Kdy a kde sledovat OKTAGON 38: Macek vs. Lopez? Livestream zdarma

Už dnes od 18:00 se v Praze koná turnaj Oktagon 38 s hlavním zápasem Macek vs. Lopez. Podívejte se na kompletní návod ke sledování streamu zdarma.

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 38 v Praze Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 38: Macek vs. Lopez? Livestream zdarma na Tipsport TV

Už dnes v pátek 30. prosince uvidíme závěrečný turnaj tohoto roku Oktagon 38: Macek vs. Lopez, který proběhne v pražské O2 Aréně. Začátek je naplánován na 18:00 a opět se můžeme těšit na velmi zajímavou podívanou. Kromě MMA tentokrát uvidíme i zápasy v boxu a podle Underground pravidel. Klikněte zde a sledujte Oktagon 38 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně všechny zápasy na turnaji Oktagon 38: Macek vs. Lopez bude možné sledovat zcela zdarma v livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme celou zápasovou kartu, které vévodí bitva o prozatímní titul v bantamové váze. Na živý přenos Oktagonu 38 se dostanete kliknutím na záložku "Live". Ke spuštění online streamu si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních sedmi dnech.

Sledujte živě Oktagon 38 zdarma

Oktagon 38 živě v přímém přenosu a cena PPV

Druhou možností na sledování Oktagonu 38 je oficiální a placený livestream na platformě Oktagon.TV. Tento přenos si můžete koupit za cenu 10,99 eur a výhodou je možnost podívat se na celou akci ve Full HD kvalitě. Zároveň nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. V českých sportovních televizích jako obvykle galavečer Oktagonu neuvidíme.

Oktagon 38 video zdarma na Youtube - free prelims

Na turnaji Oktagon 38 opět můžete sledovat úvodtní zápas zcela zdarma na Youtube kanále organizace Oktagon. Takzvaný fight - Free Prelims obstará dvojice bojovníků Pipek - Shaaban.

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 38 živě?

Livestream Oktagonu 38: Macek vs. Lopez z pražské O2 Areny můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

2️⃣ Bude možné pražský turnaj Oktagon 38 sledovat i na mobilním telefonu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu 38 poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...