Oktagon 21: Gábor Boráros vs. Matúš Juráček kurzy

Třaskavý duel mezi Gáborem Borárosem a Matúšem Juráčkem proběhne na Oktagonu 21 (30.1.). Podívejte se na kurzy a návod ke sledování.

Gábor Boráros bude bojovat na Oktagonu 21 Foto: Instagram/boraros_gabor

Oktagon 21: Gábor Boráros vs. Matúš Juráček kurzy a livestream

Jedním z velice sledovaných duelů na galavečeru Oktagon 21, který proběhne v sobotu 30. ledna od 18:00, bude i bitva dvou velkých talentů Gábora Borárose a Matúše Juráčka. Klikněte zde a sledujte celý turnaj Oktagon 21 s bonusem zdarma.

Gábor Boráros střídavě sbírá výhry a prohry. Naposledy nestačil na Tata Primeru, který mu úderem roztrhl obočí a doktor následně kvůli silnému krvácení musel zápas ukončit. Se zraněním se dlouho potýkal i Matúš Juráček, který se v zápase na Oktagonu 19 ukázal po více než třech letech. Juráček podal proti Janu Širokému velmi dobrý výkon a ve třetím kole zvítězil na TKO.

TIP Více než 1,5 kol v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat zdarma

Uvidíme 2 a více kol

Velkou výhodou Matúše Juráčka proti Gáboru Borárosovi na Oktagonu 21 bude výrazná výšková převaha. Český fighter se proto bude snažit udržovat vzdálenost a svého soupeře trefovat krátkými kombinacemi. Boráros se naopak bude snažit zápas přenést na zem a ukončit bitvu hrubou silou a obřím tlakem, který na svého protivníka dokáže vyvinout.

Vše tak nasvědčuje tomu, že uvidíme vyrovnaný a atraktivní duel. První kolo ale bude z obou stran spíše opatrné. Oba borci si totiž budou dávat velký pozor na jakékoliv zaváhání. Na tiket proto patří sázka na 2 a více kol.

Celý zápas bude možné sledovat v Oktagon livestreamu živě na webových stránkách sázkové kanceláře Tipsport. Přímý přenos na Tipsport TV bude připraven na všech 12 potvrzených soubojů. K dispozici bude rovněž i placený stream přes Oktagon PPV, který nabídne vyšší kvalitu obrazu.

Sledujte Oktagon 21 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.