Oktagon 21: Lucia Szabová - Rizlen Zouak kurzy

Lucia Szabová má před sebou další zápas na galavečeru Oktagon. Už 30. ledna se utká s Rizlen Zouak. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování.

Lucia Szabová bude bojovat na Oktagonu 21 Foto: Instagram/luciaszabova_

Oktagon 21: Lucia Szabová - Rizlen Zouak kurzy a live stream

Slovenská naděje Lucia Szabová má před sebou po první úspěšné premiéře na Oktagonu 18 další výzvu. Szabová se 30. ledna na galavečeru Oktagon 21 utká s Rizlen Zouak, která má bilanci 3 výhry a 1 porážku. Klikněte zde a sledujte živě celý turnaj Oktagon 21.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lucia Szabová patří bezesporu i přes svůj mladý věk k naprosté špičce ženského česko-slovenského MMA. Je vynikající v postoji, ale zároveň je skvělá i v grapplingu a zároveň se nebojí ani wrestlingu. Minulá soupeřka Anzelika Petkeviciute nebyla pro Szabovou žádnou výzvou a slovenská Silent Killer si připsala výhru už v první minutě.

TIP Vítěz: Lucia Szabová v kurzu 1,25 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Szabová zvítězí

Rizlen Zouak má sice určitou kvalitu, nicméně Lucia Szabová je stále ještě o jednu výkonnostní úroveň výš. Můžeme proto očekávat další drtivý nástup slovenské favoritky, se kterým si Zouak nebude vědět rady. Na tiket patří výhra Szabové ve stále ještě pěkném kurzu.

Livestream zápasu Szabová - Zouak bude možné sledovat stejně jako celý turnaj Oktagon 21 v přímém přenosu na Tipsport TV. K přístupu na stream je potřeba míst vsazený tiket za alespoň 30 Kč. Pro nové sázkaře je připravený i bonus 150 Kč zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.