Bledé debut v UFC krutě nevyšel. Kop z otočky a první KO kariéry

Tereza Bledá má za sebou premiéru ve slavné UFC. Ve fyzicky obrovsky náročném zápase poprvé v kariéře padla. Ve třetím kole inkasovala tvrdé KO. Více k průběhu zápasu si přečtěte v článku.

Tereze Bledé premiéra v UFC nevyšla Foto: Profimedia

Bledá kouše první porážku kariéry. Natalia Silva ji dala lekci v postoji

Tereza Bledá má za sebou nepovedenou premiéru v organizaci UFC. Proti brazilské soupeřce Natalii Silvě předvedla dobrý výkon, nakonec se ale fyzicky vyčerpala v klinčích a v rozhodujícím, třetím kole inkasovala nesmírně tvrdé KO.

Hned po několika vteřinách prvního zápasu UFC Fight Night se do sebe obě zápasnice zaklesly s sváděly spolu dlouhé minuty fyzicky náročný klinč. Díky povedenému judistickému chvatu se Bledá dostala po dvou minutách prvního kola do výhodné pozice na zemi a Silvu v této pozici hezky kontrolovala. Díky trpělivé práci postupně česká bojovnice zkoušela nasadit body triangl a také armbar, všechny pokusy o submisi ale Brazilka se štěstím ubránila a ze svízelné pozice ji nakonec vysvobodil gong ukončující první kolo.

Na začátku druhého kola Bledá inkasovala několik tvrdých úderů v postoji, a tak se po chvíli znovu odhodlala vzít Silvu na zem. Ta ale u pletiva ukazovala velmi dobrou obranu proti takedownům. Dvě minuty před koncem kole navíc Bledé viditelně docházely síly, čehož Silva perfektně využívala a dál rozdávala nesmírně tvrdé a přesné údery v postoji.

Do třetího kola se šlo za předpokládaného stavu 1:1 na kola. Natalia Silva i nadále vypadala v postoji daleko čerstvěji, Tereza Bledá naopak čekala na svoji šanci. Ta ale nepřišla. Naopak. Natalia Silva parádně načasovaným kopem z otočky knockoutovala Terezu Bledou a připravila české bojovnici první profesionální porážku.

Tereze Bledé sice debut bohužel nevyšel, předvedla ale velmi dobrý výkon a hlavně snesla neuvěřitelné množství úderů. Věřme, že v příštím utkání se Tereze povede lépe. V tomto měření sil ji ohromně limitovala ztráta fyzických sil díky mnoha klinčům na pletivu v průběhu prvních dvou kol.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá se jako druhá Češka dostala do UFC

Tereza Bledá - životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Tereza Bledá je vycházející hvězda⭐ české MMA scény a historicky druhá Češka ve slavné UFC.✔️ Mladá bojovnice má stále to nejlepší terpve...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.