Kdy a kde sledovat KSW 71: Martínek vs. Stawowy? Živě a zdarma

Michal Martínek se dnes utká na KSW 71 s Filipem Stawowym. Podívejte se na kompletní návod ke sledování přímého přenosu zdarma.

Michal Martínek bude bojovat na KSW 71 Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat KSW 71: Martínek vs. Stawowy? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 18. června zažije Michal Martínek premiéru v KSW. Na turnaji KSW 71 se utká s Filipem Stawowym a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme velice vyrovnanou bitvu, kterou uvidíme živě v livestreamu. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy na KSW 71 zcela zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos kompletně celého turnaje KSW 71 totiž nabídne v živém streamu sázková kancelář Fortuna. Na Fortuna TV tak uvidíme i celý zápas Martínek vs. Stawowy živě a zdarma. Stačí kliknout na záložku live a následně si vybrat konkrétní duel. K dispozici budou jako obvykle i live sázky.

Alternativou k livestreamu KSW na Fortuně je i přímý přenos přes Voyo. Tato služba je ovšem placená. Záznam bitvy Michala Martínka s Filipem Stawowym odvysílá s několika denním zpožděním i televize Nova Sport.

KSW 71: Martínek vs. Stawowy video zdarma na Youtube

Zde se můžete zdarma podívat na vážení před turnajem KSW 71:

1️⃣Bude možné sledovat KSW 71: Martínek - Stawowy živě?

KSW 71 se zápasem Michala Martínka můžete sledovat v přímém přenosu na internetu zcela zdarma. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Kdy začíná livestream zápasu KSW 71: Martínek vs. Stawowy?

Český bojovník Michal Martínek by měl nastoupit do zápasu přibližně ve 21:30 našeho času.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.