UFC FN: Michael Trizano vs. Hakeem Dawodu kurzy a stream

Michael Trizano se po dlouhé pauze vrátil výhrou nad Ludovítem Kleinem. Podaří se mu zvítězit i proti Hakeemu Dawodu? Podívejte se na předzápasovou analýzu.

Mike Trizano bude útočit na další výhru Foto: Profimedia

UFC FN: Mike Trizano vs. Hakeem Dawodu analýza a kurzy

Přemožitel Ľudovíta Kleina Michael Trizano má před sebou další velkou výzvu. Na turnaji UFC Fight Night, který proběhne v sobotu 5. února, se utká s Hakeemem Dawoduem. Zápas by měl přijít na řadu na Preliminary card. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy UFC zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Michael "The Lone Wolf" Trizano je poměrně výrazným outsiderem. V podobné roli ovšem nastupoval i do zápasu s Lajošem Kleinem a následně slovenského fightera zcela zničil. Hakeem Dawodu nepůsobí nijak přesvědčivým dojmem. Z celkových pěti výher v UFC zvítězil hned třikrát na split decision a pouze jednou vyhrál před limitem.

TIP Vítěz Michael Trizano v kurzu 2,53 sipka Vsadit u Fortuny

Trizano zvítězí

Delší zápasy Trizanovi sedí. Američan ukázal perfektní fyzičku a Kleina k ničemu nepustil. Hakeem Dawodu nemá nijak agresivní styl, což bude Trizanovi rovněž hrát do karet. Kurz na Osamnělého vlka se rozhodně vyplatí vsadit.

UFC Fight Night: Michael Trizano vs. Hakeem Dawodu live stream zdarma

Zápas Trizano vs. Dawodu můžete jako obvykle sledovat zcela bezplatně prosttřednictvím live streamu na Fortuna TV. Na Fortuně uvidíme všechny fighty nadcházejícího galavečeru UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sean Strickland bude bojovat na víkendovém UFC Fight Night

UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland kurzy a livestream

Prodlouží nebezpečný Sean Strickland ⭐ svou šňůru pěti výher? V cestě mu bude stát Jack Hermansson. Podívejte se na vypsané kurzy, analýzu...