Bellator 265: Kongo vs. Kharitonov: fight card a informace

Galavečer Bellator 265 s hlavním zápasem v těžké váze Kongo vs. Kharitonov proběhne v pátek 20. srpna. Podívejte se na vypsané kurzy, fight card a návod ke sledování.

Sergei Kharitonov bude bojovat v dalším zápase na Bellatoru 265 Foto: Profimedia

Bellator 265: Kongo vs. Kharitonov informace, datum a kurzy

Další galavečer organizace Bellator se koná už tento pátek 20. srpna. Turnaj Bellator 265 s hlavním zápasem Cheick Kongo vs. Sergei Kharitonov proběhne v USA, konkrétně v Jižní Dakotě. Čeští fanoušci tak uvidí celý turnaj od půlnoci z pátku na sobotu. Klikněte zde a vsaďte si na Bellator 265 s bonusem za registraci zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bitvu dvou těžkotonážních veteránů Cheicka Konga a Sergei Kharitonova by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Oba borci mají stále velkou kvalitu, i když v profesionálním MMA působí více než 20 let.

TIP: Vítěz Sergei Kharitonov v kurzu 1,57 sipka Vsadit u Fortuny

Kharitonov zvítězí

Mírným favoritem je Sergei Kharitonov, který by měl nad svým soupeřem vynikat především silou a rychlostí. Kharitonov je navíc bojovníkem, který 28 výher ze svých celkově 30 získal před časovým limitem.

Bellator 265: Kongo vs. Kharitonov program a výsledky, fight card, zápasy

Kompletní přehled zápasů turnaje Bellator 265 naleznete v této fight card. Po skončení duelů zde uvidíte i aktualizované výsledky.

Bellator 265: Kongo vs. Kharitonov program a výsledky
Cheick Kongo vs. Sergei Kharitonov
Jay Jay Wilson vs. Ádám Borics
Logan Storley vs. Dante Schiro
Marcelo Golm vs. Billy Swanson
Jornel Lugo vs. Keith Lee
Fabio Aguiar vs. Taylor Johnson
Mike Hamel vs. Bryce Logan
Archie Colgan vs. Ben Simons
Duane Johnson vs. Deven Fisher
Bailey Schoenfelder vs. Kevin Childs
Jeff Nielsen vs. Kory Moegenburg

Bellator 265: Kongo vs. Kharitonov sledovat online v livestreamu a živě v TV

Bellator 265 bude možné sledovat v livestreamu na internetu. Prelims zápasy budou dostupné zdarma na Youtube. Stream bude dostupný rovněž na placené platformě Voyo. Přímý přenos odvysílá i sportovní televize Nova Sport 2. Alternativou je pak i přenos na Showtime, kde je možné vyzkoušet i 30 denní přístup zdarma. Na této službě bude vysílán například i zápas Jake Paul vs. Tyron Woodley.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.