Anthony Joshua se blýskl tvrdým KO a od Conora McGregora si vysloužil pivo – video

V noci ze soboty na neděli proběhl boxerský zápas mezi Anthony Joshuou a Robertem Heleniusem. Jak duel dopadl? Podrobnosti se dočtete v článku.

Anthony Joshua při oslavě vítězství Foto: Profimedia

Anthony Joshua KO výhra v 7. kole. Helenius šel po tvrdé bradě bezvládně k zemi

Mnohými odepisovaný Anthony Joshua se všem pochybovačům zase pořádně připomněl. Jeho extratřídu pocítil Robert Helenius, který inkasoval další brutální knockout a po tvrdé zadní ho přítomní doktoři dlouho přiváděli k sobě.

Už od začátku bylo evidentní, že proti sobě stojí boxeři odlišných výkonností. Joshua se ladně pohyboval a skvěle si svého soupeře načítal. Helenius sice několikrát dokázal propasírovat svou rukavici až na obličej Joshuy, nakonec mu to ale nebylo nic platné.

V 7. kole přišel rozhodující moment zápasu. Helenius zacouval k provazům a povolil v obraně, čehož Joshua okamžitě využil a vyslal devastující pravou zadní. Neuvěřitelně tvrdý hák poslal Heleniuse okamžitě do říše snění a o vítězi bylo rozhodnuto.

Joshua po zápase připustil, že jeho myšlenky aktuálně směřují k duelu s bývalým šampionem WBC, Deontayem Wilderem. Zajímavá bitva by se podle zákulisních informací mohla uskutečnit v lednu v Saúdské Arábii. To vše ale za předpokladu, že se obě strany dohodnou na finančních podmínkách, což v boxu občas bývá neřešitelný problém.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.