Kde a kdy sledovat OKTAGON 28? Livestream živě a zdarma

Oktagon 28 s hlavním zápasem Pešta vs. Puetz a předzápasem Monster vs. Brito se koná už dnes 25. září od 18:00. Sledujte celý turnaj živě v livestreamu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

Oktagon 28 nabídne zápas Petra Knížete a bitvu o titul Pešta vs. Puetz Foto: OKTAGON MMA

Kde a kdy sledovat OKTAGON 28: Pešta vs. Puetz? Livestream online

Oktagon 28 s hlavním zápasem o titul v polotěžké váze mezi Viktorem Peštou a Stephanem Puetzem se koná už dnes v sobotu 25. září v pražské hale O2 Universum. Start turnaje je naplánován na 18:00. Na galavečeru O28 uvidíme i velmi očekávaný fight Petra Monstera Knížete. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagonu 28.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Livestream celého turnaje OKTAGON 28 bude možné sledovat opět na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme jako obvykle všechny zápasy. Livestream Oktagonu 28 zdarma je možné spustit po vsazení tiketu za 30 Kč. Výpis livestreamů na jednotlivé zápasy naleznete v záložcce "LIVE". Ke všem fightům budou samozřejmě připraveny i populární live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých duelů.

OKTAGON 28 live stream PPV cena, živě Oktagon.TV a přímý přenos

Livestream oficiálního placeného streamu turnaje OKTAGON 28 je možné zakoupit v předprodeji za 9,99 eur. V sobotu je pak cena 12,90 eur. Online stream přes PPV můžete sledovat na webu Oktagon.TV. Výhodou zakoupení tohoto streamu je vysoká kvalita obrazu a zároveň svým nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. V televizi galavečer Oktagon 28 jako obvykle v přímém přenosu neuvidíme.

Sledujte livestream OKTAGON 28

OKTAGON 28 livestream zdarma / Oktagon video na Youtube / Oktagon free Prelims

I na turnaji Oktagon 28 bude možno vidět opět jeden zápas zcela zdarma na Youtube. Takzvaný duel označený jako Free Prelims mezi Lesákem a Lengálem bude streamován od 18:00 na kanálu organizace Oktagon. Zároveň zde po skončení turnaje naleznete i záznamy ze všech zápasů.

1️⃣Kdy a kde se koná turnaje OKTAGON 28?

OKTAGON 28 se koná v Praze už tuto sobotu 25. září od 18:00. Bojovat se bude v hale O2 Universum.

2️⃣Bude možné sledovat turnaj Oktagon 28 živě v livestreamu?

Přímý přenos bude z turnaje Oktagon 28 samozřejmě připraven na kompletní zápasovou kartu. Pro více informací se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.