Oktagon 29: Marcin Naruszczka vs. Jakub Běle - kurzy

Marcin Naruszczka bude bojovat o druhou výhru v organizaci Oktagon. Podaří se mu porazit Jakuba Běleho? Podívejte se na předzápasovou analýzu.

Naruszczka po výhře nad Spicelym Foto: OKTAGON

OKTAGON 29: Naruszczka nastoupí v roli favorita, podaří se mu zvítězit?

Marcin Naruszczka se po dvou porážkách v řadě představí v organizaci Oktagou. Na turnaji Oktagon 29 bude bojovat proti Jakubovi Bělemu. Podaří se polskému bojovníkovi v sobotu 4. prosince odčinit dvě možná trochu sporné prohry? Sledujte livestream Oktagonu 29 živě zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Marcin Naruszczka v posledním duelu prohrál na KO s Davidem Hoškem, ale spousta odborníků se shodla na tom, že se jednalo o brzké ukončení a Naruszczka byl poškozen. Polský fighter předtím na body těsně nestačil na Piráta Krištofiče, takže aktuálně má na kontě dvě prohry.

Proti Jakubovi Bělemu bude ovšem Naruszczka na Oktagonu 29 nastupovat v roli velkého favorita. Zkušený Polák je totiž nesmírně tvrdý a zároveň je na svůj věk ve velice dobré fyzické kondici. Marcin Naruszczka má navíc obrovskou výhodu ve zkušenostech. Jakub Běle má totiž za sebou 12 zápasů s padesátiprocentní úspěšností. Polský fighter má bilanci 22 výher a 11 porážek, což je 3x více profesionálních fightů.

TIP Vítěz Marcin Naruszczka sipka Vsadit u Tipsportu

Naruszczka zvítězí

V zápase uvidíme dominanci zkušeného Naruszczky, který bude na Běleho neustále tlačit. Běle není tak kvalitním postojářem jako je Hošek a na Poláka recept nenajde. Na tiket patří vítězství Marcina Naruszczky.

OKTAGON 29: Naruszczka - Běle livestream online živě

Přímý přenos celého turnaje Oktagon 29 bude možné vidět na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV bude možné sledovat všechny zápasy galavečera. K dispozici bude jako obvykle i oficiální placený PPV stream. Cena streamu na Oktagon.TV je v předprodeji 9,99 eur.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.