Stane se Makhmud Muradov šampionem UFC?

Dokáže se Makhmud Muradov do konce roku 2022 stát šampionem UFC? Sázková kancelář Fortuna vypsala zajímavý kurz. Podívejte se na článek.

Dokráčí si Muradov pro nejcennější titul v MMA? Foto: ČTK/Černý Vít

Získá Makhmud Muradov historický titul v UFC? Vsaďte si u Fortuny!

Makhmud Muradov má před sebou další zápas. Český Uzbek v roce 2020 vinou koronaviru vůbec nezápasil, i když měl domluveno hned několik duelů. Muradov je v americké UFC zatím stoprocentní a na kontě má už dvě výhry. Fortuna nyní vypsala kurzy na to, že Muradov dokáže získat pás šampiona do roku 2022. Vsaďte si na titul Muradova v UFC s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Makhmud Muradov se 23. ledna na UFC 257, kde bude bojovat i Conor McGregor, utká s Andrewem Sanchezem. V případě, že by se uzbeckému fighterovi podařilo vyhrát, dost možná by atakoval elitní patnácku. Zisk cenného titulu v průběhu dvou let tak nezní vůbec nereálně.

TIP: M. Muradov získá titul v UFC do 31.12. 2022 v kurzu 10 sipka Vsadit u Fortuny

Muradov se stane šampionem

Český Uzbek má totiž obrovskou kvalitu a zároveň se pyšní dlouhou šnůrou 13 výher v řadě. Na to matchmakeři v UFC stále hodně slyší. Vypsaný kurz 10 je navíc poměrně vysoký. Makhmud "Mach" Muradov dlouhodobě ukazuje, že patří do naprosté špičky, a proto se tento tip za menší vklad můžeb vyplatit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.