UFC Fight Night: Rozenstruik vs Almeida: kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O víkendu se chystá další UFC Fight Night a vrcholem večera bude zápas těžkých vah Rozenstruik vs. Almeida. Kde sledovat zápas živě?

KURZYKARTALIVESTREAM

Jailton Almeida Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: 8,6/10

  • Datum: Sobota 13. 5 2023 (21:00)
  • Místo: Spectrum Center, Charlotte, Severní Karolína, USA

Rozenstruik vs. Almeida UFC Fight Night (13. 5.) – analýza, kurzy, tip

Už v sobotu v rámci další UFC Fight Night proběhne hlavní zápas karty Rozenstruik vs. Almeida. Rozenstruik je pověstný svými knockouty, na druhé straně Almeida má za sebou zdá se nekonečnou sérii výher a i on je zvyklý ukončovat zápas před limitem. Jak dopadne třaskavý souboj těžkých vah a kdo koho ukončí? Sledujte živé přenosy UFC zdarma ZDE.

Kdysi ceněný kickboxer, dnes zkušený bojovník UFC a expert na ukončení zápasu KO Jairzinho „Bigi Boy“ Rozenstruik nasbíral za své působení v UFC, pod níž bojuje od roku 2019, sedm výher a pouhé čtyři prohry. Je držitelem rekordu za druhý nejrychlejší knockout v těžké váze, kterým se mu podařilo ukončit zápas s Allenem Crowderem během turnaje UFC Fight Night 154.

S profesionálním zápasením v MMA začal v roce 2012 a rovnou si připsal na konto první výhru a o šest let později podepsal kontrakt s Rizin Fighting Federation, kde debutoval vítězným zápasem proti Andreyi Kovalevovi.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na druhé straně Jailton Almeida už si dlouho dobu jede na vítězné vlně, která by zastrašila i ty nejzkušenější zápasníky. Poté, co Almeida získal titul Thunder Fight, si v roce 2021 zazápasil v Dana White's Contender Series 39, kde se mu podařilo uškrtit Nasrudina Nasrudinova, což mu vyneslo smlouvu s UFC.

Na první zápas v UFC si musel Almeida kvůli zranění soupeře počkat déle, než bylo původně v plánu, ale trpělivost přinesla růže v podobě vítězství technickým KO. Od té doby Almeida sbírá jednu výhru za druhou – tu poslední si připsal letos v lednu v rámci turnaje UFC 283, kde ukončil TKO Shamila Abdurakhimova.

Rozenstruik vs. Almeida (bilance v-p-r)
Jairzinho Rozenstruik Jailton Almeida
35 let 31 let
188 cm 191 cm
13-4-0 18-2-0

Ani jeden z bojovníků si nepotrpí na rozvláčné zápasy, v nichž rozhoduje o vítězství bodování, ale vyznávají spíš dynamický útok, při němž protivníka skolí, a o to bude zajímavější sledovat, kdo koho pošle k zemi. Možná nás ale překvapí jejich vyrovnané síly a budou se nakonec kočkovat déle, než čekáme. Almeida má ale za sebou přece jen přesvědčivější sérii zápasů, a podle jeho bilance se zdá nepředstavitelné, že by se nechal porazit.

TIP: Jailton Almeida vyhraje, v kurzu 1,17 ⇒ Vsadit a sledovat u Fortuny zde

Fortuna kurzy

UFC on ABC: Rozenstruik vs. Almeida – program, výsledky, fight card (hlavní karta)  zápasy

Kromě zápasu Rozenstruik vs. Almeida slibuje karta i další zajímavé souboje. Například uvidíme v druhém hlavním zápasu číslo pět žebříčku UFC v polotěžké váze Anthonyho Smithe, který nastoupí proti Johnnymu Walkerovi, jenž je o pouhá dvě místa za ním. Program nabízí také dva ženské zápasy v bantamové váze. Podívejte se v tabulce na celou kartu:

UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Almeida
HLAVNÍ KARTA
Jairzinho Rozenstruik Heavyweight Jailton Almeida (submise)
Anthony Smith Light Heavyweight Johnny Walker (body)
Daniel Rodriguez Welterweight Ian Machado Garry (TKO)
Carlos Ulberg (TKO) Light Heavyweight Ihor Potieria
Tim Means Welterweight Alex Morono (submise)
PRELIMS KARTA
Matt Brown (KO) Welterweight Court McGee
Karl Williams (body) Heavyweight Chase Sherman
Cody Stamann Bantamweight D. Silva de Andrade (body)
Ji Yeon Kim Bantamweight Mandy Böhm (body)
Gabe Green Welterweight Bryan Battle (KO)
Jessica-Rose Clark Bantamweight Tainara Lisboa (submise)

Kde sledovat UFC Fight Night Rozenstruik vs. Almeida živě online? Livestream na Fortuna TV

Živý přenos turnaje UFC Fight Night Rozenstruik vs. Almeida budete moci sledovat na webu sázkové kanceláře Fortuna, jako koneckonců každý turnaj UFC. Jestliže plánujete livestream na TV Fortuna sledovat poprvé, stačí si jen na stránkách sázkové kanceláře vytvořit účet. Registrace zabere jen pár minut, a Fortuna vám jako novému sázkaři věnuje vstupní bonus. Turnaj budou moci od 21: 00 sledovat i ti, co mají v balíčku programů televizní stanici Premiere Sport 1.

Almeida si na zemi vede výborně, přesvědčte se sami:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor dal o sobě pořádně vědět

VIDEO: Conor McGregor při natáčení vypěnil a napadl Chandlera

Slavný Conor McGregor zase jednou popustil uzdu svým emocím. Jeho výbuch tentokrát odnesl Michael Chandler. Co se stalo? Podrobnosti...

Khamzat Chimaev zatím marně vyhlíží další zápas

Hladovému vlkovi dochází trpělivost. Chimaev si veřejně postěžoval

Problémový Khamzat Chimaev má podle všeho dost, jak s ním vedení UFC v poslední době zachází. Čečenský vlk zápasící pod švédskou vlajkou...

Lajoš Klein zná termín i soupeře pro další zápas v UFC

Klein má potvrzený zápas. Do cesty se mu postaví rekordman UFC

Pořádně zvučné jméno zkříží cestu slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina ve slavné UFC. Svoje kvality tentokrát poměří s obrovsky zkušeným...