Oktagon 21: informace, fight card, program a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 21 se koná 30. ledna 2021 v Brně. Na galavečeru se o titul utkají Buchinger a Paradeiser. Podívejte se na informace a návod ke sledování.

PROGRAM - KURZY - LIVESTREAM

Ivan Buchinger bude bojovat o titul na Oktagonu 21 Foto: Instagram/ivanbuchinger

Hodnocení Oktagonu 21: 9,6/10

  • Datum konání: 30. ledna 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u českých sázkových kanceláří

Oktagon 21 výsledky a shrnutí zápasů na hlavní kartě

Titulový zápas ovládl už v prvním kole Ivan Buchinger, který dokázal Ronalda Paradeisera po pár okamžicích dostat na zem, kde ho zvládl ukončit na škrcení. Buchinger se tak stal šampionem lehké váhy organizace Oktagon. V hlavním předzápase porazil Leandro "Apollo" Silva na body Alexe Lohorého a následně si řekl o fight s Davidem Kozmou a následně i Karlosem Vémolou.

Velmi těžký zápas má za sebou Lucie Pudilová, která si připsala důležitou výhru proti polské Martě Waliczek. Tvrdou bitvu rozhodovali bodoví rozhodčí, kteří v poměru 2:1 vítězkou prohlásili českou UFC veteránku. Po výhře na body se radoval i Miro Štrbák. Ten zvítězil nad Karolem Ryšavým.

Sledovaný duel mezi Gáborem Borárosem a Matúšem Juráčkem rovněž nabídl plnou porci minut. Juráček prakticky po celý zápas dokázal Borárose kontrolovat a trochu nečekaně ho k ničemu nepustit na zemi. Po výhře si pak promotérům řekl o souboj s Tatem Primerou.

První duel hlavní karty mezi Lucií Szabovou a Rizlen Zouak málem přinesl překvapení. Szabová totiž v prvním kole inkasovala tvrdý úder, po kterém to vypadalo, že marocká zápasnice zvládne slovenskou Silent Killer ukončit. Szabová ovšem dokázala přežít a ve druhém kole dokonce tuto vynikající judistku porazit na armbar.

Oktagon 21: Paradeiser vs. Buchinger informace a datum

Oktagon 21 proběhne 30. ledna 2021 v Brně od 18:00. Hlavním zápasem na turnaji bude bitva o titul šampiona lehké váhy mezi Ivanem Buchingerem a Ronaldem Paradeiserem. Galavečer má skvěle obsazenou fight card. Na Oktagonu 21 totiž uvidíme i Alexe Lohorého s Leandrem Silvou, Lucii Pudilovou, Terezu Bledou a Matěje Peňáze. Klikněte zde a sledujte živě v livestreamu celý Oktagon 21.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na turnaji Oktagon 21 se můžeme těšit na zápasy skutečných česko-slovenských MMA hvězd. Kromě výše zmíněných jmen se ve své dalším duelu ukáže i Filip Macek. Svůj další fight v Oktagonu si přípíše i Lucia "Silent" Killer Szabová. Očekávanou bitvou bude i souboj Karola Ryšavého s Miroslavem Štrbákem. Sobotní galavečer navíc nabídne i bitvu světových parametrů. Zraněného Petra Knížete totiž v zápase s Leandrem Silvou nahradí Alex Lohoré.

Oktagon 21 fight card, program a výsledky, karta a zápasy

Fight Card Oktagonu 21 má zatím následující složení. Hlavní zápasem je titulový souboj o šampiona lighweight divize Oktagonu mezi Ronaldem Paradeiserem a Ivanem Buchingerem. Předzápas pak obstará Alex Lohoré s Leandrem Silvou.

OKTAGON 21 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY, KARTA
lightweight Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger (sub)
catchweight 80 kg Leandro Silva (body)
vs. Alex Lohoré
bantamweight Lucie Pudilová (body)
vs. Marta Waliczek
lightweight Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák (body)
welterweight Gábor Boráros vs. Matúš Juráček (body)
catchweight 62 kg Lucia Szabová (sub)
vs. Rizlen Zouak
PRELIMS
bantamweight Filip Macek (TKO)
vs. Konstadin Vasilev Enev
welterweight Máté Kertesz (body)
vs. Christian Jungwirth
middleweight Matěj Peňáz (TKO)
vs. Romain Debienne
flyweight Tereza Bledá (sub)
vs. Judyta Rymarzak
middleweight Branislav Zuzák (body)
vs. Michal Glos
featherweight Michal Konrád (sub)
vs. Igor Lukačovič

Oktagon 21 Buchinger - Paradeiser kurzy

Favoritem titulového zápasu na Oktagonu 21 je zkušený Ivan "Buki" Buchinger. Buchinger je bývalým šampionem organizací M-1 Global a Cage Warriors a jeho hlavní výhodou v zápase bude především lepší grappling a zkušenosti s dlouhými zápasy. Ronald Paradeiser bude mít sice výhodu ve výšce, nicméně populární Buki ho zvládne dostat na zem, kde zvládne duel rozhodnout.

TIP Vítěz Ivan Buchinger v kurzu 1,55 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat živě

Buchinger zvítězí

Oktagon 21 Leandro Silva vs. Alex Lohoré

Na Oktagonu 21 uvidíme i zápas zahraničních hvězd. Leandro Silva se měl původně utkat s legendárním Petrem Knížetem. Zranění ovšem českého Monstera na turnaj nepustilo. Jako náhradník se nakonec ukáže Alex Lohoré, který před pouhým měsícem svedl bitvu o titul s Karlosem Vémolou.

Oktagon 21 livestream sledovat živě online s bonusem zdarma a přímý přenos v TV

Oktagon 21 bude možné sledovat v livestreamu s bonusem zdarma na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme živě všechny zápasy. Pro sledování stačí vsadit tiket za 30 Kč. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 150 Kč za dokončení plné registrace. Jako obvykle budou k dispozici i live sázky, které vám v kombinaci s online streamem umožní reagovat okamžitě na vývoj zápasu. V televizi tentokrát turnaj Oktagon 21 v přímém přenosu neuvidíme. Dříve živé přenosy Oktagonu vysílala televize O2 Sport TV.

Sledujte Oktagon 21 živě na Tipsport TV

Oktagon 21 PPV cena / Oktagon 21 na Oktagon.TV stream

Druhou možností sledování všech fightů Oktagonu 21 je oficiální live stream přes Oktagon PPV. Cena za tento placený přenos je v předprodeji 9,99 eur. V den konání (30. ledna) je pak možné stream zakoupit za 12,99 eur. Podle promotéra Ondřeje Novotného aktuálně zajišťuje PPV online stream zahraniční firma, takže nedochází k výpadkům. Celou akci tak můžete vidět na oficiálním streamu Oktagon.TV.

Oktagon 21 video zdarma na Youtube a záznam

Zápasy Oktagonu 21 je možné vidět zdarma na Youtube. Záznamy jsou přidány za několik dní po skončení turnaje. Zde se podívejte na promo video k Oktagonu #21

Oktagon 21 v Brně vstupenky

Vstupenky na turnaj Oktagon 21 nejsou kvůli aktuální situaci s koronavirem v prodeji.

🥇Kdy se koná Oktagon 21?

Oktagon 21 je naplánovaný na sobotu 30. ledna 2021. Galavečer začíná v 18:00.

🥈Kde se koná turnaj Oktagon 21?

Turnaj Oktagon 21 už tradičně proběhne v Pevnosti Brno (Zoner BobyHall v Brně).

🥉Jaké jsou kurzy na zápasy Oktagonu 21?

Kurzy na potvrzené zápasy galavečeru Oktagon 21 už jsou vypsány. Favoritem hlavního a titulového souboje je Ivan Buchinger. Aktuální výše kurzů se může měnit, proto se podívejte do toho článku.

*️⃣Bude možné sledovat Oktagon 21 v přímém přenosu?

Oktagon 21 bude vysílán pouze přes livestreamy na internetu. V televizi tak přímý přenos neuvidíme. Pro možnosti a návod na sledování online streamů se podívejte na tento článek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.