Mach Muradov potvrzuje konec v UFC. Popisuje, jak se novinku o rozchodu s organizací dozvěděl

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ještě nedávno se zdálo, že budoucnost Macha Muradova bude nadále spjata s UFC, teď je ale všechno jinak. Bojovník přiznal, že zpráva o odchodu ho šokovala stejně jako fanoušky, a popsal, jak se o nešťastné novince dozvěděl.

Makhmud Muradov Foto: Profimedia

UFC překvapilo nemilou zprávou

Mach Muradov nedávno informoval o tom, že s nejprestižnější organizací světa podepsal novou smlouvu, která mu v rámci UFC slibovala přinejmenším další čtyři zápasy. Ukázalo se však, že v tomto případě staré dobré „co je psáno, to je dáno“ neplatí. Mach Muradov na sociálních sítích potvrdil zvěsti o tom, že jeho působení v organizaci je u konce. Bojovník zároveň přiznal, že takovýhle odchod nečekal...

Betano

„Ahoj, já vás všechny zdravím, teď jsem přistál v Istanbulu a stejně jako vy jsem se dozvěděl novinky, že už nejsem zápasník UFC. Napsal jsem manažerovi, nevím proč, prostě mi přišla zpráva, že ‚děkuju za všechno, bla bla bla‘, takže důvod nenapsali, ale nevadí, život jde dál,“ informoval bojovník na svých sociálních sítích.

„Nechtěl jsem takhle tam skončit, takhle brzo, ale osud je osud. Nejsem zklamaný, trochu asi smutný, nebudu říkat, že ne, ale jak říkám, je to sport, život pokračuje a uvidíme, co přijde za nabídky. Už nějaké mám. Důvod nevím, jen jsem to s vámi chtěl sdílet,“ pokračoval Makhmud.

„Kariéru určitě nekončím, pokračuju a chtěl jsem vám všem poděkovat, kdo mi fandí, podporuje, ale i všem těm, kdo mně nefandí. Hodně zdraví vám všem přeju,“ dodal na závěr uzbecký bojovník.

Důvody nuceného odchodu Makhmuda Muradova z UFC jsou tedy zatím zahalené tajemstvím, Mach v každém případě odchází z organizace s bilancí čtyř výher, dvou proher a jednoho no contest.

Teď bude zajímavé sledovat, kam dál povedou kroky uzbeckého bojovníka. V minulosti zápasil například v tuzemském OKTAGONu, kde by měl jistě dveře stále otevřené, ve vzduchu ale visí i další možnosti...

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Brož

Rozhovor před bitvou s Mírou Brožem: O Eckerlinovi, Edenu, konci kariéry, psychice nebo hejtrech

Miroslava Brože čeká ve Frankfurtu hlavní zápas s místní hvězdou Christianem Eckerlinem.⭐💪 Inkvizitor před bitvou promluvil nejen o svém...

Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem

Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem. Souboj o miliony dostává nový rozměr

Očekávaný zápas boxerské legendy ▶️ Mikea Tysona a kontroverzního influencera a boxera Jakea Paula nabírá nový rozměr. O co se jedná se...

Francis Ngannou

Francis Ngannou svádí nejtěžší boj života! MMA svět truchlí, kondoloval i McGregor

Francis Ngannou čelí nepředstavitelné tragédii. Tvrdý bojovník prožívá nejspíš nejhorší chvíle život a svět MMA s ním soucítí.