Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 3? Livestream zdarma

V sobotu od 18:00 začíná Clash of the Stars 3 s hlavním zápasem Psychopat Bejr vs. Filip Grznár. Podívejte se do tohoto článku na kompletní návod ke sledování zdarma a živě.

Clash of the Stars 3 se koná už tuto sobotu Foto: CNC / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 3 zdarma? Livestream online živě

Už tuto sobotu 29. října od 18:00 uvidíme galavečer Clash of the Stars: Room 3 s hlavním zápasem Aleš "Psychopat" Bejr vs. Filip Grznár. Celá akce proběhne opět v pražské hale Královka a všechna místa už jsou beznadějně vyprodána. Jedinou možností sledovat zápasy influencerů, youtuberů a známých osobností je tak livestream. Klikněte zde a sledujte živě průběh Clash of the Stars zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Živý stream Clash of the Stars 3 bude dostupný pouze přes placený přenos PPV. Cena tohoto oficiálního live streamu vyjde na 199 Kč a přenos bude dostupný na Clash of the Stars TV. Hlavní partnerem turnaje Clash of the Stars 3: Bejr vs. Grznár je sázková kancelář Fortuna, která vysílá streamy zdarma z UFC, KSW a dalších MMA fightů. Není tak vyloučeno, že bude možné Clash of the Stars 3 živě a zdarma sledovat i na Fortuna TV. Proto vám doporučujeme vám kontrolovat nabídku streamů na Fortuně.

K dispozici budou s největší pravděpodobností i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých duelů. Pro nové sázkaře je navíc připraveno 1300 Kč za registraci zdarma.

Sledujte průběh zápasů na Clash of the Stars 3 živě a vsaďte si

Clash of the Stars: Room 3 živě a zdarma na Youtube /  Clash of the Stars 3 free prelims

Clash of the Stars 3 bude možné sledovat i zdarma na Youtube. Úvodní dva duely turnaje Seaser vs. Norbert a Max Green vs. Kaluba jsou totiž označeny jako free prelims, takže budou k dispozici zdarma na Youtube kanále Clash of the Stars.

1️⃣ Kde sledovat Clash of the Stars 3: Grznár vs. Bejr?

Všechny zápasy turnaje Clash of the Stars bude možné sledovat živě díky livestreamu na internetu. Pro kompletní návod ke sledování se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné sledovat zápasy Clash of the Stars 3 i na mobilu?

Livestream Clash of the Stars: Room 3 i s hlavním zápasem Psychopata Bejra s Grznárem bude dostupný i na mobilních telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.