UFC Paříž: Whittaker vs. Vettori - analýza, kurzy a tip

Jedním z nejočekávanějších zápasů UFC turnaje v Paříži je bitva dvou elitních středních vah Whittaker vs. Vettori. Analýzu a sázkovou inspiraci najdete v tomto článku.

Robert Whittaker v duelu s Darrenem Tillem Foto: Profimedia

UFC Fight Night Paříž: Robert Whittaker vs. Marvin Vettori - datum, informace

Hlavní předzápas turnaje UFC v Paříži nabídne velmi zajímavý příběh a souboj. V sobotu 3. září okolo 23:00 si to rozdá bývalý šampion střední váhy Robert Whittaker s nedávným titulovým vyzyvatelem Marvinem Vettorim z Itálie. Kdo z nich si vybojuje šanci znovu se porvat o titul? Sledujte všechny zápasy UFC živě a zdarma na Fortuna TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Robert Whittaker patří dlouhodobě k absolutní špičce střední váhy organizace UFC, před pár dny však oznámil možný přestup do polotěžké divize. Bývalý šampion v posledních 8 letech prohrál pouze dvakrát a pokaždé to bylo s Israelem Adesanyou.

V nedávné odvetě předvedl velmi dobrý výkon, úřadující král Adesanya si ale nakonec pohlídal vítězství na body a trůn váhy do 84 kilogramů zůstal jeho. Nevysoký Australan je výborný striker s často nepředvídatelným a extrémně rychlým pohybem i smrtícími kopy. Otázkou číslo jedna je jeho současná motivace, protože dvě zmíněné klíčové porážky se na jeho psychice mohly podepsat.

BILANCE
Robert Whittaker (23-6) Marvin Vettori (18-5-1)

Marvin Vettori stejně jako Whittaker hned dvakrát v kariéře padl s Israelem Adesanyou. V červnu 2021 se jako první italský bojovník neúspěšně ucházel o titul, následně si však ve vyrovnaném pětikolovém zápase poradil i díky strženému bodu soupeře za eye poke s Brazilcem Paulem Costou a rázem je zpět ve hře o titulovou šanci.

Vettori má svůj styl založený na vynikajícím kardiu a dobré kontrole v klinčích. Na agilního a komplexnějšího Whittakera by to ale v hlavním předzápase turnaje UFC Fight Night Paříž stačit nemělo.

TIP: Robert Whittaker zvítězí, v kurzu 1,45 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Z pohledu kurzů má utkání jasného favorita

Kde sledovat zápas Whittaker vs. Vettori živě online? Live stream Fortuna TV

Všechny zápasy turnaje UFC Fight Night v Paříži můžete pohodlně sledovat v livestreamu na Fortuna TV. Hlavní kartu zařadila do svého programu i placená stanice Premier Sport 1. Na zápasovou video upoutávku se podívejte v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Mach Muradov zná termín a soupeře pro svůj pátý zápas v UFC

Muradov vyzve na velkolepém UFC 280 nebezpečného Brazilce

Mach Muradov má potvrzeného příštího soupeře. Tentokrát se představí na číslovaném turnaji UFC 280 v Abu Dhabí. Právě tady bude podle...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...