Tipujeme s Karlosem: Procházka má skvělou formu a urve výhru

Karlos Terminátor Vémola se v livestreamu pro FightLive vyjádřil k očekávanému zápasu Jiřího Procházky s Dominickem Reyesem. Podaří se českému bojovníkovi udělat další krok k titulu?

Karlos Terminátor Vémola Foto: Karlos Vémola

Tipujeme s Karlosem: Procházka se stane prvním Čechem v zápase o titul!

Karlos Vémola si exkluzivně pro FightLive.cz připravil další tip. Tentokrát v pravidelném livestreamu rozebral zápas Jiřího Procházky s Dominickem Reyesem, který proběhne jako hlavní duel večera turnaje UFC Fight Night už v neděli přibližně v 6:00 ráno českého času. Pro Česko je to historický moment a Terminátor věří českému samurajovi.

Bitva Procházka vs. Reyes dost pravděpodobně určí dalšího titulového vyzyvatele. "Věřím tomu, že to Jirka urve a že bude prvním československým zápasníkem, který nastoupí do zápasu o titul v UFC," má jasno Karlos.

sipka SLEDUJTE NÁS I NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

Jiří Procházka předvedl ve své premiéře v UFC s Volkanem Oezdemirem vynikající výkon, nicméně obvzláště v prvním kole se dopustil několika chyb, kterých se musí s Reyesem vyvarovat. "On je strašně dobře naladěnej, vypadá, že má skvělou formu.  Kdyby Reyes nastoupil, tak jako nastoupil proti Blachowiczovi, tak ho Jirka zmlátí. Jestli Reyes nastoupí tak jako proti Jonu Jonesovi, tak to bude mít Jirka hodně těžký. Sám o tom mluvil, že se poučil z chyb, který udělal v tom prvním zápase, který stejně vyhrál a teď už tyhle chyby neudělá. Já věřím tomu, že to urve," myslí si Terminátor.

Duel Procházky s Reyesem nabídne bezesporu velmi atraktivní podívanou, kde do toho oba borci dají všechno už od začátku. "Jirkův zápas na pět kol rozhodně nebude. Čím delší ten zápas bude, tím víc po něm Jirka půjde. Ukázal to už v několika zápasech, kde byl třeba na začátku horší. Soupeři budou docházet síly, ale Jirkovi ne. Oba jsou strašní ranaři, ze začátku to proto může padnout na jakoukoliv stranu, ale čím dál ten zápas půjde, tím víc bude Jirka na koni," tipuje Karlos.

Rozbor zápasu Jiřího Procházky s Dominickem Reyesem si můžete pustit v čase od 13:17

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka se utká s Dominickem Reyesem v hlavním zápase turnaje UFC

Kde a jak sledovat UFC Procházka vs. Reyes? Livestream

V tomto článku naleznete kompletní návod na sledování očekávaného turnaje UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes. 🧡Sledujte živě livestream...

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Galavečer Oktagon 23 🧡 s hlavním zápasem Kníže vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. 🧨 Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i...

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.