KSW 62: Kołecki vs. Szostak informace, program a výsledky

Na turnaji KSW s hlavním zápasem Kolecki vs. Szostak se představí ve svém druhém fightu v KSW i český rodák David Martiník. Podívejte se na informace a vypsané kurzy.

KSW 62 proběhne už tuto sobotu Foto: KSW

KSW 62: Kołecki vs. Szostak (Martiník vs. Krušič) informace, datum a kurzy

Polský turnaj KSW 62 s hlavním zápasem Szymona Koleckiho a Akopa Szostaka v light heavyweight divizi proběhne už tuto sobotu 17. července. Na KSW 62 se navíc ukáže i český fighter David Martiník, který bude čeli velmi zkušenému Lemmymu Krušičovi. Klikněte zde a vsaďte si na KSW 62 s bonusem za registraci zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

České fanoušky MMA bude bezesporu nejvíce zajímat bitva Davida Martiníka, který má aktuálně bilanci 4 výhry a 2 porážky. Ve své premiéře v organizaci KSW nestačil na Pawla Polityla, se kterým prohrál na body. Na KSW 62 ho čeká další nebezpečný soupeř Lemmy Krušič, který se pyšní bilancí 20 výher a 7 porážek.

TIP Vítěz David Martiník v kurzu 1,88 sipka Vsadit u Fortuny

Martiník zvítězí

David Martiník je sice mírným kurzovým outsiderem, ale proti už poněkud stárnoucímu Krušičovi by měl vynikat především výrazně lepším pohybem. Zároveň může hrozit v postoji i na zemi. Na tiket patří výhra českého rodáka.

KSW 62: Kołecki vs. Szostak (Martiník vs. Krušič) program a výsledky

Kompletní program zápasů na KSW 62 čítá 9 fightů. David Martiník by se měl představit ve třetím duelu večera. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky.

KSW 62: Kołecki vs. Szostak fight card, program a výsledky
Szymon Kołecki vs. Akop Szostak
Artur Sowiński vs. Sebastian Rajewski
Paweł Polityło vs. Bruno Santos
Andrzej Grzebyk vs. Marius Žaromskis
Michał Michalski vs. Adrian Bartosiński
Tomasz Sarara vs. Vladimir Toktasynov
David Martinik vs. Lemmy Krušič
Gilber Ordoñez Huila vs. Lom-Ali Eskijew
Marcin Krakowiak vs. Borys Borkowski

KSW 62: Kołecki vs. Szostak (Martinik - Krušič) livestream sledovat živě online zdarma

Livestream KSW 62 bude možné jako obvykle sledovat v přímém přenosu prostřednictvím oficiálního PPV organizace KSW, které můžete zakoupit za cenu 10 eur. Druhou možností je pak i sledování galavečeru přes platformu Voyo. Je pravděpodobné, že na internetu naleznete i některé streamy zdarma. U těch je ovšem potřeba počítat s horší kvalitou obrazu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.