Kdy a kde sledovat OKTAGON 45: Štvanice Special? Livestream zdarma (Pátek)

Páteční turnaj Oktagon 45 Štvanice Speciál začne v 18:30. Podívejte se na návod ke sledování všech zápasů zdarma v tomto článku.

Páteční Oktagon 45 nabídne bitvu Magard vs. Lima Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 45: Magard vs. Lima? Livestream zdarma na Tipsport TV

Už dnes v pátek 28. července se uskuteční Oktagon 45 Štvanice Speciál. Turnaj proběhne na pražské Štvanici a poprvé v historii uvidíme dva galavečery Oktagony ve dvou dnech. Páteční Speciál nabídne titulovou bitvu Magard vs. Lima. Na turnaji se ovšem představí i Samuel "Pirát" Krištofič, Václav Mikulášek, nebo Vladimír Lengál. Klikněte zde a sledujte živě páteční Oktagon 45 zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na turnaji Oktagon Štvanice Speciál (Pátek) můžete jako obvykle sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport je partnerem turnaje a v průběhu jednotlivých duelů nabídne i populární live sázky. Stačí kliknout na záložku "Live" a vybrat si online stream konkrétního fightu na Oktagonu 45.

Sledujte živě Oktagon 45

Oktagon 45 pátek živě v přímém přenosu a cena PPV na Oktagon TV

Páteční turnaj Oktagon 45: Magard vs. Lima můžete sledovat i před oficiální placený stream na platformě Oktagon TV. Cena PPV je na pátek 10,99 eur. Můžete si ale zakoupit i PPV na oba dny za zvýhodněnou cenu. Nákupem podpoříte organizaci Oktagon a zároveň je tento live stream dostupný v HD rozlišení. Přímý přenos Oktagonu 45 v TV dostupný nebude.

Oktagon Štvanice Special zdarma na Youtube

I v pátek na Oktagonu 45 je dostupný úvodní zápas zcela zdarma na Youtube kanále Oktagonu. Takzvaný Free Prelims fight odstartuje celou kartu. Organizátoři si pro diváky připravili překvapení, protože doposud známe pouze jednu bojovnici úvodního fightu, kterou je Róza Gumiena.

Podívejte na video z veřejného vážení a staredownů před pátečním turnajem Oktagon 45 Štvanice Speciál.

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 45 živě?

Livestream pátečního turnaje z pražské Štvanice můžete sledovat zdarma v livestreamu. Pro informace se podívejte do tohoto článku..

2️⃣ Bude možné Oktagon 45 sledovat na mobilu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu 45 poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Kdy a kde sledovat OKTAGON 45: Magard vs. Lima? Livestream zdarma

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.