Oktagon 23: Tereza Bledá vs. Karoline Martins

Tereza Bledá má před sebou další zápas. Na Oktagonu 23 se utká s Karoline Martins. Podívejte se na analýzu duelu, kurzy a návod na livestream.

Tereza Bledá se utká s Karoline Martins Foto: OKTAGON MMA

Tereza Bledá vs. Karoline Martins kurzy, analýza a livestream

Vycházející hvězda českého MMA Tereza Bledá má před sebou další velmi zajímavou a zároveň i obtížnou soupeřku. Brazilská bojovnice Karoline Martins Moreira má na kontě 10 profesionálních zápasů s bilancí 7 výher a 3 porážek. Bitvu Bledá vs. Martins uvidíme už v sobotu 1. května na Oktagonu 23. Klikněte zde, vsaďte si a sledujte živě Oktagon 23.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tereza Bledá se do povědomí český fanoušků bojových sportů zapsala hlavně triumfem v turnaji Oktagon Underground. Následně absolvovala 2 zápasy v MMA, kde si připsala dvě dominantní výhry. Proti Karoline Martins na Oktagonu 23 bude Bledá opět velkou favoritkou.

Česká bojovnice se netají svým cílem dostat se až do nejlepší MMA organizace UFC. Bledá vyniká výraznou silou a zároveň je i skvěle vybavená po technické stránce. Tereza Bledá by v zápase měla dominovat v postoji i v klinčích. Zároveň je nebezpečná i na zemi. Výhodu bude mít rovněž i v rozpětí paží. V sobotu večer překvapení neuvidíme. Na tiket patří výhra favoritky.

TIP Vítěz Tereza Bledá v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Tipsportu

Bledá zvítězí

Livestream celého turnaje Oktagon 23 bude možné sledovat pouze přes livestreamy. Stream galavečeru bude dostupný na webu sázkové kanceláře Tipsport, kde ke sledování stačí mít vsazený tiket za 30 Kč. Zároveň bude samozřejmě opět k dispozici i oficiální stream přes PPV. Přístup na přenos v HD kvalitě je možné si pořídit v předprodeji za 9,90 eur. Nákupem zároveň i napřímo podpoříte organizaci Oktagon.

Sledujte Oktagon 23 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.