Tak přece se rýsuje odveta. Pereira chce zápas s Procházkou. Termín je na spadnutí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Šampion polotěžké váhy Brazilec Alex Pereira se chce utkat v titulovém zápase s českým zápasníkem Jiřím Procházkou, kterého porazil minulý rok v listopadu a získal tak pás šampiona.

Pereira chce zápas s Jiřím Procházkou Foto: Profimedia

Pereira změnil názor, Ankalaev bude muset počkat

Pereira je hladový po dalším zápase a rozhodně se mu nechce čekat až do podzimu, proto odmítl říjnový zápas v Abú Dhabí s ruským zápasníkem Magomedem Ankalaevem. Ruský zápasník je dvojkou polotěžké divize a ve svém posledním zápase v lednu knokautoval Johnyho Walkera. Na svou titulovou šanci si ale bude Rus muset zdá se ještě počkat.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

“Máme mimořádnou zprávu.” řekl Pereira během tiskové konference před turnajem UFC 301 v Brazílii. "Myslím, že kdybych čekal na zápas (Ankalaev vs. Procházka), trvalo by to příliš dlouho. Chci zápasit dříve.” uvedl.

"Myslím, že podle toho, co víme, další na řadě bude nejspíš Procházka. Ankalaev si bude muset ještě chvíli počkat. Vím, že Jamahal Hill už říkal nějaký trashtalk, ale také si bude muset ještě počkat. Myslím, že další na řadě je Procházka." řekl Pereira novinářům.

Pereira neočekává jiný výsledek od zápasu s Procházkou

“Poatan” se chce vrátit co nejdřív do přípravy, od zápasu s Procházkou, podle svých slov, neočekává jiný výsledek jako posledně.

"Nemyslím si, že ukáže příliš odlišný způsob boje, když to srovnáme s mým vývojem, který jsem dosáhl během několika MMA zápasů. On má za sebou víc jak 20 MMA zápasů. Bojuje už dlouho.” vyjádřil se Pereira k zápasu s Jiřím Procházkou.

“Myslím si, že každý bojovník se dostane do bodu, kdy se začne vyvíjet míň s ohledem na to, jak dlouho už zápasí, kolik fightů má za sebou a kolik má zkušeností. Takže si myslím, že já jsem se vyvinul mnohem víc od mého posledního zápasu než Procházka.” doplnil Brazilec.

Podle zpráv zahraničních médií teď oba týmy jednají o termínu, který by vyhovoval oběma stranám. O detailních informacích vás budeme informovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápasník David Dvořák

Kdy a kde sledovat dnes FIGHTERS FOR VETERANS živě v přímém přenosu + program, aktuální info

Dnes večer se koná charitativní turnaj s názvem Fighters for Veterans 🪖, na kterém se představí celá řada známých tváří. Radu, kde a kdy...

Dwayne Johnson

VIDEO: Dwayne Johnson ukazuje svůj první MMA trénink. Ztvární veterána UFC s pohnutým osudem

Dwayne Johnson aka Rock zveřejnil záběry z prvního tréninku MMA, které trénuje kvůli novému filmu.💪 Jak si Johnson vedl, uvidíte v...

Shem Rock

Eden hlásí nečekanou bitvu! Dočkáme se souboje, který jsme měli vidět už minulý rok

Karta v Edenu bude skutečně tak nabitá, jak se slibovalo.💪👌Teď přibyl duel, který jsme měli vidět už dávno, ale zdálo se, že se ho nikdy...