DFN 4: Čehovský vs. Guba informace, fight card a livestream

Galavečer thajského boxu DFN 4 určí národního šampiona WMC. V zápase uvidíme Čehovského, Gubu, Chochlíkovou, Pajtaše a další. Podívejte se na kompletní program i vypsané kurzy.

DFN 4 proběhne už tuto sobotu Foto: OKTAGON MMA

DFN 4 o titul WMC informace, datum a kurzy / DFN 4 Oktagon

Galavečer thajského boxu DFN 4 se koná v Banské Bystrici v sobotu 10. července. Hlavním zápasem bude titulový souboj o šampiona WMC. Původně se měli o tento národní titul utkat Andreas Čehovský a Michael Krčmář. Krčmář se ovšem zranil a tak ho v titulovém duelu nahradí další známé jméno Štěpán Guba. Klikněte zde a vsaďte si na DFN 4 u Tipsportu.

Kromě titulové bitvy Čehovský vs. Guba uvidíme v akci například i Moniku Chochlíkovou, která má za sebou nedávný MMA zápas v organizaci Oktagon. Velmi zajímavý fight se očekává i od dvojice Kadáš - Pajtaš.

“Stejně jako je pro fotbalistu nejdůležitější vyhrát Ligu mistrů či pro hokejistu Stanley Cup, vrcholem kariéry úspěšného thaiboxera je titul WMC,” popisuje promotér Vladimír Moravčík.

TIP Vítěz Andreas Čehovský v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Tipsportu

Čehovský zvítězí

Favoritem hlavního zápasu o národního šampiona WMC je Andreas Čehovský, který má narozdíl od Guby výraznou výhodu v absolvování celé přípravy. Čehovský je svěřencem legendárního Vlada Moravčíka a i přes svůj mladý věk má na kontě řadu úspěchů.

DFN 4 program a výsledky, fight card, livestream sledovat online na Oktagon.TV

Kompletní fight card galavečeru DFN 4 naleznete v této tabulce. Po skončení turnaje zde budou i aktualizované výsledky. Celý turnaj DFN 4 bude vysílán v livestreamu přes Oktagon PPV. Všechny zápasy tak budete moci vidět stejně jako například turnaj Oktagon 26. Cena za DFN 4 PPV je v předprodeji 4,99 eur.

DFN 4 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Čehovský Andreas Guba Štěpán
Chochlíková Monika Strnadová Klára
Kadáš Jakub Pajtaš Jan
Tutura Juraj Kňažek Martin
Rousal Radek Páv Jiří
Dobrotka Richard Dolanský Marek
Grutka Leo Mikula Jacob
Krivák Nikolas Dubský Jaroslav
Babela Andrian Král Dominik
Garamszeghy Attila Naswetter Domenico
Borak Leonard Breit Erik
Janotík Jozef Coufal Antonín

Vlado Moravčík je legendárním bojovníkem a zároveň i promotérem DFG a naposledy se českým fanouškům ukázal výhrou v Undergroundu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.