Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka proběhne už 27. března. V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a návod ke sledování.

KURZY - PROGRAM - LIVESTREAM

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22 Foto: ADOLF HORSINKA / MAFRA / Profimedia.cz

Hodnocení Oktagonu 22: 9,7/10

  • Datum konání: 27. března 2021 od 18:00
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Oktagon 22 výsledky a shrnutí zápasů na hlavní kartě

V hlavním zápase večera Vémola vs. Ďatelinka zcela dominoval český Terminátor Karlos Vémola, který předvedl vynikající výkon a svého soupeře absolutně k ničemu nepustil. Vémola v prvním kole dokázal Ďatelinku ukončit na submisi, nicméně kvůli nesplnění váhového limitu nemohl obhájit titul.

V hlavním předzápase večera dokázala na body zvítězit Lucie Pudilová proti finské Maiju Suotama. Finská bojovnice se sice snažila o několik takedownů, ale Pudilová vždy dokázala odolat. Svou soupeřku nakonec zcela zničila v postoji. Velmi atraktivní duel zahraničních fighterů mezi Alexem Lohorém a Tatem Primerou nabídnul vynikající přestřelky, ve kterých byl přesnější Lohoré, který ukázal vynikající fyzičku a nakonec po zásluze zvítězil na body.

Lucia Szabová nedala soupeřce Christině Netza absolutně žádnou šanci a v 90. sekundě zápasu ukončila zápas výstavním kopem, po kterém se mohla těšit na bonus za výkon večera v hodnotě 50 000 Kč. Pro výhru si po dlouhé pauze dokráčel i Ondřej Petrášek, který v prvním kole tvrdě zasáhl Tomáše Fialu a následně ho zasypal údery na zemi, po kterých rozhodčí duel ukončil.

V zahajovacím fightu hlavní karty si rovněž po delší odmlce připsal cenné vítězství Ondřej Raška. "André" se mohl spolehnout na zkušený trenérský roh, kde se nacházel i český reprezentant v UFC Jiří Procházka. Po dominantním druhém a třetím kole porazil Pavla Salčáka na body.

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka informace a datum

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka proběhne 27. března v brněnské aréně ZonerBoby Hall. Start je naplánován na 18:00 a hlavním tahákem je samozřejmě bitva Karlose Vémoly s Milanem Ďatelinkou. V tomto duelu ovšem bude moci získat titul pouze Ďatelinka, protože Vémola nenavážil váhový limit a o šampionský pás tak přišel. Na Oktagonu 22 se ukáže i Alex Lohoré a Tato Primera. Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 22 v livestreamu s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos "Terminátor" Vémola měl mít před sebou první obhajobu titulového pásu ve střední váze. Ten vybojoval na Oktagonu 20 proti Alexi Lohorému. Na Oktagonu 22 změří síly s Milanem Ďatelinkou, který se k titulové šanci propracoval přes Davida Hoška. Pás šampiona střední váhy ale český Terminátor obhajovat nebude.

Karlos Vémola Milan Ďatelinka
Výhry: 30 Prohry: 6 Výhry: 8 Prohry: 4

Při pátečním vážení totiž přesáhl váhový limit, což znamená odebrání titulu. Ani v případě výhry se pás k Vémolovi nevrátí. Usilovat o něj může pouze Milan Ďatelinka. Galavečer O22 přinese i návrat Lucie Pudilové, která vzala zápas na poslední chvíli. V akci uvidíme i Roba Pukače, nebo Pavla Salčáka.

Oktagon 22: Karlos Vémola vs. Milan Ďatelinka kurzy a analýza

Velkým favoritem hlavního zápasu o titul v middleweight je Karlos Vémola. Český Terminátor má na kontě výrazně více zápasů a samozřejmě i zkušeností. Vémola je navíc zvyklý neustále zápasit pod velkým tlakem. To bude pro Ďatelinku novinka, která ho bude v duelu svazovat.

TIP Vítěz: Karlos Vémola v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Vémola zvítězí

První Čech v UFC má navíc velmi nepříjemný styl, který Milanu Ďatelinkovi nebude sedět. Odmítnout takedown Vémolovi zkrátka téměř nejde. V práci na zemi je Terminátor v domácích podmínkách naprostý unikát a v tomto odvětví nezaostává ani za světovou špičkou. Vše nasvědčuje tomu, že uvidíme další vítězství českého fightera. Na tiket patří výhry Vémoly ve stále ještě pěkném kurzu. Nic na tom nemění ani nesplnění váhy českého fightera.

Oktagon 22 Vémola vs. Ďatelinka fight card, program a výsledky, karta, zápasy

Aktuálně jsou potvrzené následující zápasy. Pořadí na fight card Oktagonu 22 se ještě bude měnit. V programu turnaje nalezneme velmi zajímavé duely. Kromě bitvy Vémola - Ďatelinka uvidíme i na turnaji i Tadeáše Růžičku, nebo Lucii Pudilovou. Původně se měl zúčastnit i Samuel Krištofič, ale smolně se zranil a do zápasu s Lohorém nastoupit nemůže. Alex Lohoré se tak utká s Tato Primerou.

OKTAGON 22: VÉMOLA VS. ĎATELINKA FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Middleweight Karlos Vémola (submise) vs. Milan Ďatelinka
Catchweight 64 kg Lucie Pudilová (body) vs. Maiju Suotama
Welterweight Tato Primera vs. Alex Lohoré (body)
Bantamweight Lucia Szabová (KO) vs. Christina Netza
Lightweight Tomáš Fiala vs. Ondřej Petrášek (TKO)
Middleweight Pavel Salčák vs. Ondřej Raška (body)
Prelims
Welterweight Robert Pukač (submise) vs. Jan Malach
Lightweight Marek Bartl (body)
vs. Michal Mokrý
Middleweight Zdeněk Polívka (body)
vs. Filip Tomczak
Featherweight Tadeáš Růžička vs. Dawid Kareta (body)

Oktagon 22 livestream s bonusem zdarma, přímý přenos sledovat online v TV

Livestream turnaje Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka bude možné sledovat na Tipsport TV s bonusem zdarma. Na webu sázkové kanceláře Tipsport uvidíme všechny zápasy. Ke sledování streamu je nutné si vsadit pouze tiket za 30 Kč a následně můžete fandit u duelů Prelims i z hlavní karty. Online stream je samozřejmě k dispozici i v kombinaci live sázek.

Přímý přenos v televizi dostupný nebude. Dříve bylo možné vidět turnaje Oktagon na O2 Sport TV. Tato televize už ovšem živé přenosy galavečerů Oktagon nenabízí.

Sledujte Oktagon 22 živě na Tipsport TV

Oktagon 22: Vémola - Ďatelinka PPV live na Oktagon.TV a cena

Galavečer Oktagon 22 bude opět možné vidět i přes oficiální online stream PPV na Oktagon.TV. Tento placený stream je možné zakoupit v předprodeji za cenu 9,90 eur. V den konání je pak cena 12,90 eur. Výhodou je HD kvalita přenosu a zároveň tím i podpoříte organizaci Oktagon.

sipkaSLEDUJTE NÁS NA: Facebooku: FightLive CZ/SK a Instagramu: @FightLive.cz

Oktagon 22 video zdarma na youtube

Všechny zápasy Oktagonu 22 je následně možné sledovat zcela zdarma na Youtube, kde se objeví několik dnů po turnaji. Nyní se můžete podívat na předzápasové video.

Oktagon 22 plechovky

K turnaji Oktagon 22 vychází limitovaná edice energetických nápojů, které jsou k dostání v unikátních plechovkách. Plechovky jsou potisknuty metodou 3-D tisku a je na nich vyobrazena grafika k blížícímu se titulovému duelu mezi Vémolou a Ďatelinkou.

Oktagon 22 vážení

Vážení k Oktagonu 22 proběhlo v pátek 26. března. Karlos Vémola překročil váhový limit o 0,6kg, což znamenalo odebrání šampionského pásu. V zápase s Milanem Ďatelinkou nemůže titul obhájit.

VÝSLEDKY VÁŽENÍ OKTAGON 22
Vémola – 84,5 kg  převážil o 0,6 kg Ďatelinka – 83,85 kg
Primera – 77,4 kg Lohoré – 77,15 kg
Szabová – 60,85 kg Netza – 60,3 kg
Fiala – 70,7 kg Petrášek – 70,8 kg
Raška – 84 kg Salčák – 84,25 kg
Pukač – 77,6 kg Malach – 77,6 kg (1. pokus převážil o 0,4 kg)
Bartl – 70,8 kg Mokrý – 70,3 kg
Pudilová – 63,65 kg Suotama – 62,7 kg
Polívka – 83,95 kg Tomczak – 83,95 kg
Růžička – 66,3 kg Kareta – 66 kg

1️⃣Kdy proběhne turnaj Oktagon 22?

Galavečer Oktagon 22 se koná 27. března 2021 a proběhne v ZonerBoby Hall v Brně. Start turnaje je naplánován na 18:00.

2️⃣Kteří bojovníci se zúčastní Oktagonu 22?

Hlavním zápasem na Oktagonu 22 bude očekávaný souboj ve střední váze mezi Karlosem Vémolou a titulovým vyzyvatelem Milanem Ďatelinkou. Vzhledem k nesplnění váhového limitu Karlosem Vémolou se o titul střední váhy může ucházet pouze slovenský fighter. Mezi potvrzenými borci jsou i Alex Lohoré, nebo Robo Pukač.

3️⃣Jaké jsou kurzy na duely na Oktagonu 22: Vémola - Ďatelinka?

Kurzy na zápasy turnaje Oktagonu 22 už jsou vypsány. Favoritem hlavního fightu je samozřejmě Karlos Vémola. Pro aktuální výšku kurzů se podívejte do tohoto článku.

4️⃣Bude možné vidět v livestreamu všechny zápasy Oktagonu 22?

Oktagon 22 bude opět vysílán pouze přes livestreamy. Všechny zápasy tak bude možné sledovat v přímém přenosu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Karlos Vémola kvůli nesplnění váhy přišel o šampionský pás. Dokáže i přes to zvítězit na Oktagonu 22?

Jak sledovat Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka? Živě

Oktagon 22 ⚡ se koná dnes ▶️ 27.3. od 18:00. ⚡ Sledujte živě Oktagon 22 podle návodu v článku. Dokáže Karlos Vémola po nesplnění váhy...