Oktagon 20: Viktor Pešta vs. Ildemar Alcantara

Viktor Pešta bude bojovat na Oktagonu 20 (30.12.) s Ildemarem Alcantarou. Podaří se mu vrátit na vítěznou vlnu? Podívejte se na kurzy a návod na livestream.

Viktor Pešta bude bojovat na Oktagonu 20 Foto: ČTK/Černý Vít

Viktor Pešta vs. Ildemar Alcantara analýza a kurzy

Viktor Pešta se v posledním zápase s Michalem Martínkem zranil a nezápasil po celý rok. Na Oktagonu 20, který se koná 30. prosince 2020 v Brně, se Pešta utká s brazilským fighterem Ildemarem Alcantarou. Klikněte zde a sledujte celý turnaj Oktagon 20 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Český fighter Viktor Pešta se po prohře s Michalem Martínkem bude snažit dostat na vítěznou vlnu. Zápas s "Blackbeardem" totiž Peštovi vůbec nevyšel. Martínek jednou dobře mířenou ranou zlomil svému soupeři čelist a Pešta musel vzdát. Ildemar Alcantara na Oktagonu 20: Vémola vs. Lohoré se ovšem jeví jako téměř perfektní oponent pro úspěšný rozjezd.

Stárnoucí Brazilec se stejně jako Viktor Pešta ukázal v americké organizaci UFC. V poslední době ovšem sbírá spíše porážky. Alcantara postrádá rychlost, což Peštovi umožní správně pracovat se vzdáleností. Český fighter bude mít navíc výhodu ve váze, protože brazilský "Marajo" běžně zápasil v kategorii do 84 kilogramů. Duel na Oktagonu 20 je domluvený v light heavyweight (do 93 kg)

TIP Vítěz Viktor Pešta v kurzu 1,30 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Viktor Pešta zvítězí

Viktor Pešta vs. Ildemar Alcantara livestream a video zdarma

Zápas Viktora Pešty s Ildemarem Alcantarou bude možné sledovat v livestreamu s bonusem zdarma na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme kompletně všechny zápasy na Oktagonu 20. Alternativou je pak zakoupení oificálního online streamu přes Oktagon PPV. V televizi tento turnaj v přímém přenosu neuvidíme.

Sledujte Oktagon 20 na Tipsport TV živě

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.