Ukončí Khamzat Chimaev svého soupeře do 90 sekund?

Khamzat Chimaev se po delší odmlce opět ukáže v zápase UFC. Na galavečeru s hlavním zápasem Blachowicz vs. Teixeira bude bojovat už tuto sobotu 30. října.

Zdemoluje Chimaev dalšího soupeře? Na řadě je Jingliang Li Foto: Profimedia

Aktualizováno: Chimaev zvítězil díky další submisi

Khamzat Chimaev sice svého soupeře k ničemu nepustil a dominoval od první vteřiny, nicméně konec zápasu přišel až po třech minutách prvního kola. Chimaev si tak připsal jubilejní desátou výhru.

Ukončí Khamzat Chimaev dalšího soupeře do 90 sekund? Vsaďte si kurz 6,50

Neporažený Khamzat Chimaev se postupně stává hvězdou organizace UFC a v sobotu (30.10.) bude mít po delší pauze opět zápas. Jeho soupeřem na turnaji UFC 267 bude Jingliang Li a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme třaskavý duel. Poslední fight Chimaeva trval pouze 17 sekund, a proto může být sázka na konec duelu do 90 sekund dobrou volbou. Sledovat UFC 267 v live streamu zdarma zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Khamzat Chimaev se ihned po svém vstupu do organizace UFC stal senzací. V roce 2020 zvládl švédský fighter 3 zápasy. Nikdy v kariéře se nepodíval do třetího kola a jeho fighty zkrátka fanoušky ohromně baví. Chimaev totiž dokáže své soupeře ničit od první minuty.

TIP Konec zápasu do 90 sekund v kurzu 6,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Konec do 90 sekund

Jeho soupeř na turnaji UFC 267 Jingliang Li (18-6) je navíc spíše vytrvalec a v prvních kolech se většinou "zahřívá". To bude hrát Chimaevovi skvěle do karet a možnost s vysokým kurzem na konec duelu do 90 sekund rozhodně není nereálná. Pokud chcete na tiket přidat pravděpodobnější možnost, tak kurz na výhru Khamzata Chimaeva je druhý nejnižší z celého turnaje.

Khamzat Chimaev vs. Jingliang Li online stream živě zdarma

Zápas Khamzat Chimaev vs. Jingliang Li můžete zcela zdarma sledovat livestream na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsportu naleznete živé přenosy všech zápasů UFC. Ke sledování si stačí vsadit tiket za pouze 30 Kč v posledních sedmi dnech. pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 150 Kč zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.