Jiří Procházka už odletěl do Vegas: Připraven je i na 5 kol

Jiří Procházka už odcestoval se svými trenéry Karaivanovem a Hovězákem do Las Vegas, kde se 1. května utká s Dominickem Reyesem.

Jiří Procházka se svým týmem už odletěl do Vegas na zápas s Reyesem Foto: TZ Jiří Procházka / Radek Úlehla

Jiří Procházka odcestoval do Vegas: Proti Reyesovi je připraven i na 5 kol

Český samuraj Jiří "Denisa" Procházka už odletěl se svými trenéry Jaroslavem Hovězákem a Martinem Karaivanovem do amerického Las Vegas. Tam se 1. května představí v hlavním zápase turnaje UFC Fight Night proti Dominicku Reyesovi. Procházkův tým vyrazil na místo v dostatečném předstihu, aby měl Jiří dostatek času na aklimatizaci.

Zápas Procházka vs. Reyes je domluvený už několik měsíců. Původně se měl konat už 27. února 2021, ale kvůli nespecifikovanému zranění Dominicka Reyese byl odsunut na květnové datum. Český fighter využil čas na doléčení zranění a vymanění se z tlaku, tak aby mohl do duelu nastoupit s čistou hlavou.

Na Reyese je Procházka připraven více než dobře. "Trénovali jsme všechny situace a jsme na Dominicka připraveni. Uvědomujeme si, že to Reyes bude chtít dostat na zem, ale Jiří je ve skvělé kondici," dodal hlavní trenér Procházky, Martin Karaivanov.

Procházkův tým je připraven i na možnost pětikolového zápasu. Hlavní fight turnaje je totiž vypsán na 5x5minut. "V době, kdy jsme létali zápasit do Japonska, se Jiří připravoval na desetiminutová kola, takže jsme na vše připraveni a trénink fyzické kondice jsme nijak neměnili," zmínil Procházkův trenér Jaroslav Hovězák.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.