Thajboxer Michal Reissinger má nově vlastní pivo

Michal Reissinger je známý český postojář, který se aktuálně připravuje na boxerský zápas na akci Save Boxing. Nově se navíc může pyšnit vlastním pivem.

Michal Reissinger má vlastní pivo Foto: Instagram/reissingerm

Fighter Michal Reissinger se může chlubit vlastním pivem

Vlastní energy drinky už má Michal Reissinger poměrně dlouho. Nyní se ovšem k tomuto výčtu přidává i v Česku bezesporu nejoblíbenější nápoj. Oblíbený thaiboxer Michal Reissinger se tak může nově pochlubit i vlastní řadou piv z pivovaru Konrád. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

S nápadem na vlastní pivo oslovil thaiboxera Michala "Palce" Reissingera bývalý bojovník Radim Kušnirak, který sportovcům nabízí netradiční možnosti propagace. Nezaměnitelný fighter s přezdívkou Palec sice podle svých slov nepatří mezi pravidelné pijany, ale obvzláště v letních měsících si pivo dopřeje rád. Nyní si navíc může vychutnat světlou dvanáctku se svým jménem. Odezva na nové pivo Reissinger je zároveň velmi kladná.

Reissinger se aktuálně připravuje na svůj další boxerský duel, který proběhne na akci Save Boxing v 27. února. Galavečer pořádá známý český boxer Lukáš Konečný a i když se celý event uskuteční za zavřenými dveřmi, nabídne bezesporu skvělou podívanou. Všechny zápasy totiž bude možné sledovat prostřednictvím oficiálního livestreamu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.