naopak drtivá většina zápasů Geralda Meerschaerta končí na zemi, před časovým limitem.

TIP: Makhmud Muradov zvítězí, v kurzu 1,22 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Muradov si připíše další výhru

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze fight card (program, výsledky)

Mach Muradov jde do akce v rámci galavečeru UFC Fight Night (UFC Vegas 35), který proběhne v APEX Centre v Las Vegas. V hlavní duelu večera se střetnou pérové váhy Chikadze vs. Barboza.

UFC Fight Night: Barboza vs. Chikadze
Main card
Featherweight Edson Barboza vs. Giga Chikadze (TKO)
Middleweight Bryan Battle (submise) vs. Gilbert Urbina
Bantamweight Ricky Turcios (body) vs. Brady Hiestand
Welterweight Kevin Lee vs. Daniel Rodriguez (body)
Middleweight Andre Petroski (TKO) vs. Michael Gillmore
Middleweight
Gerald Meerschaert (submise) vs. Makhmud Muradov
Prelim card
Middleweight Aliaskhab Khizriev (KO) vs. Alessio di Chirico
Middleweight Sam Alvey vs. Wellington Turman (body)
Light heavyweight Dustin Jacoby (TKO) vs. Darren Stewart
Flyweight JJ Aldrich (body) vs. Vanessa Demopoulos
Featherweight
Pat Sabatini (submise) vs. Jamall Emmers
Bantamweight Mana Martinez (body) vs. Guido Cannetti

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Jak a kde sledovat zápas Muradov - Meerschaert? Online live stream na Tipsport TV

Zda se podaří Machovi proti nebezpečnému soupeři prosadit si svou taktiku můžeš sledovat živě v livestreamu na Tipsport TV. Registraci tu zvládneš během pár minut kompletně online a navíc dostaneš bonus, za který si můžeš vsadit na další Machovo vítězství a další fighty.

Uzbecký zápasník, který ještě nedávno hrdě v UFC reprezentoval i Česko, je ambasadorem této sázkové kanceláře, kde pravidelně glosuje turnaje a zápasy nejprestižnější světové organizace. Možností, jak tento turnaj sledovat je také nákup oficiálního UFC PPV streamu.

UFC Muradov vs. Meerschaert kompletní kurzy

 

1️⃣ Kdy má Makhmud Muradov UFC zápas?

Turnaj UFC Fight Night (též UFC Vegas 35) je na programu 28. srpna 2021. V Česku jej diváci uvidí od půlnoci našeho času. Hlavní karta s Machem Muradovem startuje v neděli 29. 8. od 4:00. VŠE DŮLEŽITÉ O ZÁPASE MACHA MURADOVA NAJDEŠ V TOMTO ČLÁNKU

2️⃣ S kým bude zápasit Mach Muradov v příštím zápase?

Soupeřem Macha Muradova v příštím zápase je 33letý americký bojovník Gerald Meerschaert. V čem vyniká a kolik toho má za sebou se dozvíš uvnitř článku.

3️⃣ Kde se dá sledovat Muradov živě v UFC?

V pořadí čtvrtý duel Makhmuda Muradova mohou fanoušci v Česku sledovat živě. Detailnější info o přímém přenosu se dozvíš tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovník Gerald Meerschaert

Gerald Meerschaert - profil a statistiky MMA zápasníka

Americký fighter Gerald Meerschaert drží rekord UFC☝ v počtu vítězných submisí ve střední divizi. Jeho bohatou kariéru jsme rozebrali v...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Petr Monster Kníže

Petr Monster Kníže - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr Monster Kníže ✨ je legendou české MMA scény a zároveň velkým průkopníkem tohoto sportu u nás.☝ V dubnu 2022 neúspěšně usiloval o titul...