Fortuna vypsala speciální sázky na zápas Kincl - Soldić

Patrik Kincl se utká o titul s Robertem Soldićem už 4. září. Sázková kancelář Fortuna vypsala na tento duel speciální sázky. Podaří se Kinclovi zvítězit na submisi?

Patrik Kincl bude bojovat o titul KSW Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Fortuna vypsala speciální sázky na zápas Patrik Kincl - Roberto Soldić

Zápas o titul ve welterové váze organizace KSW, ve kterém se utká český bojovník Patrik Kincl a úřadující šampion Roberto Soldić, proběhne už tuto sobotu 4. září. Stane se Patrik Kincl prvním Čechem, kterému se podaří získat cenný pás KSW? Sázková kancelář Fortuna na tuto možnost vypsala speciální sázky. Klikněte zde a vsaďte si na KSW: Soldić vs. Kincl s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Patrik Kincl nastoupí do titulového zápasu na KSW 63 v roli výrazného outsidera. Jeho soupeř Roberto Soldić se totiž pyšní bilancí 18 výher a pouze 3 porážek. Není tak žádným překvapením, že se o Soldićovi stále častěji mluví v souvislosti s americkou organizací UFC.

TIP Kincl zvítězí vzdáním soupeře / na body v kurzu 5,00 sipka Vsadit u Fortuny

Kincl zvítězí vzdáním soupeře

Český fighter ovšem rovněž nepostrádá kvalitu. Zároveň se na fight vždy dokáže skvěle takticky připravit. Jednou z možností, kde by mohl Kincl favorizovaného Soldiće zaskočit, je bezesporu boj na zemi. Patrik Kincl má totiž na kontě 6 výher právě na submisi a i v rozhovoru pro MMA letem světem zmínil, že existuje šance, že se pokusí vzít Soldiće na zem.

Sázková kancelář Fortuna vypsala na výhru Patrika Kincla vzdáním soupeře, nebo na body kurz 5,00. Kompletní nabídku speciálních sázek na zápas Kincl vs. Soldic naleznete v záložce MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Patrik Kincl bude bojovat o titul v KSW

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldic informace a datum

Patrik Kincl ✔️ má před sebou životní šanci. Už 4. září se Kincl utká o titul v KSW s obhájcem Robertem Soldičem. Podívejte se na...

Roberto Soldič - Zdroj Damir Sencar, Shutterstock.com

Roberto Soldić - životopis a zápasy MMA bojovníka

V tomto článku jsme rozebrali kariéru obávaného Robocopa 🤖 Roberta Soldiče, jenž má na kontě několik titulů a momentálně vládne velterové...