Karlos Vémola svatba: informace, detaily, hosté, fotky a video

Karlos Vémola bude mít už ve čtvrtek 28. července svatbu s Lelou Ceterovou. Pro kompletní informace se podívejte do tohoto článku.

Karlos Vémola s Lelou Ceterovou mají ve čtvrtek svatbu Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola svatba s Lelou Ceterou informace a datum

Svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové proběhne už tento čtvrtek 28. července. Karlos slibuje velmi pompézní a neobvyklou veselku. Svatba Karlose a Lely patří k největším společenským událostem, které proběhnou v letošním roce. Své "ANO" si Ceterová s Vémolou řeknou v Praze na Občanské plovárně.

SVATBA: KARLOS VÉMOLA A LELA CETEROVÁ
✔️Kdy: 28. července 2022 (16:00)
✔️ Kde: Občanská plovárna

Karlos Vémola svatba program a harmonogram celého dne

Začátek je přibližně ve 14:00 na lodi, kterou se popluje na Občanskou plovárnu. V 16:00 proběhne samotný obřad s blízkými hosty a rodinou. O hodinu později už všichni zasednou ke svatební hostině. Přibližně v 19:30 se můžeme těšit na tiskovou konferenci, kde budou oba novomanželé odpovídat na otázky novinářů.

  • 14:00 Začátek svatebního dne a plavba na lodi
  • 16:00 Obřad
  • 17:00 Svatební hostina
  • 19:30 Tisková konference pro novináře

Karlos Vémola svatba zrušena

Karlos Vémola se několikrát nechal slyšet, že pokud by v zápase s Aleksandarem Iličem nezvládl vybojovat titul, svatba by se musela opět zrušit. Vémola se s Ceterovou plánoval oženit už minulý rok. Svatbu jim ovšem překazilo Terminátorovo zranění a rizikové těhotenství Lely. V sobotu 23. července se ovšem podařilo Karlosovi zvítězit, stal se tak šampionem Oktagonu a svatbě už nic nestojí v cestě

Karlos Vémola svatba s Lelou Ceterovou - kolotoče a zvířata

Na svatební party Karlose Vémoly a Lely Ceterové původně měli být i lvi. Kvůli nařízení veteriny s největší pravděpodobností tato zvířata neuvidíme. K dispozici by měl být alespoň kolotoč, i když i ten bude podle aktuálních informací menší, než plánoval český Terminátor.

Karlos Vémola a Lela Ceterová svatba, svědci a oddávající

Karlos Vémola bude mít na svatbě za svědka svého dobrého kamaráda Iva Rittiga. Rittig Karlosovi například pomáhal i těsně před zápasem při dělání váhy. Zároveň ho dlouhodobě podporuje, takže není překvapením, že v této významné chvíli zaujme čestnou pozici právě on. Kdo bude oddávajícím je zatím zahaleno tajemstvím. Vémola v rozhovorech přiblížil, že se bude jednat o velmi známé jméno.

Karlos Vémola a Lela Ceterová svatba 2022 celebrity a hosté

Na svatbě Karlose a Lely se bezesporu ukáže i mnoho celebrit. Dá se očekávat, že na hostině nebudou chybět Karlosovo přátelé z gymu jako Michal Martínek, nebo trenér André Reinders se svou manželkou Hanou Mašlíkovou. S největší pravděpodobností se dostaví i další známí čeští sportovci. Možná se ukáže i legendární fotbalista Horst Siegl.

Karlos Vémola svatba livestream

Přibližně v 19:30 by měla přijít na řadu tisková konference, která bude s největší pravděpodobností živě v livestreamu na Youtube. Další informace vám přineseme těsně před začátkem celé akce. Zároveň očekáváme velké množství online streamů přes sociální sítě, které budou živě vysílat samotní hosté.

Vémola a Ceterová svatba fotky

V tomto článku naleznete fotografie ze svatby Karlose Vémoly a Lely Ceterové:

obřad Vémoly a Ceterové

Vémola a Ceterová

Vémola a Ceterová u svatebního dortu

Karlos Vémola si vzal Lelu Ceterovou Foto: Karlos Vémola

Vémola svatba video

V tomto článku později naleznete i video ze svatby Karlose Vémoly. Prozatím se můžete podívat na video z pompézních narozenin českého Terminátora.

1️⃣ Kdy se se koná svatba Karlose Vémoly a Lely Ceterové?

Karlos Vémola se ožení s Lelou Ceterovou už tento čtvrtek 28. července. Vémola připluje na svatbu lodí.

2️⃣ Bude možné sledovat živý přenos z Vémolovy svatby?

S největší pravděpodobností bude alespoň část svatební oslavy streamovaná. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

Hodnocení svatby Karlose a Lely: 9,8/10

  • Datum konání: Čtvrtek 28. července od 16:00

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...