Kdy a kde sledovat OKTAGON 46: Kozma vs. Veličković? Livestream ▶️ zdarma

Už dnes v sobotu 16. 9. od 18:00 uvidíme frankfurtský turnaj Oktagon 46 se zápasem Davida Kozmy s Bojanem Veličkovićem. Podívejte se na návod ke sledování zdarma.

Veličković se utká v odvetě s Kozmou Foto: OKTAGON MMA

Kdy a kde sledovat OKTAGON 46? Livestream zdarma na Tipsport TV

V sobotu 16. září se koná turnaj OKTAGON 46 se semifinálovými zápasy Tipsport GameChangeru a hlavním ženským titulovým zápasem Dalisda vs. Austin. Největším tahákem pro české fanoušky je ale bezesporu odveta David Kozma vs. Bojan Velicković. Klikněte zde a sledujte živě všechny zápasy OKTAGON 46.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy Oktagonu 46 můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport je totiž hlavním partnerem organizace Oktagon a na svých webových stránkách pravidelně vysílá kompletně celé fight card turnajů. Oktagon 46 ve Frankfurtu nebude výjimkou.

Online stream zápasů naleznete pod záložkou "Live". K dispozici budou samozřejmě i populární live sázky a pro nové sázkaře je připraven i bonus 300 Kč za registraci.

Sledujte Oktagon 46

OKTAGON 46 Frankfurt živě v přímém přenosu a cena PPV

Druhou možností ke sledování německého turnaje OKTAGON 46 je oficiální placený přenos přes platformu Oktagon TV. Cena PPV tohoto online streamu je v den konání 15,99 eur. Nákupem přímo podpoříte organizaci Oktagon. Výhodou je možnost sledování v HD kvalitě a zároveň si můžete vybrat i komentář.

OKTAGON 46 zdarma na Youtube

OKTAGON 46 nabídne opět úvodní duel zdarma na Youtube. Bitva Solaja vs. Hromek je fight označený jako free prelims a uvidíme ho jako první.

Zde se můžete podívat na záznam z veřejného vážení:

1️⃣ Kde mohu sledovat Oktagon 46 živě?

Livestream frankfurtského turnaje můžete sledovat zdarma v livestreamu. Pro informace se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Bude možné Oktagon 46 sledovat na mobilu?

Ano, všechny livestreamy k Oktagonu 46 poběží i na chytrých telefonech a tabletech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.