ONE on TNT 1: Moraes vs. Johnson kurzy a datum

Galavečer One on TNT 1 s titulovou bitvou Moraes vs. Johnson by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Podívejte se na vypsané kurzy a návod na sledování zdarma.

Demetrious Johnson bude bojovat na dnešním turnaji ONE Foto: Profimedia.cz

ONE on TNT 1: Moraes vs. Johnson informace, kurzy a datum

Turnaj ONE on TNT 1 s hlavním zápasem Moraes vs. Johnson proběhne už dnes ve středu 7. dubna 2021. Čeští fanoušci mohou všechny zápasy sledovat živě kvůli posunu času od 02:00 ve čtvrtek ráno. Na galavečeru se představí dva velmi známí veteráni UFC Demetrious Johnson a Eddie Alvarez. Klikněte zde a vsaďte si na galavečer s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Favoritem hlavního duelu o titul šampiona bantamweight organizace One je Demetrious Johnson. Fighter s přezdívkou Mighty Mouse, který naposledy prohrál v roce 2018 v zápase organizace UFC s Henrym Cejudem, má na kontě 30 výher a pouhé 3 porážky.

TIP Vítěz D. Johnson v kurzu 1,10 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem na MMA zdarma

Johnson zvítězí

Jeho soupeř Adriano Moraes doposud nestál proti tak kvalitnímu soupeři. V titulových duelech hrají vždy velkou roli zkušenosti, kterých má Johnson na rozdávání. I proto na tiket patří výhra favorizovaného Demetriouse Johnsona.

ONE on TNT 1: Moraes vs. Johnson fight card, program, výsledky a karta

Kompletní přehled zápasů na turnaji One on TNT 1 naleznete v této tabulce. Po skončení eventu zde uvidíte i aktualizované výsledky.

ONE on TNT 1: fight card a program + výsledky
Adriano Moraes vs. Demetrious Johnson
Eddie Alvarez vs. Iuri Lapicus
Rodtang Jitmuangnon vs. Danial Williams
Tyler McGuire vs. Raimond Magomedaliev
Chingiz Allazov vs. Enriko Kehl
Oumar Kane vs. Patrick Schmid

ONE on TNT 1 sledovat online živě v livestreamu na internetu a přímý přenos v TV

Přímý přenos celého galavečera ONE on TNT 1 bude možné sledovat s českým komentářem na televizním programu O2 Sport TV. Tato televize je ovšem placená. Alternativou je tak i livestream na internetu, který bude vysílán na oficiálním Youtube kanále One FC a to zcela zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.